transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

sabredip bekliycez test günü anlıycaz artık tutmuşmu tutmamışmı bize düşen sabırla beklemek ve dua etmek sanırım..Allah ım inşallah hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize..

inşallah canım,aslında bu dönem daha güzel geçiyor,öncekilerde zaman geçmek bilmiyordu,şimdi asıl test günüme 4 gün var,ne çabuk geçmiş diyorum ama yarın dananın kuyruğu kopacaaaaaaakinşallah yarın bu bu şirinlerin resimlerini yine koyup müjde veririm sizlere.

gerçekten oynatmaya az kaldıııı...belirti aramıyorum ama kasık ağrıları ve kahverengi renk çok canımı sıkıyorrr......

canım inşallah tutunmayla ilgilidir,kasık ağrılarından ben de korkuyorum ama lekelenme tutunmadır canım,moralini bozma lütfen

gerçekten oynatmaya az kaldıııı...belirti aramıyorum ama kasık ağrıları ve kahverengi renk çok canımı sıkıyorrr......

canım okadar yumurta toplanıyor içimizi dışımıza çıkarıyolar nerdeyse kasık ağrıları o yüzden oluyor.kahverengi lekede tam kan rengi olmadıkça canını sıkmasın.o lekeler kimi arkadaşlarda 10-15.haftalara kadar devam edebiliyor.tutunma kanaması olabilir o leke hem.içini ferah tut.ben transferden sonra sadece bir gün yatmıştım ama benim lekelenmem falan olmamıştı sen dinlen bol bol fazla ayakta kalma ama hepte oturma kan dolaşımı yavaşlamasıda iyi değil.

çok saol canım içimi rahatlattın Allah sağlıkla kucaağına almayı nasip etsin..geç yerleşmiş demekki değilmi ben olsam tutmadı diye düşünürdüm heralde ilaçlardan yükseldi sanırdım..demek son güne kadar beklemek lazım hayırlısı Allah ım inşallah güzel sonuçlar nasip etsin..

tek embriyomu konmuştu canım?eğer birden fazlaysa lekelenmenin fazla olmasıda normal bence..bazen ben de diyorumki bende niye lekelenme olmuyo diye çünkü kimde lekelenme olduysa hamile haberi verdi..sende inşallah vereceksin o güzel haberi stres yapma nolur dua et İnşallah seninledir bebeğin..

10. günde yapıyosun yani benimde aklımdan geçmiyo değil ama aaksoyoğlu nun yazdıklarını okuyunca bilmiyorum cesaret edermiyim..şimdiden ya negatif olursa diye çok korkuyorum..inşallah güzel haber verirsin yarın

saol canım inş darısı bütün bebek isteyenlerin başına...
geç tutunma oluyor gerçekten canım doktorum bana ben sana 14.günden önce yaptırma demedimmi dedi:) ama işte dayanamıyor insan bide ben bekleyecektim ama o gün e2 vermeye gitmiştim danışmadaki kız yazıyor kanları o tutturdu bhcg yazıyorum diye.13 çıkınca doktorum tam pozitif demiyorum dedi bakalım katlanacakmı dedi.14.gün 101 çıkmıştı.sen dayanamıyosan baktır ama üzülme olurmu bak 14.gün bile 101 çıkmıştı benim.inş güzel haberlerle dönersin yarın.
bu arada stres o pozitifi görmekle bitse :) sonra yook kesesi nerde yok bebek görünmedi yok kalp atışı duyamadım yok bebeğim neden oynamıyo.oynasa niye az oynuyo.stres bitmiyor tüp bebek annelerinde.
sadece pozitif değil Allahım isteyen herkeze pozitifi görmeyi nasip etsin ama en önemlisi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

kızlar bgün test yaptırdım negatif moralim sıfır sabahtan beri ağlıyorum

kaçıncı gün yaptın canım bir iki gün sonra tekrar baktır olmazsa..yoksa da elden gelen bişey yok Allah ım biliyo herşeyi..nasipte varsa gelecek ergeç..en az zararla atlatmanı dilerim tatlım..çok zor bi süreç aşılama sonuçlarımdan biliyorum..Allah güç kuvvet sabır versin inşallah en kısa zamanda nasip etsin bebeğini inşallah..

burda birbirimizi çok iyi anlıyoruz canım çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşadık.amin canım Allahım inş sizlerede nasip eder ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi.
benim birde tek embriyom olmuştu oda ikinci kalite olmasa benim umudum olmazdı.ama ben hep Allahım hayırlısını nasip et diye dua ettim.yani Allah verecek olduktan sonra ne gittiğin hastaneye bakıyor ne embriyonun kalitesine.eğer tutmazsada yılmayın sonuçta yumurta ve sperminiz var çok şükür.yani umudunuz var.tek yapılacak şey olumlu düşünmek Allaha bırakmak.

hepiniz güzel haberlerle dönersiniz inş.

kelebek biz bizi anlarızz canımmm ben çok ağladımmm....4. denemede en yakın arkadaşımın ikiz kızçeleri oldu ve dediki sabret yüzlerini görünce bütün bunlara değer ....bekliyorummmmm bendeee.... bekliyoruz hepimizzz.....dualarımız aynı , hayallerimiz aynı....

allah tamammına erdirsin canım...isteyen bizlerede nasip etsin inşallahhh...çok korkuyorum ama...bir bayram sabahı hüsrana uğradım bir bayram sabahında sevinmek istiyor gönlümmm

canım çok üzüldüm,lütfen kendini yıpratma,üzülmemek elde değil,Allah sabır versin,inşallah enkısa zamanda bebiş sahibi olursun

amin canım,inşallah,tamam üzülmem inşallah,değer sıfır olmadığı sürece umutla bekliycem:26:

kelebek ne diyeyim bilmiyorum denecek pek bişeyde yok .bende çarşamba gününü bekliyorum.rabbim nasip ettise olur.canımız sağ olsun yapıcak hiçbirşey söylenecek tek bir söz yok.allah sana ve eşine sağlık versin.

Canim o en yakin arkadsin gibi bir suru var bende onlardan biriyim 7 yil sonra 4. denemede ikizlerime 4 ay 4 gunluk hamileyim, sakin vazgecmeyin bol bol dua edin, ve sabredin,,, inanki sabreden dervis muradina eriyor, diliyorum sizlerde biran once mucizelerinize kavusrsunuz...

malesef koca bır husren ılk denemem sonucumu sabah aldım koca bır 2...

çok üzüldüm canım,aynı sonucu 4 kez almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum,ama lütfen pes etme yıpratma kendini,benim bu 5. denemem.inşallah en kısa zamanda bebişleri kucağa alırsın

9. gün test sonucum:51,41 nasılll???

merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim 51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın.

bence hamilesin Allah ın izniyle..inşallah katlanır değerin merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…