Benim eşimde sperm sorunu vardı canım azosperm di tüp bebekte bile umutsuz vakaydık ama şükürler olsun ilkinde tuttu 2 tane embriyo koydurduk biz kavga gürültü :) inşallah ikiside tutmuşturCanm yadadgin seylerin aynisini yasadm icime cok kapandm kimseyle gorusmuyodum.hastanede calisiyirum cocuk gorunce kafami ceviriyodum.sizn sorununz neydi.benm unicorn uterus yani dogustan yarim rahimliyim
Arkadşlar transferimin 20.günündeyim değerlerim herşey çok iyi çok yüksekti ama dün gece 4 ten beri sağ kasığımda çok sancı var acı şeklinde bebeğimi kaybediyor olabilirmiyim kanamam falan yok bişeyler tersmi gidiyor acabaçok üzülüyorum normal mi bilemedim
Arkadşlar transferimin 20.günündeyim değerlerim herşey çok iyi çok yüksekti ama dün gece 4 ten beri sağ kasığımda çok sancı var acı şeklinde bebeğimi kaybediyor olabilirmiyim kanamam falan yok bişeyler tersmi gidiyor acabaçok üzülüyorum normal mi bilemedim
Canim senin tahlil gunun degilmiydiIyi düşün iyi olsun canım. Bencede yerleşme agrisidir. Peki daha önce yerleşme kanaması herhangi bi belirti yaşadın mi hamile kaldığını ogrenmeden once
Tuttundugu icin yer yapiyorolabilir dr ara bence kotu dusunme canim elini karnina koy dua et emi.
Canim senin tahlil gunun degilmiydi
Çarşamba günü tahlil canim
Bugun kacinci gun
19 haziran dami yaptirmistin
Kan verdim negatif olunca sahin bey gun icinde aradi gecmis olsun diye o kadar
Ben dun gece adet oldum ve agrim var normalde adet agrisi ceken bir degilim su an noluyor negatif olunca atlatmak zormus
Kav verdim 1.katta uremeye merkezine gidiyormus sonuc danismadaki bayanlarin yuzleri kotu olunca anladim ve ciktim zaten sahin bey yoktu olsa bile o an ne diyecekki dedim teselli olmayacaktim o yuzden ciktim zaten aradi gecmis olsun istemedigimiz bir sonu vs diye yani sonucu degistirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?