- 14 Ocak 2015
- 127
- 54
- 28
Hayırlısı olsun canım allah sağ saglim tamamına erdirsinCanımoznur65 den almışsın haberi .. Hatırladığın ve takip ettiğin için teşwkkür ederim canım
Valla teknik olarak hamileyim ama henüz bayram ilan etmedim çünkü hcg172 çıktı yarın sabah gidip kan vercem ona göre emin olcam inşallah
Sağol arkadaşım
amin canıım cümlesine inşallah
100 ün üstü gebelik olarak değerlendiriliyor canım ama katlanması lazımmercankara 172 düşük mu oluyo değer olarak
Canım rahat ol bak ben 12. Günde 172 çıktığı halde idrarda çıkmadı
Daha ilginci oğlumda hcg470 çıkmıştı hemen bi idrar testi yapiim demiştim ve ikinci çizgi mikroskopla bile zor görünüyodu... Yarın müjdeli haber ver bize hadiii
Kizlar cok sukur elhamdrllahh hamileyim.Rabbim hepinize hayrla saglikla nasp etsin.
oo maşallah subhanallah tebrik ederim canımKizlar cok sukur elhamdrllahh hamileyim.Rabbim hepinize hayrla saglikla nasp etsin.
Benim 160 çıktı tekrarlamak için cagirmadilar direk 1 hafta sonra kese bakmak için ultrason a çağırdı onun için sordum100 ün üstü gebelik olarak değerlendiriliyor canım ama katlanması lazım
Mesela 12. Gn 300 veya 400 dwğerler çıkıyosa hcg testini tekrarlatmıyorlar yeterince katlanmış diye
Hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsinKizlar cok sukur elhamdrllahh hamileyim.Rabbim hepinize hayrla saglikla nasp etsin.
Canim yarinda insllh senin mujdeli haberini bekliyorum.bana cok destek oldun cok tesekkur ederim...Ayy çok sevindim canim ya hhayırlısı olsun Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Çok cçok mutlu ooldum ben sana dedim ama iyi cikicak diye ddeğerin kac
Canim yarinda insllh senin mujdeli haberini bekliyorum.bana cok destek oldun cok tesekkur ederim...
Benim 160 çıktı tekrarlamak için cagirmadilar direk 1 hafta sonra kese bakmak için ultrason a çağırdı onun için sordummercankara
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin hemen hamilelik takvimi yap sende çok imreniyorum diyordun ya rabbim sana da nasipe etti ışteKizlar cok sukur elhamdrllahh hamileyim.Rabbim hepinize hayrla saglikla nasp etsin.
Daha erken sanki canm korkuyorum benim rahim dogustan yarim oldugu icin zor bir gebelk sureci gececk gibi.hayirlisyla kalp atisini duyayim sonra yapcam gebelik takviminiGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin hemen hamilelik takvimi yap sende çok imreniyorum diyordun ya rabbim sana da nasipe etti ışte
Benim 160 çıktı tekrarlamak için cagirmadilar direk 1 hafta sonra kese bakmak için ultrason a çağırdı onun için sordummercankara
Maşallah canım429 ciktibhcg
Yukarda adının yazdığı kısım varya gelen kutusunun yanında oraya tıklayarak kişiselbilgilerine gir eğitim bilgisi evlilik çocuk bilgisi falan var o kısım altay doğru kan grubu hamilelik takvimi vs var beklenen doğum tarihini oraya yaz olur yapmazsan başka türlü tarif edeyim dene bakalımBen yapamadım hamilelik takvimini nasıl yapılıyor
Teşekkür ederim yaptımYukarda adının yazdığı kısım varya gelen kutusunun yanında oraya tıklayarak kişiselbilgilerine gir eğitim bilgisi evlilik çocuk bilgisi falan var o kısım altay doğru kan grubu hamilelik takvimi vs var beklenen doğum tarihini oraya yaz olur yapmazsan başka türlü tarif edeyim dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?