transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok canm bugun degil ayin 30 da test gunum

Özlem heyecanini anliyorum ama biraz sabir herkesin bunyesi ve embriyo gunu farkli 12. Gune kadar yapmamani tavsiye ederim

9 gün yin etest yaptım ama hiç bişey yok
Canım sen 9 ay nası durdun ayol .. Bi sakinleş herkes senin durumunda dünyada tek sen değilsin...
Kız daha önce sana demedim mi ben
Benim oğlumun hamileliğinde 12. Gün beta hcg 470 çıktı gittim bi de idrar testi yapiiim dedim sınuç TIIIIRRT !
Yani katlanmış 470 olmuş yine de çıkmadı israrda herkeste herşey aynı olmuyo
Ama sen böyle gerginlik yaparsan bebişin sana tutunmak istemez haberin ola

biliyorumda kendime hakim olamıyorum ya sen yazdıkça tamma diyorum sakinleş ama yok olumuyo heycan tavan

Ins cnm ins ;. ( hayirlisi diyoruz ama kalp uzuluyor goz yasariyor ins herkese versin Allah. Bizde sorun yoktu 4 aylik anomali bir gebelik yasamistim suyum geldi suni sanciyla dogmustu dr lar dusuk olarak degerlendiyor sonrasinda olmamisti ve tam guzel duygulari yasarken Rabbim cennetine almisti Emir Ali' mi nasip ins kazananlardan olmusuzdur. Bunda bende umutlanmistim Allah hediye gonderir o sıkıntıların ustune dedim ama hediyesi bu zamanda hayirli degilmis demek Bakalim niye olmuyor arastirma icine gireriz.

Ah canım ya baya zor sureclerden gecmissin. Ama hiç arkana bakma olandada vardır bi hayir olmayandada. Üzülme demek kolay yaşayan bilir o yüzden demiycem içini bosalt rahatla sonra önüne bak canım. Allah büyük. ..hhiç genetik tahliller yaptirdiniz mi? Hiç sorun yoksa akla genetik faktör geliyo canım. Yeter ki ümidini kaybetme cabalama ya devam

Cok tesekkur ederm canimmm trambofili panelini verdik 5 temmuzda cikacak karyotipi ins yaptiricaz dr bu kadar verdi birsey cikacagini sanmiyorum dedi ama neden dedi bilmiyorum bakalim nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…