sabredip bekliycez test günü anlıycaz artık tutmuşmu tutmamışmı bize düşen sabırla beklemek ve dua etmek sanırım..Allah ım inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize..
gerçekten oynatmaya az kaldıııı...belirti aramıyorum ama kasık ağrıları ve kahverengi renk çok canımı sıkıyorrr......
gerçekten oynatmaya az kaldıııı...belirti aramıyorum ama kasık ağrıları ve kahverengi renk çok canımı sıkıyorrr......
kızlar bgün test yaptırdım negatif moralim sıfır sabahtan beri ağlıyorum[/QUOTE
transferin kaçıncı günüydü caanım bir iki gün sonra birdaha yaptır istersen.Ama eğer olmadıysada tabiki üzüleceksin ne kadar üzülme desek boş ama Allahtan hayırlısı böyleymiş demekki deyip biraz teselli et kendini.unutma bu bir son değil.biraz dinlen vucudun sakinleşsin yine denersin.Allahım gönlüne göre verir inş
meraba kızlar umarım bebişleriniz sıkı sıkı tutunmuştur size.inş güzel haberlerle gelirsiniz.
benim transferim 7 şubattaydı.şuan 24+3 günlük hamileyim allah hepinize bu duyguları yaşatır inş.
size tavsiyem kendinizi dinleyip belirti aramayın inanın hiç bir belirti olmuyor çünkü.bırakın pozitifi görene kadar belirtiyi keseyi hatta bebeği gördükten sonra bile zor oluyor belirtiler.belki aşırı bulantınız olursa oda kesede bebek göründükten sonra başlar öncesi psikolojik olabilir.hiçbir belirti yok diye üzülmeyin sakın.stres çok önemli.inanın ben hiç bir belirti hissetmedim.stresin çok önemli olduğunu bebeğim büyüdükçe daha çok hissediyorum ben sinirleneyim yada üzülüyüm bebeğim okadar acayip oynamaya başlıyo ki çırpınıyo sanıyorum içerde oda strese giriyo hemen.
pozitif olun ve testlerinizi gününden önce yaptırmayın benim 11.gün 13 çıktı bhcg 10.gün yaptırsam hiç çıkmayacaktı.
inşallah canım,aslında bu dönem daha güzel geçiyor,öncekilerde zaman geçmek bilmiyordu,şimdi asıl test günüme 4 gün var,ne çabuk geçmiş diyorum ama yarın dananın kuyruğu kopacaaaaaaakinşallah yarın bu bu şirinlerin resimlerini yine koyup müjde veririm sizlere.
tebrikler canımdarısı ben inan belirti aramıyorum negatif korkusundan,sadece beklemek zor,çok şaşırdım 11. gün 13 çıkmasına,demek gerçekten geç tutunma olabiliyormuş,benim yarın 10. gün,ben az da olsa değer, ona umutla sarılmak istiyorum,söz,düşük çıkarsa moralimi bozmıycam büyük bir umutla 2 gün sonrasını bekliycem,inşallah negatif çıkmaz
kızlar bgün test yaptırdım negatif moralim sıfır sabahtan beri ağlıyorum
çok saol canım içimi rahatlattın Allah sağlıkla kucaağına almayı nasip etsin..geç yerleşmiş demekki değilmi ben olsam tutmadı diye düşünürdüm heralde ilaçlardan yükseldi sanırdım..demek son güne kadar beklemek lazım hayırlısı Allah ım inşallah güzel sonuçlar nasip etsin..
10. günde yapıyosun yani benimde aklımdan geçmiyo değil ama aaksoyoğlu nun yazdıklarını okuyunca bilmiyorum cesaret edermiyim..şimdiden ya negatif olursa diye çok korkuyorum..inşallah güzel haber verirsin yarın
canım okadar yumurta toplanıyor içimizi dışımıza çıkarıyolar nerdeyse kasık ağrıları o yüzden oluyor.kahverengi lekede tam kan rengi olmadıkça canını sıkmasın.o lekeler kimi arkadaşlarda 10-15.haftalara kadar devam edebiliyor.tutunma kanaması olabilir o leke hem.içini ferah tut.ben transferden sonra sadece bir gün yatmıştım ama benim lekelenmem falan olmamıştı sen dinlen bol bol fazla ayakta kalma ama hepte oturma kan dolaşımı yavaşlamasıda iyi değil.
saol canım inş darısı bütün bebek isteyenlerin başına...
geç tutunma oluyor gerçekten canım doktorum bana ben sana 14.günden önce yaptırma demedimmi dedi:) ama işte dayanamıyor insan bide ben bekleyecektim ama o gün e2 vermeye gitmiştim danışmadaki kız yazıyor kanları o tutturdu bhcg yazıyorum diye.13 çıkınca doktorum tam pozitif demiyorum dedi bakalım katlanacakmı dedi.14.gün 101 çıkmıştı.sen dayanamıyosan baktır ama üzülme olurmu bak 14.gün bile 101 çıkmıştı benim.inş güzel haberlerle dönersin yarın.
bu arada stres o pozitifi görmekle bitse :) sonra yook kesesi nerde yok bebek görünmedi yok kalp atışı duyamadım yok bebeğim neden oynamıyo.oynasa niye az oynuyo.stres bitmiyor tüp bebek annelerinde.
sadece pozitif değil Allahım isteyen herkeze pozitifi görmeyi nasip etsin ama en önemlisi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
kelebek biz bizi anlarızz canımmm ben çok ağladımmm....4. denemede en yakın arkadaşımın ikiz kızçeleri oldu ve dediki sabret yüzlerini görünce bütün bunlara değer ....bekliyorummmmm bendeee.... bekliyoruz hepimizzz.....dualarımız aynı , hayallerimiz aynı....
malesef koca bır husren ılk denemem sonucumu sabah aldım koca bır 2...
malesef koca bır husren ılk denemem sonucumu sabah aldım koca bır 2...
9. gün test sonucum:51,41 nasılll???
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim 51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?