transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merhaba arkadaşlar bende cuma günü transfer yaptırdım. bi kaç gündür belim ağrıyordu. ama bugün belirgin bir şekilde kasıklarım ve ayaklarım ağrıyo sanki hasta olcakmışım gibi çok korkuyorumm

canım hayırlı olur inşaallah .kasık ağrısı oluyo korkma bende senin çok ağrı çektim bu yüzden çok ağladım olmadı diye ama Rabbim nasip etti sükürler olsun.bunaltma kendini ağrılar normal.

gzzde-88 senden güzel heberler bekliyorum inşaallah
canımmm inşlhh bende çok merak ediyorum testim yarın sabah olacak kan vereceğim Allahım hayırlısını versin inşallah ol demişti ve olmuştur..
kasık ağrım ara ara devam ediyor özellikle dünden beri oturup kalkarken bir acıma oluyor o bölgede çok endişe ediyorum

ay hadi inşaallah yarın sabah senin içinde sevindirsin Rabbim bizi.benim sol kasıkta acımalar oluyodu sanki oraya yerleşti.10 gün sonra keseyi görmek için gidicem inşaallah.

canım gittim sonucum 22,89 çıktı doktor pozıtıf dedı ancak salı gunu tekrar bakıcaz kan değerın artması lazım dedi.
umarım kalıcı bir pozitiftir çok korkuyorummm değer düşermi diye
AYY HADİ İNŞAALLAH ÇOK SEVİNDİM CANIM.ARTAR O ALLAHIN İZNİYLE BIRAKMAZ SENİ.SIKI SIKI TUTUNUR MİNNAK.

Kızlar mrb bende dün transfer oldum hafif kasıklarm da batmalar oldu gece başladı transfer somrası hiç ağrı hissetmedm birde küçük acık kahverengi leke gelmş bunu yaşayanınız oldu mu sık idrara çıkma da mevcut Rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür pozitif sonuç alırız sağlıklı bebeklerimz olur

Slm kızlar benim transferin 3. Günü bugün ve 3. Gün emriyosu transfer edildi bugün sanki regl olucak Işın gibi her ay gelen ağrılarım var normalmi çok erken değil mi yoksa adetimimi geliyor lütfen yardım edin bişey diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…