transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canm yadadgin seylerin aynisini yasadm icime cok kapandm kimseyle gorusmuyodum.hastanede calisiyirum cocuk gorunce kafami ceviriyodum.sizn sorununz neydi.benm unicorn uterus yani dogustan yarim rahimliyim
Benim eşimde sperm sorunu vardı canım azosperm di tüp bebekte bile umutsuz vakaydık ama şükürler olsun ilkinde tuttu 2 tane embriyo koydurduk biz kavga gürültü :) inşallah ikiside tutmuştur

Arkadşlar transferimin 20.günündeyim değerlerim herşey çok iyi çok yüksekti ama dün gece 4 ten beri sağ kasığımda çok sancı var acı şeklinde bebeğimi kaybediyor olabilirmiyim kanamam falan yok bişeyler tersmi gidiyor acaba çok üzülüyorum normal mi bilemedim

Iyi düşün iyi olsun canım. Bencede yerleşme agrisidir. Peki daha önce yerleşme kanaması herhangi bi belirti yaşadın mi hamile kaldığını ogrenmeden once

Dr. Ara ama muhakkak sonra yaz olur mu merakta birakma

Tuttundugu icin yer yapiyorolabilir dr ara bence kotu dusunme canim elini karnina koy dua et emi.

Napiyosun cnm bnmde az kaldı sonuca heycan dorukta hiçbişey hissetmiyorum ya bu iyimi kötü mü bilmiyorum. 6 güne kadar vardı sanci hafif şimdi hiçbişey kalmadı tutmadı mi acaba. Ne zor mus beklemek belirsizlik

Ben dun gece adet oldum ve agrim var normalde adet agrisi ceken bir degilim su an noluyor negatif olunca atlatmak zormus

Kav verdim 1.katta uremeye merkezine gidiyormus sonuc danismadaki bayanlarin yuzleri kotu olunca anladim ve ciktim zaten sahin bey yoktu olsa bile o an ne diyecekki dedim teselli olmayacaktim o yuzden ciktim zaten aradi gecmis olsun istemedigimiz bir sonu vs diye yani sonucu degistirmedi

Haklısın canım bencede o sonuçtan sonra ne anlaticak. Bende sonuca görehareket ederim . Beklemeyi sevmiyorum zaten orda. Bilmiyorum canım belirti arıyorum yok hiçbişey hissetmiyorum. Tutmazsa tekrardan aaynı yerde yaptırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…