transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İ
inşallah canım Allah büyük birbirimize dua edelim Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın ben daha önce hiç hamile kalmadım okadar merak ediyorum ki bu duyguyu içim kıpır kıpır çok umutluyum bi okadarda korkuyorum

Birlikte Insaallah güzel sonuclar aliriz.. Adetim cok düzenlidir ama bu ay 8 gün gecikti. Idtar testi yaptim ama negatif kistten korkuyorum.. Ilk denememizde burda oldu canim.. Askinda türkiyede yapmak istiyorum.. Burdakiler o kadar ilgili degil yada önemsemiyorlarmis gibi geliyor.. Ama esim türkiyede ki dr güvenmiyor bende burdakilere.. Bakalim nasip burda denemeye devam..yanlis s anlamazsaniz tedaviniz size maliyeti ne kadar olacak

Canım biz İsveçdeyiz ve burda üç aşılama üç yumurta yumurta toplatma hakkımız var devlet hastanesinde ve bi miktar ödeme yapıyoruz tabi ama sonra fri kart veriyorlar hem ilaç hem hastane limit dolunca bedava oluyor çok şükür eğer Türkiye'ye gitsek herşey para kalıcak yer yol bi defadan sonrası bizi zorlar heralde

Cnm ben acıbadem hastanesinde tedavi görüorm paket fiyatı 5450 2000 yakın da ilaçlar tutuor öyle yani bnm embriyo da donduruldu çözmek için 1305 tl ona verdik 9000 toplam aşağı yukarı doktorm merkezm ve hemşiler çok ilgili hergün embriyo hakkında bilgi verdiler bana doktorm yoğum ama elinden geleni yapıor

İnşallah Canım bebişlerimiz bizimledir güzel haberleri burdan veririz birbirimize hadi inşallah bende çok heyecanlıyım günler geçmiyor

Bem de bilmiorm nasıl bir duygu hiç hamile kalmadım bende çok merak ediorm etrafm da herks hamile bebek kıyafetleri alıorlr öyle imreniorm ki gözlerm doluor falan ne bilim inş bizlern de olur en kısa zamanda

Ayyyy siz böyle yazdikca imreniyorum size.. Ne güzel herşey hakkında bilgilendiriliyorsunuz..rabbim yüzünüzü güldürsün emekleriniz boşa gitmesin.. Bende eşimi kandırmaya çalışcam türkiye için.. Burdaki dr göre sebepsiz olmuyor ama eminim türkiye gidince bişeyler çıkçakmış gibi geliyor.. Hayırlısı bakalım..

Canım imkanın varsa git tabiki tüp bebekte Türkiye dünya birincisi bence drlarımız bilgili tecrübeli burdaki imkanlar kısıtlı herşeyi araştırmıyorlar maalesef Rabbim Hakkında hayırlısını versin tez Zamanda kavuş evladına inşallah

Cnm inkanın varsa gelin türkiyeye benimde çok tereddütlerim vardı ama inan bana embriyologlar tecrübeli birde fıyat daha uygundr eminim yurt dışına göre birde iyi doktora düştün mü tamamdr ama herşy kısmet canım inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırz

Teşekkür ederim canım inşallah

Siz nerede hangi doktora yaptırdınız canım

Mrb kızlar daha once yazmistim tup bebek yapmistim diye cok sukur hamileyim belirtilerim transferden sonra karin agrisi ve goguslerde agrim vardi midem cok kasiliyodu ve ayaklarim cok usuyordu 4. Gunu iki defa kahverengi akintim oldu meger tutunmaymis.7. Gunu evde test yaptim hemen degilde daha sonra cok hafif ikinci cizgiyi gordum 8. Gun daha belirgindi ama yinede yanlis olabilir diye pek umutlanmadim kan tahlilinde icim rahatladi. Ve ultrasyonda keseyi gorduk Allaha sukur. Ama ultrasondan sonra kahve lekerim geliyo ve et parcasi dustu doktoru aradik normalmis ultrasondan sonra olabilirmis dedi yinede korkuyorum Rabbim kucagima almayi nasip etsin. Sizlerinde gonlune gore versin insaallah

Hayirli olsun ins cnm bende transfer olacam bu hafta içinde ins ilk tedavim çok korkuyorum olmayacak diye senin kaçıncı gün embriyosu du acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…