transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Inşallah öyleo olmuştur bnde merak ettim şimdi. Senin nasil gidiyo canımhhiç belirti yyaşadın mi
Benim iyi canım aslında hiç birşey bilmemekte canını sıkıyor insanın kanda pozitif aldım allaha şükür 6temmuzda gidicem tekrar sanirim kese için bnim belirtim olmadı sadece 1 haftadir falan sirkeye takmış durumdayım habire sirkeli yiyiyorum

:)) erkek geliyo galiba hayirlisiyla inşallah. Bende pek bişi yasamiyorum ara ara rahimde sizlama gibi adet sancısı gibi bi agri gidip geliyo . Onun didışında pek bbişi yok tutmadı mi diye tedirginim

:)) erkek geliyo galiba hayirlisiyla inşallah. Bende pek bişi yasamiyorum ara ara rahimde sizlama gibi adet sancısı gibi bi agri gidip geliyo . Onun didışında pek bbişi yok tutmadı mi diye tedirginim
:)))))))) senin test günün ne zaman canım ben test zamanına kadar hiç bir ağrı sizi hissetme dim olumsuz dusunme

Aaa neden ki memnyn kalmadinmi

Birax ilgisiz buldum ist kuzenim yaptırdı acibadem de çok ilgilenmisler ben onun anlattığı ilgiyi burda görmedim açıkçası. Sorarsam bilgi alıyorum sormazsam anlatan yok. Sadece bi hemşire Hn vardi onu çok sevdim okadar. Ilk deneme de tuttu kuzeniminde. Mesela bnde sorun yok diye hiç test yapmadılar hirmonlarima bakmadilar. 8 ay önce süt hormonum biraz yuksekti dedim gecistirdiler. Ne zaman tutmadı o zaman diyolar öyle mi arastiralim yoksa boylemi en başta tüm herseye bakilmazmi? yazık değil mi bize tekrar tekrar uğraşıp hayal kırıklığı yaşayalım umutlarimiz kirilsin. Kan pihtisina kadar annenin herseyi ne bakilmali. Inan in benim hicbiseyime bakmadilar. Bu durum hiç hoşuma gitmedi

Canm benm testim yarin ama hic umudum yok suan yine adet sancilari gibi agrilarim cogaldi.hayirlisi Allahtan..
Adet sancisi gibi olur ama bebis tutunmustir cnm ben testen 1 gun sonra oldum ve sanki dusuk gibi kanamam var cok aci ; ( af ne zor sureclermis imtihanimizi kolaylastirsin Rabbim

Adet sancisi gibi olur ama bebis tutunmustir cnm ben testen 1 gun sonra oldum ve sanki dusuk gibi kanamam var cok aci ; ( af ne zor sureclermis imtihanimizi kolaylastirsin Rabbim

Amin cnm inşallah. Sana gerekli testleri yaptilar mi peki hastanede canım yoksa bnm gibi direk ilaca mi baslattilar

Benimde var biraz adet sancim bugün. KKanama olmadi senin gibi jel de kahve lekeler geldi bakalım nolucak. Benimde carsamba günü. Yarın iyi sonuçlarını bekliyoruz canım Allahin izniyle

Yok
Iyi düşün iyi olsun canım. Bencede yerleşme agrisidir. Peki daha önce yerleşme kanaması herhangi bi belirti yaşadın mi hamile kaldığını ogrenmeden once
Yok hayır hiç bir şey yaşamadım yani göğüs ağrım kasık batmalarım falan oldu sadece doktorumu aradım ama normal olabilir dedi kanaman olursa bize haber ver ilaçlarını düzenli kullan dikat et fazla gezme dedi ağrım hafifledi sanırım sıcağa aldanıp ayaklarımdan üşüttüm çünki akşamda bugünde ayaklarım buz gibiydi inşallah bir sorun olmaz perşembe kese görmeye gidecez zaten bu konuda boş v.s çıkacak diye kendimi çok sıkıp çok üzüyorum stresten mi acaba anlmadım ne kadar zor bir dönemmiş

Amin.canm ben iki kere kimyasal gebelk yasadim o da cok kotu sancili gecmisti.kanama cok olmustu.sendekide cok fazla ilac kullandik onlarnda etkisi olabilir.diger tutmayn tupbebktede boyle sancilrm vardi tutmamsti.cok morelim bozuk

Gogusde damarlanmalar ilaclarin etkisimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…