Benim kanamam dewam ediyor hala p.tesi kan wereceğim bakalımSenin durumun nedir canım
canım hayırlı olur inşaallah .kasık ağrısı oluyo korkma bende senin çok ağrı çektim bu yüzden çok ağladım olmadı diye ama Rabbim nasip etti sükürler olsun.bunaltma kendini ağrılar normal.merhaba arkadaşlar bende cuma günü transfer yaptırdım. bi kaç gündür belim ağrıyordu. ama bugün belirgin bir şekilde kasıklarım ve ayaklarım ağrıyo sanki hasta olcakmışım gibiçok korkuyorumm
inşallah bizede nasip eder böyle beklemek çok kötücanım hayırlı olur inşaallah .kasık ağrısı oluyo korkma bende senin çok ağrı çektim bu yüzden çok ağladım olmadı diye ama Rabbim nasip etti sükürler olsun.bunaltma kendini ağrılar normal.
canımmm inşlhh bende çok merak ediyorum testim yarın sabah olacak kan vereceğim Allahım hayırlısını versin inşallah ol demişti ve olmuştur..gzzde-88 senden güzel heberler bekliyorum inşaallah
sizinde hayırlı olsun inşallah. bende cuma yaptırmıştım öyle korka korka bekliyoruzmerhaba arkadaşlar bende cumartesi tüp bebek yaptırdım bugün 6.günüm beklemek çok zor RABBİM HEPİMİZ YARDIMCISI olsun birbirimize dua edelim bol bol
sizinde hayırlı olsun inşallah. bende cuma yaptırmıştım öyle korka korka bekliyoruz
inşaallah güzel haberler alırsın YA VARİS CENNECELALUHU ESMASINI çok oku ve ananas ye ben öyle yaptıminşallah bizede nasip eder böyle beklemek çok kötü
ay hadi inşaallah yarın sabah senin içinde sevindirsin Rabbim bizi.benim sol kasıkta acımalar oluyodu sanki oraya yerleşti.10 gün sonra keseyi görmek için gidicem inşaallah.canımmm inşlhh bende çok merak ediyorum testim yarın sabah olacak kan vereceğim Allahım hayırlısını versin inşallah ol demişti ve olmuştur..
kasık ağrım ara ara devam ediyor özellikle dünden beri oturup kalkarken bir acıma oluyor o bölgede çok endişe ediyorum
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah sıkı sıkı tutunmuştur sana yumoş.merhaba arkadaşlar bende cumartesi tüp bebek yaptırdım bugün 6.günüm beklemek çok zor RABBİM HEPİMİZ YARDIMCISI olsun birbirimize dua edelim bol bol
inşallah canım Allahım herkesin gönlüne göre versin inşal.Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah sıkı sıkı tutunmuştur sana yumoş.
inş teş ederim rabbim herkesin duasını kabul etssininşaallah güzel haberler alırsın YA VARİS CENNECELALUHU ESMASINI çok oku ve ananas ye ben öyle yaptım
canım gittim sonucum 22,89 çıktı doktor pozıtıf dedı ancak salı gunu tekrar bakıcaz kan değerın artması lazım dedi.gzzde-88 canım gittin mi doktora ne yaptın
AYY HADİ İNŞAALLAH ÇOK SEVİNDİM CANIM.ARTAR O ALLAHIN İZNİYLE BIRAKMAZ SENİ.SIKI SIKI TUTUNUR MİNNAK.canım gittim sonucum 22,89 çıktı doktor pozıtıf dedı ancak salı gunu tekrar bakıcaz kan değerın artması lazım dedi.
umarım kalıcı bir pozitiftir çok korkuyorummm değer düşermi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?