- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
Yok canm bugun degil ayin 30 da test gunumyoo olurdu hemde çok ben tutmadığını ve adet olacağımı düşündüm göğüslerim şişti karnım ve belim ağrıdı rahim bölgemde ufak ufak kramp şeklinde sancılarım oldu ama sonuç pozitif çıktı 16 günüm bugün bende çok yeniyim daha sabret ve çok dua et senin test günün mü bugün?
Masllahh tebrikler..gozunuz aydin hayirla kucaginiza alin insallah.darisi biz bekleyenlere olsun..Evet canım pozitif darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah
İns canm sende yarn pozitifi gorursun.sirayla hepimiz goruruz insllh.Pozitif cıkan arkadasları tebrik ediyorum Allah saglik sihhat versin salih kullar olsun ins. Benim de test gunum yarin duanizi beklerim
Çok teşekkür ederim bekleyen herkese hayırlı pozitif sonuclar almasını tüm kalbimle diliyorum değer 160 çıktıSüpeer tebrik ederim maşallah sana be bebişine... Kaç çıktı Hcg
Amin canım teşekkür ederim inşallah bekleyen herkezin başına hayırlı sonuçlarMasllahh tebrikler..gozunuz aydin hayirla kucaginiza alin insallah.darisi biz bekleyenlere olsun..
Amin canım allah hayirli sonuçlar almak nasip etsin dualarımın hepsi bekleyen herkez için inşallahPozitif cıkan arkadasları tebrik ediyorum Allah saglik sihhat versin salih kullar olsun ins. Benim de test gunum yarin duanizi beklerim
Canım sen 9 ay nası durdun ayol .. Bi sakinleş herkes senin durumunda dünyada tek sen değilsin...9 gün yin etest yaptım ama hiç bişey yok
Canım sen 9 ay nası durdun ayol .. Bi sakinleş herkes senin durumunda dünyada tek sen değilsin...
Kız daha önce sana demedim mi ben
Benim oğlumun hamileliğinde 12. Gün beta hcg 470 çıktı gittim bi de idrar testi yapiiim dedim sınuç TIIIIRRT !
Yani katlanmış 470 olmuş yine de çıkmadı israrda herkeste herşey aynı olmuyo
Ama sen böyle gerginlik yaparsan bebişin sana tutunmak istemez haberin ola
Kan testi mi yaptırdın canım ? Allah sabrını artırsın mübarek günlerde en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin cqnım Allah a emanet olben yaptirdim negatif cikti
ben yaptirdim negatif cikti
Ins cnm ins ;. ( hayirlisi diyoruz ama kalp uzuluyor goz yasariyor ins herkese versin Allah. Bizde sorun yoktu 4 aylik anomali bir gebelik yasamistim suyum geldi suni sanciyla dogmustu dr lar dusuk olarak degerlendiyor sonrasinda olmamisti ve tam guzel duygulari yasarken Rabbim cennetine almisti Emir Ali' mi nasip ins kazananlardan olmusuzdur. Bunda bende umutlanmistim Allah hediye gonderir o sıkıntıların ustune dedim ama hediyesi bu zamanda hayirli degilmis demek Bakalim niye olmuyor arastirma icine gireriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?