- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
Bende izmirde yaşıyorum doğma büyüme eşim bulgaristanli orda doğmuş 14 yaşında falan gelmiş burayaBen bulgaristan da doğdum izmirde büyüdüm evlenince eşimin işi gereği 3 yıl orda yaşadık suan bursa canım epey karışık:))
Bende izmirde yaşıyorum doğma büyüme eşim bulgaristanli orda doğmuş 14 yaşında falan gelmiş buraya
Canımbenim ne kadar ggüzel şeyler yyapmışsın Allah duymuş dualarini kabul etmiş. Bende bu 2 günlük sürede hepsini yapmaya çalışıcam. Bugüne dua ettim bu ddediklerini yapmadım . Halanin duasını hiçdduymadım muhakkak okican
Şükürler olsun Rabbime yüzümüzü güldürdü Oku canım çok uzun bir dua değil içinde bir çok peygamberin ismi geçiyor ve o peygamberlerin hürmetine diye devam ediyor KENZÜL ARŞ mutlaka oku bide şunuda söyle her duanın başında bunu mutlaka oku LA İLAHE İLLA ENTE SUNHANEKE ENTE KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN bu h.z yunus a.s balığın karnından kurtulmak için okuduğu çok kıymetli bir duadır duanı etmeden önce sık sık bunu tekrarla bunu söyleyip dua edenleri Allah duasını geri çevirmezmiş ne olursa olsun sadece Rabbim ol derse olur hakımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Olumsuz dusunmek yok herkesin çıkmaya bilmiyormuşSağol canım hala dua ediyorum. Sabah idrar testi yaptım negatif olmadı sanirim
Olumsuz dusunmek yok herkesin çıkmaya bilmiyormuş
Mercankara hamile arkadaşlar o sayfaya girmemiş ben vereyim haberini
İnşallah canım darısı başınaAllah kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ne güzel. Inşallah hep iyu haberler aliriz
Kizlar kan tahlili verdim sonuc aksama dogru cikarmis.adet sancimda cok dua edin
Yok hic idrar yapmadim.morelm bozlr diye zatn esimde yaptirtmazdi gununden once.bu benm ikinci denemem kizlar ya yine tutmadi sanirim ya
Kaçıncı günündesin canımSağol canım hala dua ediyorum. Sabah idrar testi yaptım negatif olmadı sanirim
CanımMercankara Melegim3858 nerdesiniz iyi haber verin kizlar
Sağol arkadaşımMercankara hamile arkadaşlar o sayfaya girmemiş ben vereyim haberini
amin canıım cümlesine inşallahAllah kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ne güzel. Inşallah hep iyu haberler aliriz
Kaçıncı günündesin canım
Canımoznur65 den almışsın haberi .. Hatırladığın ve takip ettiğin için teşwkkür ederim canım
Valla teknik olarak hamileyim ama henüz bayram ilan etmedim çünkü hcg172 çıktı yarın sabah gidip kan vercem ona göre emin olcam inşallah
Sağol arkadaşım
amin canıım cümlesine inşallah
Canım rahat ol bak ben 12. Günde 172 çıktığı halde idrarda çıkmadı11. Gün ccanımya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?