- 23 Şubat 2010
- 616
- 539
- 123
Valla bence şimdiden tebrikler arkadaşım :)))) idrar testinde kendini gösteren. Kanda haydı haydi çıkar... Müjdeli haverini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar herkese hayirli olsun öncelikle bende sizlere birşey danismak istiyorum yarin kan testi günüm ben yarin için panikteyim dayanamadim 8. Günü idrar testi yaptim 2. Çizgi silik cikti 10.gün tekrar yaptim 2.çizgi 8. Güne gore daha belirgindi sizce doğru mudur acaba fikir verirseniz sevinirim
bu msj görünce yaptım olmadıMerhaba arkadaşlar herkese hayirli olsun öncelikle bende sizlere birşey danismak istiyorum yarin kan testi günüm ben yarin için panikteyim dayanamadim 8. Günü idrar testi yaptim 2. Çizgi silik cikti 10.gün tekrar yaptim 2.çizgi 8. Güne gore daha belirgindi sizce doğru mudur acaba fikir verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim canım okadar dolmusum ki bu konuyu kimseye anlatamamaktan Yazdıkların da iyi dilek olunca tutamadım kendimi inşallah yarın olumlu cikarda yazarım tekrar teşekkür ederimValla bence şimdiden tebrikler arkadaşım :)))) idrar testinde kendini gösteren. Kanda haydı haydi çıkar... Müjdeli haverini bekliyoruz
O ozlem321907 kendini yıpratmaya yer arama canımbu msj görünce yaptım olmadı((8
Eğer uzulmenize vesile olduysa çok üzülürüm herkezin hakkında hayırlısı değerler farklı günler de yüksele bilir lütfen üzülmebu msj görünce yaptım olmadı((8
Sadece şunu merak ettim bu bekleme süresinde hiç Hcg iğnesi oldun mu? Pregnyl gibi falanTeşekkür ederim canım okadar dolmusum ki bu konuyu kimseye anlatamamaktan Yazdıkların da iyi dilek olunca tutamadım kendimi inşallah yarın olumlu cikarda yazarım tekrar teşekkür ederim
Çatlatma iğnesi sanırım evet yaptım o iğneden 6 gün sonra testi yaptım etkiler miSadece şunu merak ettim bu bekleme süresinde hiç Hcg iğnesi oldun mu? Pregnyl gibi falan
Çatlatma iğnesi sanırım evet yaptım o iğneden 6 gün sonra testi yaptım etkiler mi
Transferin 4. Günü tekrar yaptim canım sebep bilmiyorum ilk denememçaTlatma iğnesi yumurta toplarken yapmıyolarmı bana öyle yaptrılar
Tebrik ederim. Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah..Kızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahTebrik ederim. Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallah..
Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Arkadaşım rahat ol nolurÇatlatma iğnesi sanırım evet yaptım o iğneden 6 gün sonra testi yaptım etkiler mi
Ay çok teşekkür ederim yazdıkların benim gerginligimi biraz olsun hafifletti senin ne zaman test gününArkadaşım rahat ol nolur
Sadece merak ettim sen de benim gibi bekleme süresinde kullandın mı diye
Valla çift çizgiyi görmen için 300 civarı ve üstü hcg olması lazım bu da o hcg iğnesiyle sağlanamaz
Yani o iğneler çok düşük bir birim etki edebilir zaten sende taaaa 6 gün sonra test yapmışsın kanında o iğneden eser bile kalmamıştır
Ben eminim senden iyi haberler geleck cnm U Umudumsun26062015
Pazartesi günü kısmetse , yaşım 38 inşallah oğluma bir kardeş gelirAy çok teşekkür ederim yazdıkların benim gerginligimi biraz olsun hafifletti senin ne zaman test günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?