- 12 Temmuz 2008
- 552
- 18
- 643
kendimi hamile gibi hissetmiştim ama hepsi ilaç etkisiymiş 10. gün sonuç negatif
belirtiye aldanmayın derim hala sol kasığıma kramp giriyo ilk tüp bebek denememizdi öğlen çok ağladım ama elimden gelen hiçbirşey yok rabbimin bi bildiği vardır.
canım sen bidaha tekrarla bence heryerde yazıyorum belki görmüşsündür ama benim 11.gün 13 çıkmıştı dün yapsaydın negatif olabilirdi demişti doktorum.sen yarın falan bidaha yaptır bence
bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi((
canım çok geçmiş olsun,nerde yaptırdıysan hemen merkezini ara ve durumunu anlat.belki ödem yapmıştır karnın ki çok sık karşılaşılan bi durum,özellikle fazla yumurta toplanan kişilerde daha sık olabiliyo,tekrar tekrar geçmiş olsun
arkadaşlar transferden sonra progestoren iğne yaptıranlar
varmı benimde 4. günüm bu iğneler beni mahvetti
bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi((
Uzun zamandır bu foruma kimse uğramamış, test gününü bekleyen arkadaşlar hadi burada yazışalım.:)
Transferin 4. günündeyim, karnımda ve göğüslerimde ağrı var ama progesteron kullanıyorum, yan etkilerinde hepsi var.16'sında test yaptıracağım, bakalım sonuç ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?