transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Valla bence şimdiden tebrikler arkadaşım :)))) idrar testinde kendini gösteren. Kanda haydı haydi çıkar... Müjdeli haverini bekliyoruz

bu msj görünce yaptım olmadı ((8

Valla bence şimdiden tebrikler arkadaşım :)))) idrar testinde kendini gösteren. Kanda haydı haydi çıkar... Müjdeli haverini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım okadar dolmusum ki bu konuyu kimseye anlatamamaktan Yazdıkların da iyi dilek olunca tutamadım kendimi inşallah yarın olumlu cikarda yazarım tekrar teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım okadar dolmusum ki bu konuyu kimseye anlatamamaktan Yazdıkların da iyi dilek olunca tutamadım kendimi inşallah yarın olumlu cikarda yazarım tekrar teşekkür ederim
Sadece şunu merak ettim bu bekleme süresinde hiç Hcg iğnesi oldun mu? Pregnyl gibi falan

AZ ÖNCE GAZZETTE haber vardı biz çocuk için bu kadar ugraşırkan insan demenbin yanlış oldugu kişiler bebegini öldürüyor bizim cezamız na ya

Çatlatma iğnesi sanırım evet yaptım o iğneden 6 gün sonra testi yaptım etkiler mi
Arkadaşım rahat ol nolur
Sadece merak ettim sen de benim gibi bekleme süresinde kullandın mı diye
Valla çift çizgiyi görmen için 300 civarı ve üstü hcg olması lazım bu da o hcg iğnesiyle sağlanamaz
Yani o iğneler çok düşük bir birim etki edebilir zaten sende taaaa 6 gün sonra test yapmışsın kanında o iğneden eser bile kalmamıştır
Ben eminim senden iyi haberler geleck cnm U Umudumsun26062015

Ay çok teşekkür ederim yazdıkların benim gerginligimi biraz olsun hafifletti senin ne zaman test günün

Hayirlisi inşallah pozitif olur kardeş gelir oğlunuz kaç yasinda benimde yasim 29 İzmir ege üniversite sinde yaptirdim ilk bu onun için çok bir deneyimim yok sizin oglunuzda tüp bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…