bence hamilesin Allah ın izniyle..inşallah katlanır değerin merakla bekliyorum..
bence hamilesin Allah ın izniyle..inşallah katlanır değerin merakla bekliyorum..
hehhe bende 17 temmuzda yaptırmaya karar verdimmm....seninde 17 temmuzdu dimi avcı...qağlarsam bile iş yerinde olmasın dedim eşime evde ağlarım diye ok dedi....17 temmuz bekle beniiiiiiiiiii
9. gün test sonucum:51,41 nasılll???
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim 51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın.
canım benim öncelikle transferin gerçekleştiyse hayırlı olsun en güzel haberleri almanı dilerim canım transferde illaki belirti olacak diye bişey yok bünyeye bağlı kimilerinin hiç bi belirtisi sıkıntısı olmuyor benim aşırı derecede bel ağrım oldu halada devam ediyor o biraz içgüdüsel bişey hissedebiliyorsun sanırım ben hissettim yumurtlama olurken olduğu gibi içim fıkır fıkırdı sanki ayrı bi kalp atıyodu içinde çok hızlı bi şekilde anlamıştım ama yinede umutlarımı kırmasınlar diye kimseciklere eşime bile söylememiştim canım şimdi dördüzlerim var 7 haftalık rabbim bi an önce sanada nasip etsin
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben sitede yeniyim uzun zamandır takip ediyorum siteyi ben 7 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı geçen yaz aşılama denedim olmadı bu haziranın 21 de tüp bebek yaptırdm transfer sonrası hep kasık ağrılarım oldu adet olcakmşım gibi ve 10. gün kanamam geldi işte dedim herşey bitti artık çok kötü oldum hemen hastaneyi aradm progestan verdler kullandım kanamam kesildi 2 gün sonra kan tahlili için gittim ama ben negatif sonç bekledim tabii 2 .3 sast sonra ararız dediler bizi gönderdler hiç ümitli değildm . aradılar ve sonuç pozitif değer 202.dediler inanamadım şok oldum 2 gün sonra 386. olmuş hala inanamyrum şu an 5-2 günlük hamileyim ayın 20 si keseyi ve kalp atışnı görmye gitcez sizlere demek istediğim ağrı olsada kanama olsada hiç aldırmayın üzülmeyin ALLAH bu duyguları herkeze tattırsın inşallah
hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
hayırlısı olsn canımmm ınsallh degerın katlanır ıyı dıleklerın ıcınde cok saol..herseyın hayırlısı..9. gün test sonucum:51,41 nasılll???
merhaba arkadaşlar 5. tüp denemem,transfer gününü saymazsak 9.günüm bugün,kan verdim 51,41 çıktı nasıl,hamile miyim,perşembe tekrar test yaptırıcam,dua edin değerim ikiye katlansın.
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben sitede yeniyim uzun zamandır takip ediyorum siteyi ben 7 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı geçen yaz aşılama denedim olmadı bu haziranın 21 de tüp bebek yaptırdm transfer sonrası hep kasık ağrılarım oldu adet olcakmşım gibi ve 10. gün kanamam geldi işte dedim herşey bitti artık çok kötü oldum hemen hastaneyi aradm progestan verdler kullandım kanamam kesildi 2 gün sonra kan tahlili için gittim ama ben negatif sonç bekledim tabii 2 .3 sast sonra ararız dediler bizi gönderdler hiç ümitli değildm . aradılar ve sonuç pozitif değer 202.dediler inanamadım şok oldum 2 gün sonra 386. olmuş hala inanamyrum şu an 5-2 günlük hamileyim ayın 20 si keseyi ve kalp atışnı görmye gitcez sizlere demek istediğim ağrı olsada kanama olsada hiç aldırmayın üzülmeyin ALLAH bu duyguları herkeze tattırsın inşallah
ozsa hayırlısı olsun canım üzülme benim de 2. denemem valla ben de belirtim yok diye çok üzülüyorum çünkü belirtisi olanlar genelde hamile çıkıyor çok nadir senin gibi olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?