Canım benim az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor ve az ilaç kullandı belki ondan ilaç belirtiside hissetmedim normal günlük yasantima geri döndüm transferden sonra sadece ağır iş yapmadımÇok sevindim cnm hayirlisi olsun inşallah Allah kucağına almayi da nasip eder. Hiç mi bişey olmadı belirti olarak ilaclarin etkilerinide mi çok hissetmedin
Maşallah subhanallah tebrik ederim canımMerhaba kızlar,bende ilk tüp bebek tedavimde pazartesi müjdeli haberi aldım,hep takip ederdim belirtileri ama gerçekten belli bariz belirti yok,bende rahimde kramp gb şeyler oldu,goguslerde şişme acima , adet belirtileriyle aynı,ama bi o rahimdeki kramp farklı geldi,transferin 11 günü kan tahlilinin 222 çıkması ile öğrendik,lekelenme tarzı hiçbirşey olmadı,yarın bir daha tahlilim var ,yükselmesine bakicaklar,birde transfer sonrası kurdesen yani urtiker oldum ben,hala devam ediyor ayri da,inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
Daha aramadı doktorum arar birazdan eskişehir acıbadem bana uğurlu geldi senin de yumurta takibin orda yapılmisti inşallah sana da uğurlu gelirAaa hadi maşallah subhanallah tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süper !!!
Kese görmeye ne zaman gideceksin
Ayy inş canım yaaaDaha aramadı doktorum arar birazdan eskişehir acıbadem bana uğurlu geldi senin de yumurta takibin orda yapılmisti inşallah sana da uğurlu gelir
İlk tutmayan denememi Ferticenter diye bi merkezde yapmıştım bana güven vermemişti belkide negatif sonuç almamdandır
Sonra oğlumu medicalpark bevlerde yaptım ve gerçekten de memnun kaldım güvendim...
Şimdi ise eskişehirde yaşıyorum yumurta takibim eskişehir acıbademde ,yumurta toplama ve transfer ist medicalpark bahçelievlerde oldu
Canım bak her ne kadar rahattım şuydum buydum desemde bu süreçte herkes çok heyecanlı oluyor
Tutmayan negatif denememde tuvalet hariç hiç kalkmamıştım :)) yine göğüslerimde doluluk ve kasık ağrısı olmuştu çünkü bunlar hormon ve tedavi etkileri
2. Denememde de sürekli istirahat ettim ama arada bulaşık falan toplamıştım arada kasık ağrısı göğüste doluluk olmuştu dediğim gibi sürekli lekelenmem oluyodu kahverengi bazen pembe
Şimdi 4 yaşımda oğlum var hiç dinlenemiyorum desem inan :)) kasıklarımda doluluk hissi ve göğüslerde doluluk yine var...
Gebelikle ilgili belirtiler bebişin kalp atışları başlıyınca başlıyor mesela sık acıkma mesela mide bulantısı mesela uyku isteği gibi
Bu da pzitif sonucu aldıktan yaklaşık 3-4 hafta sonra oluyor
Bazılarında mesela bende 8 haftadan sonra bile belirti olmamaıştı
Allahın dediği olur canım , Allah sana da cümle isteyenlere de en kısa zamanda bu eşsiz mutluluğu tattırsın Amiiinn
Canım benim az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor ve az ilaç kullandı belki ondan ilaç belirtiside hissetmedim normal günlük yasantima geri döndüm transferden sonra sadece ağır iş yapmadım
Benden istemediler canmsende kanamm oldu demissinya ikincide o kac gun surdu rengi nasldi bide ne kadar geliyorduKızlar merhaba
Benim 3. Denemem 2. Denemende 1 oğlum oldu çok şükür
1. Denememde kanama belirti hiç bişey yoktu sonuç negatif
2. Denememde kanama vardı ama yine belirti yoktu sonuç pozitif
3 denememde yani şimdi yine kanama be belirtim yok sonuç ptesi çıkacak
Yani sözün özü bekleme sürecinde hiçbir belirti olmuyor olan belirtilerde ilaçların yan etkisi
Kullandığım ilaçlar
Oskapar iğne
Coraspin
Folbiol
Crinone jel günde 2 tane
Estrofem günde 3 tane
2 şer gün araylada pregnyl iğne yaptırdım
Size bişey sormak istiyorum
Transferden sonra 6. Gün sizden kan testi istedilermi
Progesteron ve estradiol
???? Paylaşırsanız sevinirim
Gozunuz aydin olsun masallahh..sizde adet sancisi gibi kasik agrisi olmadimi lekelenme falanKızlar transfer sonrası 12. gün değerim 464 ve inanın hiç belirtim olmadı boşuna belirti aramayın yada benim gibi belirti yok diye ümitsiz olmayin
Yok canım gerçekten hiç belirti olmadıGozunuz aydin olsun masallahh..sizde adet sancisi gibi kasik agrisi olmadimi lekelenme falan
Canm senin akintin nasil su gibimi jelin akintisi degil demiHayırlısı olsun cnm çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benim belirtiler benziyo seninkine bide akintim çok kısmet bakalım
Canım adet kanaması gibi şakır şakır değildi...Benden istemediler canmsende kanamm oldu demissinya ikincide o kac gun surdu rengi nasldi bide ne kadar geliyordu
7. 8. Gün başlamıştı be gebeliğimin 10. Haftasına kadar sürmüştüCanım adet kanaması gibi şakır şakır değildi...
Lekelenme gibi bazen beyaz akıntının içinde bir ip gibi
Genellkle kahverengi ve crinone jel kalıntılarıyla birlikte
Bazen hafif pembe ana gelennikle kahverengi
Sen kaçıncı gündesin cnm ve senin de mi var ?
Canm senin akintin nasil su gibimi jelin akintisi degil demi
Benm transferin 8.gunu bende iki gundur peceteye sildikce pembe kirmizi kan geldi baya peceteye ic camasrmada 4-5 damla kave rengi damlams oluyodu anlm veremedim kan sulandrici igne yapms olblr diye dusnmstmCanım adet kanaması gibi şakır şakır değildi...
Lekelenme gibi bazen beyaz akıntının içinde bir ip gibi
Genellkle kahverengi ve crinone jel kalıntılarıyla birlikte
Bazen hafif pembe ana gelennikle kahverengi
Sen kaçıncı gündesin cnm ve senin de mi var ?
Olabilir canım bak yalnız değilsin ben de gebeliğimde senin gibiydim rahatla canımBenm transferin 8.gunu bende iki gundur peceteye sildikce pembe kirmizi kan geldi baya peceteye ic camasrmada 4-5 damla kave rengi damlams oluyodu anlm veremedim kan sulandrici igne yapms olblr diye dusnmstm
Canım benim şuan %99,9 negatif çıkar sonucun ve anlamsız yere kendini bugünden üzmüş olursun ... Eğer hiç dayanamıyorsan bari 10. Günü bekle .. 10. Gün bile idrarda çıkmaz ama kanda çıkabilir ...kızlar 7 gün oldu teransfer test yapsam ne olur sizice bi akıl verin
ya çok kötü bu bekleyiş kafa yiyecem doktorum çok ümit verdi YÜZde 70 şansın var dedi iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?