transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cok tesekkur ederm canimmm trambofili panelini verdik 5 temmuzda cikacak karyotipi ins yaptiricaz dr bu kadar verdi birsey cikacagini sanmiyorum dedi ama neden dedi bilmiyorum bakalim nasip

Iyi yapmışsınız canım? eğer hersey Normal çıkarsa artık Allah a dua edicez vakti gelince nasip olucaktir canım. Ama ben hiç sorununuz yoksa daha önce olduğu gibi doğal yoldan olucagini düşünüyorum. Inşallah da tez zamanda olur Allah yardımcınız olsun canim

Hayırlı uğurlu olsun bebek tek mi ikiz mi canım
Keseyi perşembe günü görmeye gidecez canım şimdiki korkum ise boş çıkarsa internetten bu tip şeyler okuyorum Kafam çok bulanıyor ama sürekli yatığım için sıkıldıkça internete dadanıyorum :)

ben dün 7 günde idrar testi yaptım ama olmad inşallah benimde çıkar ama morail sıfır inşallah olur benimde
Canım benim sakın morelini bozma ben 8.gün yaptım hiç bişey çıkmadı ertesi gün yaptım çıktı 12.güne kadar hergün evde yapacaktım eşime 10 tane test aldırdım :)ama 9.gün çıktı ve kalam testlerden hala yapıyorum

9 günde yaptım hiç bişey çıkmadı ptesi kan testim var artık kısmet

Ins goreceksin ins . Diger ortamlarsa hamile gorumce icim burkuluyor imreniyorudm ama burda kim pozitif yaziyorsa cok mutlu oluyorum. Allah hic birimize aratmasin ins

Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ben son dönemlerde kimseyle görüşmüyordum kuzenim doğum yapmıştı aramadım gitmedim çocuklu olan kimseyi eve davet etmiyordum ki son zamanlarda yüzlerine söylüyordum evlatlık almak için araştırma yapmaya başlamıştım hiç umudumuz yoktu ama mevlam bu mübarek günlerde yüzümüze güldü kimse benim gibi umudunu kaybetmesin herseyin vakti zamanı var Rabbim ol dediğinde olacaktır herşeyden önce hayırlı olacaksa olsun dedim acı çeksemde çünki biliyorum hayırsız olması hiç olmamasından daha büyük acı verirdi...

Canm yadadgin seylerin aynisini yasadm icime cok kapandm kimseyle gorusmuyodum.hastanede calisiyirum cocuk gorunce kafami ceviriyodum.sizn sorununz neydi.benm unicorn uterus yani dogustan yarim rahimliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…