- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Cok tesekkur ederm canimmm trambofili panelini verdik 5 temmuzda cikacak karyotipi ins yaptiricaz dr bu kadar verdi birsey cikacagini sanmiyorum dedi ama neden dedi bilmiyorum bakalim nasip
Canim kan testi yaptirdinmiBenim de sonucum 27haziran da belli olacak inşallah hayırlı ve güzel sonuçlarımızı burdann yazmak nasip olur
Canm ne diycegimi bilmiyirm Allah sabir ve guc kuvvet versinCok tesekkur ederm canimmm trambofili panelini verdik 5 temmuzda cikacak karyotipi ins yaptiricaz dr bu kadar verdi birsey cikacagini sanmiyorum dedi ama neden dedi bilmiyorum bakalim nasip
Keseyi perşembe günü görmeye gidecez canım şimdiki korkum ise boş çıkarsaHayırlı uğurlu olsun bebek tek mi ikiz mi canım
Canım benim sakın morelini bozma ben 8.gün yaptım hiç bişey çıkmadı ertesi gün yaptım çıktı 12.güne kadar hergün evde yapacaktım eşime 10 tane test aldırdım :)ama 9.gün çıktı ve kalam testlerden hala yapıyorumben dün 7 günde idrar testi yaptım ama olmad inşallah benimde çıkar ama morail sıfır inşallah olur benimde
9 günde yaptım hiç bişey çıkmadı ptesi kan testim var artık kısmetCanım benim sakın morelini bozma ben 8.gün yaptım hiç bişey çıkmadı ertesi gün yaptım çıktı 12.güne kadar hergün evde yapacaktım eşime 10 tane test aldırdım :)ama 9.gün çıktı ve kalam testlerden hala yapıyorum
Subyan duasini biliyor musunuz arkadaslar?yaptım canım olmadı...
Allah sabrını artırsın sana ve eşine sağlıklı uzun ömürler versin ... Olur inşallahyaptım canım olmadı...
Ewet subyan muskası olarak biliyorum cevşen gibi takılıyormuş kayınvalidem yaptıracak yarın inşallahSubyan duasini biliyor musunuz arkadaslar?
Cok iyi olmus benim transferden 1 hafta sonra alabildim.Ewet subyan muskası olarak biliyorum cevşen gibi takılıyormuş kayınvalidem yaptıracak yarın inşallah
Hayrlisi olsun cnm.nasipten ote yol yok.benm daha test gunume uc gun var ama yine kanamam oluyor benmkide olmadi sanrsamyaptım canım olmadı...
Canim bugunki gelen kahverengi bikac gum oncede iki gum boyunca pembe kirmizi karisimi geldi estrofem die hap vermisti gecmisti.asiri adet sancilarm var ilk tupbebektede boyle olmustu.hayirlisi mevlamdanOyle dusunme canim yerlesme kanamasi oluyormus oyle bir kanamadir . Ne renk gelen
Cok iyi olmus benim transferden 1 hafta sonra alabildim.[/QUOTE
Sen erken almışsın ne güzel bana daha nasip olmadı perşembe kese görücez çok korkuyorum boş çıkar diye
Canm yadadgin seylerin aynisini yasadm icime cok kapandm kimseyle gorusmuyodum.hastanede calisiyirum cocuk gorunce kafami ceviriyodum.sizn sorununz neydi.benm unicorn uterus yani dogustan yarim rahimliyimAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben son dönemlerde kimseyle görüşmüyordum kuzenim doğum yapmıştı aramadım gitmedim çocuklu olan kimseyi eve davet etmiyordum ki son zamanlarda yüzlerine söylüyordum evlatlık almak için araştırma yapmaya başlamıştım hiç umudumuz yoktu ama mevlam bu mübarek günlerde yüzümüze güldü kimse benim gibi umudunu kaybetmesin herseyin vakti zamanı var Rabbim ol dediğinde olacaktır herşeyden önce hayırlı olacaksa olsun dedim acı çeksemde çünki biliyorum hayırsız olması hiç olmamasından daha büyük acı verirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?