- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Yok
Yok hayır hiç bir şey yaşamadım yani göğüs ağrım kasık batmalarım falan oldu sadece doktorumu aradım ama normal olabilir dedi kanaman olursa bize haber ver ilaçlarını düzenli kullan dikat et fazla gezme dedi ağrım hafifledi sanırım sıcağa aldanıp ayaklarımdan üşüttüm çünki akşamda bugünde ayaklarım buz gibiydi inşallah bir sorun olmaz perşembe kese görmeye gidecez zaten bu konuda boş v.s çıkacak diye kendimi çok sıkıp çok üzüyorum stresten mi acaba anlmadım ne kadar zor bir dönemmiş
Olabilir ama hamile kalanlarda oluyormuş rahim bölgemde batmalar oldu göğüslerimm şişti ama ilaçlardan dolayı olabilir çünki bayağ bir hormonlamıyoruz :)) ama şimdi bakıyorum çok şişmiş bide uçları beyaz beyaz olmuşGogusde damarlanmalar ilaclarin etkisimi?
İns.Rabbim hepmzn yuzunu guldursunseninde gogsunde damarlnmalr oldu canm ilaclrn etkisimi acebaBenimde var biraz adet sancim bugün. KKanama olmadi senin gibi jel de kahve lekeler geldi bakalım nolucak. Benimde carsamba günü. Yarın iyi sonuçlarını bekliyoruz canım Allahin izniyle
Arkdasin biri yazmisti goguslerim damardan harita gibi oldu diye ama sonucu negatifti.Olabilir ama hamile kalanlarda oluyormuş rahim bölgemde batmalar oldu göğüslerimm şişti ama ilaçlardan dolayı olabilir çünki bayağ bir hormonlamıyoruz :)) ama şimdi bakıyorum çok şişmiş bide uçları beyaz beyaz olmuş
Walla beslenme konusunda iyi değilim yani ilaçlarım olmasa hiç yemek yemiyecem canım hiç birşey istemiyor zaten 1 e kadar uyuyorum 1 de kalkııp yemek falan 2 saat sonra folik asit sonrasında acıksamda aman iftar saatine az kaldı diyip bekliyorum yanlış mı yapıyorum sizce sürekli tok mu olmalıyımHayirlisiyla görürsünüz inşallah canımkeseyi . Üzme kendini bu dönemcçok oönemli. Usuttuysen aağrı oolması normal. Kadınlar biliyosun ayaktan aalır sogugu sonra kasik aağrısı hemen başlar. aman dikkat et canım. Güzel bBeslen bebisinin gelişimi iyi olsun:))
Onu bilmiyorum canım benimde damar damar oldu ama şimdi o damarlar aza indi ilk zaman daha belirgindi şimdi sadece göğüs uçlarımda sızı var ve beyaz bişiyler varArkdasin biri yazmisti goguslerim damardan harita gibi oldu diye ama sonucu negatifti.
Canim oyle yapma beslenme cok onemli bebek ilk jaftalrda ve ilk aylarda gelisiyor.bence duzenli ye badem ceviz falan ye suyunu ihmal etme.Walla beslenme konusunda iyi değilim yani ilaçlarım olmasa hiç yemek yemiyecem canım hiç birşey istemiyor zaten 1 e kadar uyuyorum 1 de kalkııp yemek falan 2 saat sonra folik asit sonrasında acıksamda aman iftar saatine az kaldı diyip bekliyorum yanlış mı yapıyorum sizce sürekli tok mu olmalıyım
Hamilelik takviminde hayirli olsun :) cok hosuma gidiyor ya cok imreniyorum :)Olabilir ama hamile kalanlarda oluyormuş rahim bölgemde batmalar oldu göğüslerimm şişti ama ilaçlardan dolayı olabilir çünki bayağ bir hormonlamıyoruz :)) ama şimdi bakıyorum çok şişmiş bide uçları beyaz beyaz olmuş
Tamam canım tşk ederim dikkat edicem bir sorum daha olacak progestan fitil verdi doktorum bir çoğunuz kullanmışınızdır ben bunu vajinadan kullanıyorum ama çok ileri itmiyorum tehlikeli olabileceğini öğrendim yinede yeterli oluyormudur perşembe Allah izin verirse kese görücez altan muayene etmek isterse kabul etmelimiyim kesinlikle etmemeyi düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istiyorumCanim oyle yapma beslenme cok onemli bebek ilk jaftalrda ve ilk aylarda gelisiyor.bence duzenli ye badem ceviz falan ye suyunu ihmal etme.
İns.Rabbim hepmzn yuzunu guldursunseninde gogsunde damarlnmalr oldu canm ilaclrn etkisimi aceba
Sağol canım inşallah hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur dualarım sizlerle inanın Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin hepimize inşallahHamilelik takviminde hayirli olsun :) cok hosuma gidiyor ya cok imreniyorum :)
Bana fitili yariya kadar itebilirsin sorun yok demislerdi ilaclari anlatrken.alttan usg de baktirma derim cok onemli bi durum olmadiktan sonra karindan usg bekle.Tamam canım tşk ederim dikkat edicem bir sorum daha olacak progestan fitil verdi doktorum bir çoğunuz kullanmışınızdır ben bunu vajinadan kullanıyorum ama çok ileri itmiyorum tehlikeli olabileceğini öğrendim yinede yeterli oluyormudur perşembe Allah izin verirse kese görücez altan muayene etmek isterse kabul etmelimiyim kesinlikle etmemeyi düşünüyorum ama sizinde fikrinizi almak istiyorum
Walla beslenme konusunda iyi değilim yani ilaçlarım olmasa hiç yemek yemiyecem canım hiç birşey istemiyor zaten 1 e kadar uyuyorum 1 de kalkııp yemek falan 2 saat sonra folik asit sonrasında acıksamda aman iftar saatine az kaldı diyip bekliyorum yanlış mı yapıyorum sizce sürekli tok mu olmalıyım
Bana fitili yariya kadar itebilirsin sorun yok demislerdi ilaclari anlatrken.alttan usg de baktirma derim cok onemli bi durum olmadiktan sonra karindan usg bekle.
Dereotu zarar verirmi ben tiroid hastasıyım hapım var her sabah içiyorum ama dereotuda dengelediği için yemeyi düşünüyordum ama zarar verirsr yemem tabiki bide bugün kabız oldum ondan da olabilirmi ağrım :) ne çok soru sordum değil mi ama napim sizden başka kimseye soramıyorum zaten doktora ulaşabilirsem ne ala hemşire ile muhatap oluyorum ismi olga tahmin ettiğiniz gibi yabancı ne ben onu anlayabiliyorum nede o beni türkçe zayıfBu dönemde canım kahvalti önemli ceviz yumurta muz lifli meyve mmuhakkak ye çokffaydalı yeşilyyapraklı sebze tuket . Ama maydanoz dereotu nane şu ddönem iyi değil aklında bulunsun. Gelişim dönemi çok yemel bbebeğe iyi gelen şeyleri tuket. 1 er avuç her ggün tutsuz aycekirdegi tuket canim
Dereotu zarar verirmi ben tiroid hastasıyım hapım var her sabah içiyorum ama dereotuda dengelediği için yemeyi düşünüyordum ama zarar verirsr yemem tabiki bide bugün kabız oldum ondan da olabilirmi ağrım :) ne çok soru sordum değil mi ama napim sizden başka kimseye soramıyorum zaten doktora ulaşabilirsem ne ala hemşire ile muhatap oluyorum ismi olga tahmin ettiğiniz gibi yabancı ne ben onu anlayabiliyorum nede o beni türkçe zayıf
Olmaz olur mu çok rahatlıyorum herşeyden önce ben ve benim gibi tecrübesiz bir sürü arkadasım olabilir onlarada bilgi paylaşımı olur inşallah doktordan yana şansız olanlardanım yani pek ulaşamıyoruz transferi yaptı gitti çok muhatap olamadım bulunduğum ilde artık kendi doktoruma gitmeye başalayacam ama perşembeden sonra olacak en azından artık bir muhatabım olacak hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepinizi çok çok öpüyorum :)Burda bilmedigimiz konularda birbirimize destek oluyoruz canım tabi kide sorucaksin aklinda kini faydamiz oluyosa ne mutlu
Olmaz olur mu çok rahatlıyorum herşeyden önce ben ve benim gibi tecrübesiz bir sürü arkadasım olabilir onlarada bilgi paylaşımı olur inşallah doktordan yana şansız olanlardanım yani pek ulaşamıyoruz transferi yaptı gitti çok muhatap olamadım bulunduğum ilde artık kendi doktoruma gitmeye başalayacam ama perşembeden sonra olacak en azından artık bir muhatabım olacak hepinize ayrı ayrı tşk ederim hepinizi çok çok öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?