- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Am
Ananas değil ama ananas suyu tüketiyordum ondanda nefret geldi ilk bi kaç gün iyiydi ama sonra miğdemi bulandırdı şimdi salataya bol bol zeytinyağı döküyordum ama fayda etmedi sanırım ilk defa bewry
Et sevmiyorum canım yiyemiyorum balık için dardanel ton balığı alıp zorluyorum kendimi ama kırmızı et tüketemiyorum bana doktorum pastörize tüket dedi yani köy yumurtası köy sütü olmaz dedi meyvesuyu kutu olsun dedi köy peyniri tereyağı falan hepsi pastörize olmak zorunda dedi bende hep öyle tüketiyorumHazı meyve suyumuydu ccanım. Mümkünooldukça hazırggıda tuketme ccanım herseyin tazesi iyidir. Et seviyosan tuket bbalık falan. Ama en oönemlisi ceviz hergün bi aavuç
Et sevmiyorum canım yiyemiyorum balık için dardanel ton balığı alıp zorluyorum kendimi ama kırmızı et tüketemiyorum bana doktorum pastörize tüket dedi yani köy yumurtası köy sütü olmaz dedi meyvesuyu kutu olsun dedi köy peyniri tereyağı falan hepsi pastörize olmak zorunda dedi bende hep öyle tüketiyorum
Dediğin gibi canım hersey allahtan o ol derse oluyor ben yaptığımı söyleyim allahın 99 ismini 1 den başlayarak hepsinin günlük zikir sayısı kadar 99 a kadar geldim o bitince 12000 on ikibin tane İhlas süresi okudum oda bir hatim gibiymis ben bunları yaptım hala bile ihlasi okuyorum hersey allahın izni ile kabul ederseBu siteyi takip eden bütün arkadaşlara sormak istiyorum. Çocuk sahibi olmak biliyoruz ki Allah nasip ettiği sürece olan bişi çokssağlıklı olsakta Allah kısmet etmeyince olmuyor. Rahatsız olsakta Allah nasip ederse oluyor bunun bi matematiği yok tamamen Allah in lutfudur. Manevi açıdan konusucak olursak transfer öncesi ve sonrası çocuk sahibi olmak iiçin ne gibi ibadetler yapiyosunuz? Hangi dduaları ediyosunuz? Herşeyden önemlisi Allah tan istemek bunu hepimiz biliyoruz. Duaları kabul olan arkadaşlar çocuklarına kavuşan lar kavusucak olanlar hangi duaları ettiniz bizlere yardimci olurmusunuz?
Ewet doğru söulüyorsun köy ürünleri bulmak zor ama çok şükür bu konuda şanslıyım sanırım ailem köyde oturuyor herşeyin tazesi ve organiği mevcut ama doktorum tam tersi pastörize olsun dedi :) hangisi doğru anlamadımHadi ya bize böyle bişi ddemedi ler. Zaten koy bulup doğal bbişi bulmak zor ugrasmiyoruz artıkda en aazından çiğ sebze meyve ttüketmeye calisiyoz. Et sevmiyosan sebze meyve seni bekler canim:)) taze fasulye marul semizotu iıspanak bakliyatlar yeşilmmercimek çokiyi. Tavsiyem ekmek ve ppirinç gibi şeylere çok yyönelme kanda şekeri yükseltir sk aciktirir daha az tuket her öğün en ffazla 3 dilim ekmek olsun
Canım biz kenzül arş duasını okuyarak çok dualar ettik her akşam olmasada fırsat buldukça okuduk bana halam bu dua ile hamile kaldığını söylemişti tabiki herşey Allah tealanın takdiri ama dualarda vesiledir yasini şerfi fetih süresini bol bol okuyun transfere giderken 500 yasin dağıttım ama yanlızca 140 adet toplayabildim yumurta toplandıktan sonra 1 hafta sürer sandım ama 3.gün aradılar ezan okunurken dua edin durumunuz müsaitse adak adayın adağın hürmetine rabbim duları redetmezmiş ve en son transfer dönüşümde Allaha dua ettim eğer bir evlat nasip edersen peygamberim hürmetine adı muhammet olacak dedim sadece burak istiyorduk ama başına muhammet ekleyeceğimi adadım (tabi erkek olursa)ama ben isimden dolayı erkek olacağına inanıyorum bu dediklerim karışık gelsede yapmanızı öneririm bunların hepsi Allaha açılan kapılardır ben tıbben herşeyi yaptım manende elimden gelen herşeyi yaptım hep dua ettim halada ediyorum umarım aydınlatıcı olmuşturBu siteyi takip eden bütün arkadaşlara sormak istiyorum. Çocuk sahibi olmak biliyoruz ki Allah nasip ettiği sürece olan bişi çokssağlıklı olsakta Allah kısmet etmeyince olmuyor. Rahatsız olsakta Allah nasip ederse oluyor bunun bi matematiği yok tamamen Allah in lutfudur. Manevi açıdan konusucak olursak transfer öncesi ve sonrası çocuk sahibi olmak iiçin ne gibi ibadetler yapiyosunuz? Hangi dduaları ediyosunuz? Herşeyden önemlisi Allah tan istemek bunu hepimiz biliyoruz. Duaları kabul olan arkadaşlar çocuklarına kavuşan lar kavusucak olanlar hangi duaları ettiniz bizlere yardimci olurmusunuz?
Dediğin gibi canım hersey allahtan o ol derse oluyor ben yaptığımı söyleyim allahın 99 ismini 1 den başlayarak hepsinin günlük zikir sayısı kadar 99 a kadar geldim o bitince 12000 on ikibin tane İhlas süresi okudum oda bir hatim gibiymis ben bunları yaptım hala bile ihlasi okuyorum hersey allahın izni ile kabul ederse
Canım biz kenzül arş duasını okuyarak çok dualar ettik her akşam olmasada fırsat buldukça okuduk bana halam bu dua ile hamile kaldığını söylemişti tabiki herşey Allah tealanın takdiri ama dualarda vesiledir yasini şerfi fetih süresini bol bol okuyun transfere giderken 500 yasin dağıttım ama yanlızca 140 adet toplayabildim yumurta toplandıktan sonra 1 hafta sürer sandım ama 3.gün aradılar ezan okunurken dua edin durumunuz müsaitse adak adayın adağın hürmetine rabbim duları redetmezmiş ve en son transfer dönüşümde Allaha dua ettim eğer bir evlat nasip edersen peygamberim hürmetine adı muhammet olacak dedim sadece burak istiyorduk ama başına muhammet ekleyeceğimi adadım (tabi erkek olursa)ama ben isimden dolayı erkek olacağına inanıyorum bu dediklerim karışık gelsede yapmanızı öneririm bunların hepsi Allaha açılan kapılardır ben tıbben herşeyi yaptım manende elimden gelen herşeyi yaptım hep dua ettim halada ediyorum umarım aydınlatıcı olmuştur
Canım bide 41 yasin ile 41 meryem süresini yapıldı ama onları ben değil başkasına okuttum az önce yazmayı unuttum İhlas süresini paylaşa biliyorsun bende yarın çekerim biraz sen çekerseniz kendi çektiklerini veririm sanaÇok sagol ccanım2 ggünümvar bu ddediğin duaları okucam. Esmalarin her birini 99 kez okudun doğru aanladım dimi
Her birini 99 kez değil canım netten baktım her birinin ayrı zikir sayısı varCanım bide 41 yasin ile 41 meryem süresini yapıldı ama onları ben değil başkasına okuttum az önce yazmayı unuttum İhlas süresini paylaşa biliyorsun bende yarın çekerim biraz sen çekerseniz kendi çektiklerini veririm sana
Canım bide 41 yasin ile 41 meryem süresini yapıldı ama onları ben değil başkasına okuttum az önce yazmayı unuttum İhlas süresini paylaşa biliyorsun bende yarın çekerim biraz sen çekerseniz kendi çektiklerini veririm sana
Her birini 99 kez değil canım netten baktım her birinin ayrı zikir sayısı var
Paylaşa biliyorsun canım 12000 taneyi google esmaul husnanin muhteşem etkileri yaz canım ben yarin cektigim ihlasin adetini yazarım unutursam burdan hatirlat lütfen zaten çekiyorum benim bitti senin olsun yarinkiHangi siteden baktin canım bende öyle bakıp cekeyim
Paylaşa biliyorsun canım 12000 taneyi google esmaul husnanin muhteşem etkileri yaz canım ben yarin cektigim ihlasin adetini yazarım unutursam burdan hatirlat lütfen zaten çekiyorum benim bitti senin olsun yarinki
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım çok memnun oldum filiz Bulgaristan da mı yaşıyor sunNe dicegimi bilemiyorum canım Allah razı olsun gerçekten bütün dualarini kabul etsin. Adın Ceylan filiz sanırım canim. Benim adım da filiz çok çok teşekkür ederim
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım çok memnun oldum filiz
Hangisine başlıyorsunuz bilmiyorum aman İhlas a başladım eğer dagita biteceğini kimseler varsa bence ihlasi dağıt ben tek başıma 5 gün de falan bitirdim yetişmeye bilir canım görüşürüz canımAmin canım inşallah. Bende çok memnun oldum iyi haberler veririz inşallah birbirimize. Ben hemen başlıyorum suan dualara yarın haberlesiriz çok çok öpüyorum canim
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah canım çok memnun oldum filiz Bulgaristan da mı yaşıyor sun
Hangisine başlıyorsunuz bilmiyorum aman İhlas a başladım eğer dagita biteceğini kimseler varsa bence ihlasi dağıt ben tek başıma 5 gün de falan bitirdim yetişmeye bilir canım görüşürüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?