- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
Çoooooook tebrikler :)Yaş 38 2-3 yumurta
Allah bagislasin uzun ömürler versin tüp çikolatam yorumunu çok beğendim :) :)Oğlum 4 yaşında ablası :)) Allah cümle olmayanlara nasip etsin evlat sevgisini tatmayı... O da tüp bebek
Tüp çikolatam
ben irenbe tamam özel oldu ve yaklaşık 3 ay egede nekadar sürdüHayirlisi inşallah pozitif olur kardeş gelir oğlunuz kaç yasinda benimde yasim 29 İzmir ege üniversite sinde yaptirdim ilk bu onun için çok bir deneyimim yok sizin oglunuzda tüp bebek mi
3 ay eşim ilaç kullandı ve sonrasında ilk adetimi bekledim çok uzun değil yani birde devlet katkılı yaptırdım ilgi alaka davranış biçimleri çok güzel kırmadan motive edici her uygulamalarını anlatarak yapıyorlar işlem sırasında bile anlatarak yaptılar hiç sürpriz ile karşılaşmadım çok memnunumben irenbe tamam özel oldu ve yaklaşık 3 ay egede nekadar sürdü
U Umudumsun26062015 nerdesin canım gittin mi kan vermeyeeeeee3 ay eşim ilaç kullandı ve sonrasında ilk adetimi bekledim çok uzun değil yani birde devlet katkılı yaptırdım ilgi alaka davranış biçimleri çok güzel kırmadan motive edici her uygulamalarını anlatarak yapıyorlar işlem sırasında bile anlatarak yaptılar hiç sürpriz ile karşılaşmadım çok memnunum
Canım yarın test gününArkadaslar benim bugun bana gore 12.gun sizce kan yaptirayimmi ama bana hastane cmt yaptir dedi. 15 haziran transferdi 3.gun embriyosuydu
canım ben transfer sonrası 9. gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgi gördüm o heyecanla idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar dedim hemen hastaneye gitiim kan testimi yaptırdım 124 çıktı 12 gün tekrar gittim ama değerlerim düşer kaybederim diye çok korkarak gittim ama şükürler olsun 454 çıktı bebeğim hala benimleydi...bana10 ve 12 gün tes yaptırmam söylendi bu tarz sadece bende mi var yanet kaçıncı gün de oluyo ben kafayı yiyecem allahım ysrdım et
Normalde adet donemlerinizdedemi sanciniz olmazdi benm asiri sancilarim var adet olacagm zamnlardada sancilanirdim.canım ben transfer sonrası 9. gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgi gördüm o heyecanla idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar dedim hemen hastaneye gitiim kan testimi yaptırdım 124 çıktı 12 gün tekrar gittim ama değerlerim düşer kaybederim diye çok korkarak gittim ama şükürler olsun 454 çıktı bebeğim hala benimleydi...
aynı hastanede aynı gün transferimizin olduğu bi arkadaşım oldu hemen ona haber verdim oda yaptı negatif çıktı 12.günü bekle dedim ama maalesef olumsuz oldu yani 9.günden itibaren benim idrarda çıktı kanda keisn çıkar diye düşünüyorum RABBİM hayırlısını nasip etsin ben çok umutsuzdum hiç belirtim yoktu kötü bir transfer dönemi geçirdim ama şuan çok şükür herşey yolunda ALLANIM MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE herkese nasip etsin bu duyguyu....
yoo olurdu hemde çok ben tutmadığını ve adet olacağımı düşündüm göğüslerim şişti karnım ve belim ağrıdı rahim bölgemde ufak ufak kramp şeklinde sancılarım oldu ama sonuç pozitif çıktı 16 günüm bugün bende çok yeniyim daha sabret ve çok dua et senin test günün mü bugün?Normalde adet donemlerinizdedemi sanciniz olmazdi benm asiri sancilarim var adet olacagm zamnlardada sancilanirdim.
Evet canım pozitif darısı bütün bekleyenlerin başına inşallahU Umudumsun26062015 nerdesin canım gittin mi kan vermeyeeeeee
Evet canım pozitif darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah
Hayırlı uğurlu olsun bebek tek mi ikiz mi canımcanım ben transfer sonrası 9. gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgi gördüm o heyecanla idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar dedim hemen hastaneye gitiim kan testimi yaptırdım 124 çıktı 12 gün tekrar gittim ama değerlerim düşer kaybederim diye çok korkarak gittim ama şükürler olsun 454 çıktı bebeğim hala benimleydi...
aynı hastanede aynı gün transferimizin olduğu bi arkadaşım oldu hemen ona haber verdim oda yaptı negatif çıktı 12.günü bekle dedim ama maalesef olumsuz oldu yani 9.günden itibaren benim idrarda çıktı kanda keisn çıkar diye düşünüyorum RABBİM hayırlısını nasip etsin ben çok umutsuzdum hiç belirtim yoktu kötü bir transfer dönemi geçirdim ama şuan çok şükür herşey yolunda ALLANIM MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE herkese nasip etsin bu duyguyu....
canım ben transfer sonrası 9. gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgi gördüm o heyecanla idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar dedim hemen hastaneye gitiim kan testimi yaptırdım 124 çıktı 12 gün tekrar gittim ama değerlerim düşer kaybederim diye çok korkarak gittim ama şükürler olsun 454 çıktı bebeğim hala benimleydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?