transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim ben sitede yeniyim uzun zamandır takip ediyorum siteyi ben 7 senelik evliyim hiç çocuğum olmadı geçen yaz aşılama denedim olmadı bu haziranın 21 de tüp bebek yaptırdm transfer sonrası hep kasık ağrılarım oldu adet olcakmşım gibi ve 10. gün kanamam geldi işte dedim herşey bitti artık çok kötü oldum hemen hastaneyi aradm progestan verdler kullandım kanamam kesildi 2 gün sonra kan tahlili için gittim ama ben negatif sonç bekledim tabii 2 .3 sast sonra ararız dediler bizi gönderdler hiç ümitli değildm . aradılar ve sonuç pozitif değer 202.dediler inanamadım şok oldum 2 gün sonra 386. olmuş hala inanamyrum şu an 5-2 günlük hamileyim ayın 20 si keseyi ve kalp atışnı görmye gitcez sizlere demek istediğim ağrı olsada kanama olsada hiç aldırmayın üzülmeyin ALLAH bu duyguları herkeze tattırsın inşallah

bence hamilesin Allah ın izniyle..inşallah katlanır değerin merakla bekliyorum..

hehhe bende 17 temmuzda yaptırmaya karar verdimmm....seninde 17 temmuzdu dimi avcı...qağlarsam bile iş yerinde olmasın dedim eşime evde ağlarım diye ok dedi....17 temmuz bekle beniiiiiiiiiii

hehhe bende 17 temmuzda yaptırmaya karar verdimmm....seninde 17 temmuzdu dimi avcı...qağlarsam bile iş yerinde olmasın dedim eşime evde ağlarım diye ok dedi....17 temmuz bekle beniiiiiiiiiii

hadi bakalım birlikte müjde veririz inşallah....

Son düzenleme:

canım çok sevindim Allah tamamına erdirir inş.51 güzel bir değer inş katlar perşembeye.

masallah canim allahim durdunude kucagina almak nasip etsin birsey soracaktim kac yumurta konmuduyani 4 embryomu kondu

hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

sağol canım ALLAH herkeze nasip etsin bu duyguları çook zor bişey birde kalp atışını duysam dahada rahat edicem 2 embiriyo transfer edildi bana kaç tane var acaba çok merak ediyorum ayın 20 sini iple çekiyorum günler geçmyo..

Son düzenleme:
hayırlısı olsn canımmm ınsallh degerın katlanır ıyı dıleklerın ıcınde cok saol..herseyın hayırlısı..

hoşgeldin canım,tebrikler,Allah kucağına da almayı nasip etsin

bugün 9. günüm bulantı,şişkinlik,halsizlik,ani kasık ağrılarım var ve sağa sola yatamıyorum belim de ağrıyo.idrar testi alacaktım risk almak istemedim sonuç 10. okuduğumdan 13. gün dahi netleşebiliyomuş.acel etmeye gerek yok diye düşündüm. ilk tüp bebek denememiz gonal f cetrotide ve çatlatma iğnesi kullandım.endodan dolayı bir tüpüm alındı yarın umarım yüzüm güler.HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM TÜM İSTEYENLERE DE VER BİZE DE VER DİYE!Herkesin yüzü gülsün bizim de gülsün.

benim de 8.günüm ama sendeki belirtilerin hiçbiri yok bende 11.gün test günüm inşallah pozitif olur sonuçlarımız

kızlar benimde bu gün 6. günüm.sadece ayağa kalkınca ve tuvelet sonrası kasıklarımda ağrı oluyor.onun dışında hiç belirti yok.korkuyorum çoooookkkkkkkkk

ilk tüp bebek tedavim.yarın testim var ama 10.günümde adet kanaması gibi kanama oldum ve hala devam ediyor bütün ümitlerim tükendi.neyse bundada bir hayır vardır

kendimi hamile gibi hissetmiştim ama hepsi ilaç etkisiymiş 10. gün sonuç negatif
belirtiye aldanmayın derim hala sol kasığıma kramp giriyo ilk tüp bebek denememizdi öğlen çok ağladım ama elimden gelen hiçbirşey yok rabbimin bi bildiği vardır.

ozsa hayırlısı olsun canım üzülme benim de 2. denemem valla ben de belirtim yok diye çok üzülüyorum çünkü belirtisi olanlar genelde hamile çıkıyor çok nadir senin gibi olanlar

ozsa hayırlısı olsun canım üzülme benim de 2. denemem valla ben de belirtim yok diye çok üzülüyorum çünkü belirtisi olanlar genelde hamile çıkıyor çok nadir senin gibi olanlar

kisss ne yapiyosun sen oralrda neyse ama her sey kismet....

A.Akilli ,desteğiniz için teşekkür ama bidaki sefer belirti olmasın dicem heralde zaten belirti için hemşire çok erken dedi yani belirti yok diye üzülmeyin.inş sizinki pozitif olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…