transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aynı sıkıntı bende de var bnde 2. Günümdeyim inş tutunur bebişlerimz tecrübeliler yazsa keşke bende çok merak ediorm

Aynı sıkıntı bende de var bnde 2. Günümdeyim inş tutunur bebişlerimz tecrübeliler yazsa keşke bende çok merak ediorm
İnan kafayı yememek elde değil benim ilk tüp denemem bacaklarımda bi sızı ve halsizlik olur adetimden hemen önce aynı ağrılar dün geceden beri var. Allahım kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun inşallah sımsıkı tutunsunlar seninki kaçıncı gün embriyosu Canım hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün haftaya

Hayirli olsun insallah ama kafaya hicbir sey takmayin. Benim 2. denemem bugün negativ ile sonuclandi. Insallah sizler pozitifi göreceksiniz. Hepiniz icin duaciyim.

Hayirli olsun insallah ama kafaya hicbir sey takmayin. Benim 2. denemem bugün negativ ile sonuclandi. Insallah sizler pozitifi göreceksiniz. Hepiniz icin duaciyim.
Çok üzüldüm inan Rabbim sabır versin ve pozitifi sende göreceksin inşallah üçüncü denemende zaten ne kadar araştırma yaptıysam hepsi üçüncü denemede tutanlarla dolu kurban olduğun Allah bizimde kucağımızı doldursun bende sana duacıyım Canım

Cnm cümlemizin inş pozitif sonuçlar alırız 5. Gün embriyosu bnm ki ve dondurulmş embriyo transfer edildi yumurta toplandıktan 2 ay sonra transfer yapıldı değerlerm yüksekti doktorumda 2 adet sonrası transfer yapmayı uygun gördü sen hangi ilaçları alıorsn ben progestan iğne ve estoferm ilaç kullanıorm bir da coasprin kullanıorm

Cnm çok geçmiş olsn ne diyecğimi bilemiorm çok üzüldm inan inş en kısa zamanda hamile kalırsn inş hepimizin kucağı boş kalmz Rabbim sabır versn çok zor bnm ilk denemem ama çok yıprandk diyebilrm özellikle de ben İnş hepimzn yüzü güler

Cnm rahat ol olacağı varsa olur sürekli yatma ben yatmıorm bol su iç takdir Allahın beklemektn başka çağremz yok sabredp sonucu öğrenecğz 7 eylül bnm sonuç tarihim Allah hayrlısını nasip etsn cümlemize

Benimkide 9 eylül ama daha çok var iki üç gün sonra bi test yapsam diyorum duramıyorum hep yatmıyorum ama hafif biraz iş yapsam yada dolaşsam yoruluyorum karnıma bi sancı batma giriyor korkuyorum yatıyorum Allah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah sağ salim bebişini kucağına al canım şimdiden hayırlı olsun

Benim kullandığım bi tane ilaç var %8 diye bi jel benim ilk tüp denemem 7 yumurtam olmuştu 6 sı döllendi üçüncü gün bi tane transfer edildi geri kalanı 5. Gün dondurulacaktı ama noldu bilmiyorum sonucu bize mektupla bildirecekler yarın alırız herhalde burası Türkiye gibi değil arayıp dr ulaşmak çok zor hemşireler çıkar her merak ettiğine cevap almak mümkün değil bende burada arıyorum merak ettiğim cevapları senin embriyon çoktu herhalde 5. Gün olduğuna göre

Slm canım yurtdışındamışısın?? Dondurma işlemin nasıl gercekleşti.. Benim 12 tane yumurtam toplandı ertesi gün aradılar 10 tanesi döllendi dediler. 5. Gün 2 tane transfer etcez gerisinide donduruyoruz dediler..şimdi benimkiler 1. Gün mü dondurulmuş oluyor anlamadım. 2. Görüşmeye gittiğimde dr elime kağıt verdi kacıncı gün embriyosu istiyosun diye bende 5. Gün dedim..kafam karıştı.. Şimdi dondurulmuşlarım 1. Gün embriyosu mu oldu??

Yok Canım birinci olmaz herhalde çünkü embriyosu çok olana 5. Gün imkanı var ve hepsini 5. Güne kadar kontrol ediyorlar yaşayıp en iyi gelişenleri transfer ediyorlar eğer kaliteli embriyo kalırsa onlarıda donduruyorlar, evet ben Avrupadayım ve burası dr ve hastane konusunda Türkiye'den hayli geride benimde bi yandan aklım bendeki embriyoda bi yandanda hastanedeki embriyolarda, güzel gelişmeyi başarıp 5. Güne vardılar mı donduruldular mı çünkü onları o hale getirene kadar çok zahmet çektim ikinci şans olarak umudum kalan embriyolar inşallah Hakkı'mızda hayırlısı olur Allah bize evlatlarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder bence senin şansın çok yüksek hem 5. Gün hemde iki embriyo transfer edilmiş ne Zaman test günün

Cnm bendeki sorun pko haliyle yumurta çok oluor ama 27 tane toplandı 20 istenilen büyüklüktydi 18 döllendi derken kala kala 12 tanesi kaldı dondurdular işte bunun 6 sı 3. Gün 6si 5. Gün embriyosu anladm cnm yurt dışımdaki bir çok hastada türkiyeye geliormş zormş yurt dışımda üstelik çok da pahalıymş Allah yardmcımz olsn hayrlısı bakalm erken ama en azından 10 gün geçsin şimdi çıkmz üzülürsn boş yere

Amin rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. Bende yurtdisindayim.. Ben henüz 2. deneme basliyamadim adetim gelmedi.. Cuma kadin dr gitcem.. Ilki pozitifti ve ikiside tutmustu ama 8+4 kalbi durdugu icin kürtaj oldum.. Simdi ikinciyi dondurulmuslarla denicez insaaAllah..rabbimin bizim icin ayirdigi zaman dolmustur ve tez tez zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz..

Cnm sanmam oda 3. Gün embriyosu yada 5. Gündür sanrm dondurduk dediklerine göre

Çıkmayacağını bile bile merak ediyorum işte bende öneml bi sorun yoktu şükür ama yaşım 35 senin yaş kaç daha önce üç aşılama denedik iki yıl önce tüpe başlama kararını ancak aldık yaşdan dolayı korkularım var

Cnm benm yaş 30 oldu bizde 2,5 yıl tedavi olduk sorun pko ama yumurta gelişior bebek olmuordu meğerse değerlerm yüksekmş tutunamıormş bebiş tabi biz bu skntıyı tup bebek tedavisi görürken öğrendk ve bu yüzden doktorum dondurmayı uygun gördü 2 adet sonrası transfer yapalm dedi inş tutar bebişlermz çok heyecanlıym

Ç
Çok üzüldüm canım Allahım ondan başka acı vermesin birdaha göstermesin inşallah sorunsuz başlarsın tedavine adetin düzensizmidir benimki stres olunca gecikir öle birşeydir belki sen ilk denemeni burda mı Türkiye demi yaptırmıştın

Cnm sanmam oda 3. Gün embriyosu yada 5. Gündür sanrm dondurduk dediklerine göre
InsaAllah canim öyledir.. Burdaki arkadaslarin yasadiklarini okudukca insanin kafasi karisiyor.. Bana neden verilmedi, neden öyle yapilmadi, aaa o da mi var mis, vs .. Biran önce hayllerimiz gerceklesse.. Herkesin kucagi dolsa. Ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…