- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Normalde olmazdi agrim ben olamama sebebini korktugum ruyaya bagliyorum nasip;... (
mercankara kan testin bugün dü sanırım sonucu merak ettim umarım pozitif çıkmıştır
Benim iyi canım aslında hiç birşey bilmemekte canını sıkıyor insanın kanda pozitif aldım allaha şükür 6temmuzda gidicem tekrar sanirim kese için bnim belirtim olmadı sadece 1 haftadir falan sirkeye takmış durumdayım habire sirkeli yiyiyorumInşallah öyleo olmuştur bnde merak ettim şimdi. Senin nasil gidiyo canımhhiç belirti yyaşadın mi
Benim iyi canım aslında hiç birşey bilmemekte canını sıkıyor insanın kanda pozitif aldım allaha şükür 6temmuzda gidicem tekrar sanirim kese için bnim belirtim olmadı sadece 1 haftadir falan sirkeye takmış durumdayım habire sirkeli yiyiyorum
:)))))))) senin test günün ne zaman canım ben test zamanına kadar hiç bir ağrı sizi hissetme dim olumsuz dusunme:)) erkek geliyo galiba hayirlisiyla inşallah. Bende pek bişi yasamiyorum ara ara rahimde sizlama gibi adet sancısı gibi bi agri gidip geliyo . Onun didışında pek bbişi yok tutmadı mi diye tedirginim
:)))))))) senin test günün ne zaman canım ben test zamanına kadar hiç bir ağrı sizi hissetme dim olumsuz dusunme
İnşallah pozitif görüşün canım allahım nasip etsin bekleyen isteyen herkezeÇarşamba günü canım bisi kalmadı hayırlısıyla olur inşallah
Aaa neden ki memnyn kalmadinmi
İnşallah pozitif görüşün canım allahım nasip etsin bekleyen isteyen herkeze
Canm benm testim yarin ama hic umudum yok suan yine adet sancilari gibi agrilarim cogaldi.hayirlisi Allahtan..Melegim3858 de test yaptirmicakmiydi nerde bu kızlar iyi haberlerini zi bekliyoruz
Adet sancisi gibi olur ama bebis tutunmustir cnm ben testen 1 gun sonra oldum ve sanki dusuk gibi kanamam var cok aci ; ( af ne zor sureclermis imtihanimizi kolaylastirsin RabbimCanm benm testim yarin ama hic umudum yok suan yine adet sancilari gibi agrilarim cogaldi.hayirlisi Allahtan..
Canm benm testim yarin ama hic umudum yok suan yine adet sancilari gibi agrilarim
Bende tutunmuştur diye hissediyorum olumlu sonuç alicaksin inşallah canım hiç bozma moralini. Yaptın mi hiç idrar testi
Adet sancisi gibi olur ama bebis tutunmustir cnm ben testen 1 gun sonra oldum ve sanki dusuk gibi kanamam var cok aci ; ( af ne zor sureclermis imtihanimizi kolaylastirsin Rabbim
Yok hayır hiç bir şey yaşamadım yani göğüs ağrım kasık batmalarım falan oldu sadece doktorumu aradım ama normal olabilir dedi kanaman olursa bize haber ver ilaçlarını düzenli kullan dikat et fazla gezme dedi ağrım hafifledi sanırım sıcağa aldanıp ayaklarımdan üşüttüm çünki akşamda bugünde ayaklarım buz gibiydi inşallah bir sorun olmaz perşembe kese görmeye gidecez zaten bu konuda boş v.s çıkacak diye kendimi çok sıkıp çok üzüyorum stresten mi acaba anlmadım ne kadar zor bir dönemmişIyi düşün iyi olsun canım. Bencede yerleşme agrisidir. Peki daha önce yerleşme kanaması herhangi bi belirti yaşadın mi hamile kaldığını ogrenmeden once
Amin.canm ben iki kere kimyasal gebelk yasadim o da cok kotu sancili gecmisti.kanama cok olmustu.sendekide cok fazla ilac kullandik onlarnda etkisi olabilir.diger tutmayn tupbebktede boyle sancilrm vardi tutmamsti.cok morelim bozukAdet sancisi gibi olur ama bebis tutunmustir cnm ben testen 1 gun sonra oldum ve sanki dusuk gibi kanamam var cok aci ; ( af ne zor sureclermis imtihanimizi kolaylastirsin Rabbim
Gogusde damarlanmalar ilaclarin etkisimi?Yok
Yok hayır hiç bir şey yaşamadım yani göğüs ağrım kasık batmalarım falan oldu sadece doktorumu aradım ama normal olabilir dedi kanaman olursa bize haber ver ilaçlarını düzenli kullan dikat et fazla gezme dedi ağrım hafifledi sanırım sıcağa aldanıp ayaklarımdan üşüttüm çünki akşamda bugünde ayaklarım buz gibiydi inşallah bir sorun olmaz perşembe kese görmeye gidecez zaten bu konuda boş v.s çıkacak diye kendimi çok sıkıp çok üzüyorum stresten mi acaba anlmadım ne kadar zor bir dönemmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?