transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende izmirde yaşıyorum doğma büyüme eşim bulgaristanli orda doğmuş 14 yaşında falan gelmiş buraya

Hadi ya canım bi ara özelden konuşalım belki tanıyoruz dur birbirimizi genelde göçmenler uzaktan da olsa akraba cikar:)) benim ailem hala izmirde gidip geliyorum

Şükürler olsun Rabbime yüzümüzü güldürdü Oku canım çok uzun bir dua değil içinde bir çok peygamberin ismi geçiyor ve o peygamberlerin hürmetine diye devam ediyor KENZÜL ARŞ mutlaka oku bide şunuda söyle her duanın başında bunu mutlaka oku LA İLAHE İLLA ENTE SUNHANEKE ENTE KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN bu h.z yunus a.s balığın karnından kurtulmak için okuduğu çok kıymetli bir duadır duanı etmeden önce sık sık bunu tekrarla bunu söyleyip dua edenleri Allah duasını geri çevirmezmiş ne olursa olsun sadece Rabbim ol derse olur hakımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

TELEFONDAN GİRİYORUM BİR YERİNİ YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM
LA İLAHE İLLA ENTE SUNHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN...RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH...

Sağol canım hala dua ediyorum. Sabah idrar testi yaptım negatif olmadı sanirim

Yok hic idrar yapmadim.morelm bozlr diye zatn esimde yaptirtmazdi gununden once.bu benm ikinci denemem kizlar ya yine tutmadi sanirim ya

Yok hic idrar yapmadim.morelm bozlr diye zatn esimde yaptirtmazdi gununden once.bu benm ikinci denemem kizlar ya yine tutmadi sanirim ya

Yapmamissin iyi olmus hakikaten moral bozuluyo ben yaptım çıkmadı. Dur bakalım cnm hemen karamsar olma tutmuştur inşallahb ben olumlu düşünüyorum seninle ilgili tutmuştur gibi geliyo. Sonuç geç cikiyomus ya telefon la mi bildiricekler

Mercankara Melegim3858 nerdesiniz iyi haber verin kizlar
Canım oznur65 den almışsın haberi .. Hatırladığın ve takip ettiğin için teşwkkür ederim canım
Valla teknik olarak hamileyim ama henüz bayram ilan etmedim çünkü hcg172 çıktı yarın sabah gidip kan vercem ona göre emin olcam inşallah

Mercankara hamile arkadaşlar o sayfaya girmemiş ben vereyim haberini
Sağol arkadaşım

Allah kucağına almayi nasip etsin çok sevindim ne güzel. Inşallah hep iyu haberler aliriz
amin canıım cümlesine inşallah

Allahın izniyle iyi sonuçlar alırsın inşallah canım Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.gayet iyi ddeğerin Allah yardımcın olsun iyi düşün bu ddönem . bu kez cçıktı mıidrar ttestinde baktın mi canim:))

11. Gün ccanımya
Canım rahat ol bak ben 12. Günde 172 çıktığı halde idrarda çıkmadı
Daha ilginci oğlumda hcg470 çıkmıştı hemen bi idrar testi yapiim demiştim ve ikinci çizgi mikroskopla bile zor görünüyodu... Yarın müjdeli haber ver bize hadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…