transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlısı olsun canım allah sağ saglim tamamına erdirsin

Inşallah canım hhayırlısı. Senin bu idrar da çıkmamış olmasi beni umutlandiriyo.Allah isteyen herkesin yüzünü guldursun. Yarın seninde iyi haberlerini aalırız inşallah canim

100 ün üstü gebelik olarak değerlendiriliyor canım ama katlanması lazım
Mesela 12. Gn 300 veya 400 dwğerler çıkıyosa hcg testini tekrarlatmıyorlar yeterince katlanmış diye
Benim 160 çıktı tekrarlamak için cagirmadilar direk 1 hafta sonra kese bakmak için ultrason a çağırdı onun için sordum mercankara

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin hemen hamilelik takvimi yap sende çok imreniyorum diyordun ya rabbim sana da nasipe etti ışte
Daha erken sanki canm korkuyorum benim rahim dogustan yarim oldugu icin zor bir gebelk sureci gececk gibi.hayirlisyla kalp atisini duyayim sonra yapcam gebelik takvimini

Ben yapamadım hamilelik takvimini nasıl yapılıyor
Yukarda adının yazdığı kısım varya gelen kutusunun yanında oraya tıklayarak kişiselbilgilerine gir eğitim bilgisi evlilik çocuk bilgisi falan var o kısım altay doğru kan grubu hamilelik takvimi vs var beklenen doğum tarihini oraya yaz olur yapmazsan başka türlü tarif edeyim dene bakalım

Teşekkür ederim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…