transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canım sen bidaha tekrarla bence heryerde yazıyorum belki görmüşsündür ama benim 11.gün 13 çıkmıştı dün yapsaydın negatif olabilirdi demişti doktorum.sen yarın falan bidaha yaptır bence

kızlar bu belirtilere takılmayın ya heryerde sürekli söylüyor doktorlar bu kadar kısa bir zamanda belirti imkansız diye.o kasık ağrıları şişlik yumurta toplama işlemi yüzünden.kimi çok etkileniyor çok şişiyor kimi az etkileniyor şişmiyor.bu belirtilere takılıp kalmayın üzmeyin kendinizi.benim inanın hiçbir belirtim olmadı.bebekten kaynaklanan kasık ağrıları ta 10.haftada falan anca.rahim büyümeye başlıycak bağlaar gerilcekte kasığınız ağrıycak.

canım sen bidaha tekrarla bence heryerde yazıyorum belki görmüşsündür ama benim 11.gün 13 çıkmıştı dün yapsaydın negatif olabilirdi demişti doktorum.sen yarın falan bidaha yaptır bence

dün 13.gündü ve adet oldum acaip ağrı var dün 3 parol aldım yani artık imkansız görünüyo

bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi ((

canım çok geçmiş olsun,nerde yaptırdıysan hemen merkezini ara ve durumunu anlat.belki ödem yapmıştır karnın ki çok sık karşılaşılan bi durum,özellikle fazla yumurta toplanan kişilerde daha sık olabiliyo,tekrar tekrar geçmiş olsun

çok teşekkürler canım,arıycam ben de hemen..

arkadaşlar transferden sonra progestoren iğne yaptıranlar
varmı benimde 4. günüm bu iğneler beni mahvetti

kizlar uzun aradansonra yaziyorum sadece sizi okudum

Transferrin 4.gunu hic belirti yok dinlememeye calisiyorum

Cok tuhaf Allah yar ve yardimcimiz olsun inshallah bende

21 kasimda haberini veririm insaallah beklemek cok zor

arkadaşlar herkese merhaba şuan okadar üzgün ve umutsuzum ki 2.tüp bebek denememde başarısızlıkla sonuçlandı iki gün önce negatif çıktı sonucum neden diyorum kendi kendime acaba benmi yanlış bişey yaptım diye düşünüyorum oysa doktorlarda bizde çok umutluyduk ilk denememde 24 yumurtam çıktı 8i döllendi 5.gün transferiydiler üstelik ikincisinde dondurulmuş embriyolarla denedik yine negatif ve hala adette olmadım psikolojim iyce bozuldu hamile kadın görünce ağlamaya başlıyorum o güzel duyguyu hiç yaşayamıycam ben sanırım..bebeklerimi tutamıyorum..arkadaşlar transfer sonrası nasıl geçti anlatırmısınız tavsiye edebileceğiniz iyi bir tüp bebek merkezi varmı çünkü ben değiştirmeyi düşünüyorum artık başka merkeze gitcem ama 3.için gücüm varmı bilmem çok umutsuzum lütfen yardım edin..

buarada sonuç bekleyen tüm arkadaşlar dualarım sizinle...ve sizden bir ricam var zor olacak biliyorum ama benim yaptığımı yapıp kendinize eziyet etmeyin belirtilere takılmayın gerçekten herkezde değişiyor benim iki tüp bebek denememdede farklı oldu belirtiler ikincisinde çok belim ağrıdı hatta kalcamdan bacaklarıma inen bi ağrıydı sonra kasıklarıma indi ilkindede sadece kasıklarımdaydı şişkinlik vardı çok kötüydüm karnım davul gibiydi ama ikiside negatif belirtiler farklı oluyor yani..hatta benimle birlikte transfer yaptıran ve gebe kalan bi arkadaşımla belirtilerimiz aynıydı..

arkadaşlar bende tüpbebek yapdırdım tutmayınca bunlalıma girdim hele eşimi hic görmek istemiyodum ama unutmayın ki herşey Allahın elindedi ben ilk evliliyimde 3.5 aylık beeyi aldırmak zorunda kaldım eşimin ailesi istemiyodu 3.5 ay direndim ama cok zorladılar bende çaresizdim mecbur aldırdılar şimdi tüpbebek tutmayınca onlar aklıma geliyor acaba Allah bana dersmi veriyor diye ama yine de umudumu hiç kaybetmedim 2 yaptırmaya hazırlanıyoruz anadou saglık merkezinde aydın arıcı diye prof dr var harika bi insan bide ona görün derim ben allah isteyen her kese versin bizzde dahil

banada bugun 3 adet transfer edıldı,sabırsızlıkla sonucu beklemeye basladık. umarım allah gonlumuzdekını hayırlı kılar

banada bugun 3 adet transfer edıldı,sabırsızlıkla sonucu beklemeye basladık. umarım allah gonlumuzdekını hayırlı kılar

sonuç nedir çok merak ettim

Uzun zamandır bu foruma kimse uğramamış, test gününü bekleyen arkadaşlar hadi burada yazışalım.:)

Transferin 4. günündeyim, karnımda ve göğüslerimde ağrı var ama progesteron kullanıyorum, yan etkilerinde hepsi var. 16'sında test yaptıracağım, bakalım sonuç ne olacak?

evet kimsecikler ugramamış nerdeyse başından beri okudum acaba bi sey yakalarmıyım die...
merak insanı öldürür
bekleyecegiz çagresiz inşallahhh hayal ettiğimiz dua ettiğimiz son olur

arkadaşlar benimde dün transferim geçekleşti rabbim inşallah hepimizin kucağını boş bırakmaz nelere dikkat ediyosunuz sürekli yatıyomusunuz

Wannacım, bizden başka kimse yok herhalde. Valla bende meraktan çatlayacağım, allahım ne olur ikimiz için de mutlu sonla bitsin. Hayatımızdan bu sayfayı kapatalım, gebeliğimizi konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…