transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kusura bakmayin kızlar anca kendime kendim. Malesef negatif. Çok sasirmadim insan yinede umut ediyo işte azda olsa. AAllah sizlerin bebeklerine can versin sağlık versin. Vardır Allah in bi bbildiği hayırlısı boyleymis. Hepinizden Allah razı olsun bu dönemde destek olduk birbirimize. Iyi haberlerinizi almaya devam etmek istiyorum Allah in izniyle. Çok teşekkür ederim ilginiz için

Canım ne kusuru yaaa
Kötü ihtimalleri getir aklına şükret haline tatlım...
Allah sana ve eşine sağlıklı mutlu huzurlu günler göstersin .. Rabbimin OL emri birgün sizler içinde gerçekleşsin inşallah..
Allah sabrını dayanma gücünü artırsın bak bizleri unutma , müjdeli haberlerini bizimle birgün mutlaka paylaş...

Canim benim biliyorm ne kafar uzulme desemde uzulceksin ilk tupbebk tedavim negatif olunca hic kimsenin sozu rahatlatmadi sadece Allah inanciyla kendime geleblmstm lutfen umitsiz olma hep derler ikinci denemede badari sansi daha yuksek olur diye.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizn.Rabbim hicbieimizn kucagini bos birakmasin..dua ile..

Allah razı olsun arkadaşlar inşallah bigün iyi haber veririm . Sizin iyi haberlerinizi almaya devam buralardayım. Herkesin bi sınavı var işte çok sşükür hayatımda herseye sahibim evlat dışında.mucadele edicez ama yordu biraz uzun bi süre tedavi falan düşünmüyorum. Artık hayirlisiyla sizin haberleriniz alicam dualarim sizinle sahip oldugunuz bu kkıymetli Allah in emanetlerine iyi bakin

Üzülme demiycem arkadasim üzülcesin elbette amaa biraz zaman geçince hafifliycek arkadasim buna garanti verrbilirim sonra güclenceksin kaldigin yerden devam etcen,bunlari 2 başarisiz deneme ve 3 te spontan gebelik yaşamais biri olafak ben söylüyorumallahim zamani geldiginde elbette dileyen herkesin kucagini yavrucuklarla doldurcak insallah

Bana destek lazim önümüzdeki ay yine tedaviye baslicam benim üçüncü denemem. Arkadaşlar yeniden deneyen yokmu?

Bi cevap yazamadım ya tel takıldı. Neyse canım niye biraz vücudunu dinlendirmiyosun.Dr kalsa her ay yapicaklar bence acele etme derim

Tendril senin adinada cok üzüldüm yazdiklarini okudum benimde negativdi oyüzden sana ne diyecegimi bilemedim cok zor ben bile hala üzülüyorum.

Bi cevap yazamadım ya tel takıldı. Neyse canım niye biraz vücudunu dinlendirmiyosun.Dr kalsa her ay yapicaklar bence acele etme derim
Ben dondurulmuslarla denedim ve simdi adetimin son günü yane bir dahaki adet dönemine kadar toparlanirim herhalde. Aslinda beklemek beni cildirtiyor.. yane yine denicem

Bizim burada istesek üç embyoda yokuyorlar ben daha cok sansim olur diye düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum ya ücüz olup riskli bir hamilelik olursa diye? Bilemiyorum kafam karma karisik aslinda baştan beri üç istedim ama doktorlar beni hep vazgecirdiler ve sonrada keske yapsaydim dedim.. hic üc taneyle deneyen varmi acaba? Bilmiyorum korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…