transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok sevindim cnm hayirlisi olsun inşallah Allah kucağına almayi da nasip eder. Hiç mi bişey olmadı belirti olarak ilaclarin etkilerinide mi çok hissetmedin
Canım benim az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor ve az ilaç kullandı belki ondan ilaç belirtiside hissetmedim normal günlük yasantima geri döndüm transferden sonra sadece ağır iş yapmadım

Maşallah subhanallah tebrik ederim canım
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...

Aaa hadi maşallah subhanallah tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin süper !!!
Kese görmeye ne zaman gideceksin
Daha aramadı doktorum arar birazdan eskişehir acıbadem bana uğurlu geldi senin de yumurta takibin orda yapılmisti inşallah sana da uğurlu gelir

AMIN canım inşallah! Çok güzel aciklamissin çok sağol. Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bence oğlun seni hareketli tutarak iyi bişi yapiyo:) yatarak kan dolaşımı azaliyo iyi gelmiyo bebeğe. Bende yatmiyorum evdeyim yemegimi ütü mu bulasigimi yapıyorum sadece ağır kaldirmiyorum okadar... Allah yardımcımız olsun iyi haberlerimizi vermek nasip olur inşallah

Canım benim az ama kaliteli yumurtaların olsun dedi doktor ve az ilaç kullandı belki ondan ilaç belirtiside hissetmedim normal günlük yasantima geri döndüm transferden sonra sadece ağır iş yapmadım

Anladım cnm çok sağol. Ama sen bundan sonra daha da dikkat et yedigine ictigine hareketlerine bebisin seninle:) sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canimm

Benden istemediler canmsende kanamm oldu demissinya ikincide o kac gun surdu rengi nasldi bide ne kadar geliyordu

Benden istemediler canmsende kanamm oldu demissinya ikincide o kac gun surdu rengi nasldi bide ne kadar geliyordu
Canım adet kanaması gibi şakır şakır değildi...
Lekelenme gibi bazen beyaz akıntının içinde bir ip gibi
Genellkle kahverengi ve crinone jel kalıntılarıyla birlikte
Bazen hafif pembe ana gelennikle kahverengi
Sen kaçıncı gündesin cnm ve senin de mi var ?

7. 8. Gün başlamıştı be gebeliğimin 10. Haftasına kadar sürmüştü

Benm transferin 8.gunu bende iki gundur peceteye sildikce pembe kirmizi kan geldi baya peceteye ic camasrmada 4-5 damla kave rengi damlams oluyodu anlm veremedim kan sulandrici igne yapms olblr diye dusnmstm

Benm transferin 8.gunu bende iki gundur peceteye sildikce pembe kirmizi kan geldi baya peceteye ic camasrmada 4-5 damla kave rengi damlams oluyodu anlm veremedim kan sulandrici igne yapms olblr diye dusnmstm
Olabilir canım bak yalnız değilsin ben de gebeliğimde senin gibiydim rahatla canım

kızlar 7 gün oldu teransfer test yapsam ne olur sizice bi akıl verin
Canım benim şuan %99,9 negatif çıkar sonucun ve anlamsız yere kendini bugünden üzmüş olursun ... Eğer hiç dayanamıyorsan bari 10. Günü bekle .. 10. Gün bile idrarda çıkmaz ama kanda çıkabilir ...

Merhaba arkadaşlar herkese hayirli olsun öncelikle bende sizlere birşey danismak istiyorum yarin kan testi günüm ben yarin için panikteyim dayanamadim 8. Günü idrar testi yaptim 2. Çizgi silik cikti 10.gün tekrar yaptim 2.çizgi 8. Güne gore daha belirgindi sizce doğru mudur acaba fikir verirseniz sevinirim

ya çok kötü bu bekleyiş kafa yiyecem doktorum çok ümit verdi YÜZde 70 şansın var dedi iyimi sizce

Hepimiz aynıyoz cnm ama bizim tedavide moral çok önemli germe kendini tadını çıkar bak yüDük yüzdük kuyruğuna geldik
Bak dr unda şansın yüksek demiş dua et Allah a sığın cnm bişeyler oku
Allah yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…