- 26 Temmuz 2011
- 235
- 31
- 48
Teşekkür ederim yaptım
Inşallah canım hepimizinCanım mm çok güzel olmuş takvimin doğum haberlerinide alırız inşallah
Tendril2327 kan verdinmi canim
Canim kan verdinmi hayirli haberini bekliyorumYok canım ogleden sonra gidicem. Hiç bişey yok belirti falan bilmiyorum ne cikicak. Idrar dada çıkmadı zaten
Canım ne kusuru yaaaKusura bakmayin kızlar anca kendime kendim. Malesef negatif. Çok sasirmadim insan yinede umut ediyo işte azda olsa. AAllah sizlerin bebeklerine can versin sağlık versin. Vardır Allah in bi bbildiği hayırlısı boyleymis. Hepinizden Allah razı olsun bu dönemde destek olduk birbirimize. Iyi haberlerinizi almaya devam etmek istiyorum Allah in izniyle. Çok teşekkür ederim ilginiz için
Canim benim biliyorm ne kafar uzulme desemde uzulceksin ilk tupbebk tedavim negatif olunca hic kimsenin sozu rahatlatmadi sadece Allah inanciyla kendime geleblmstm lutfen umitsiz olma hep derler ikinci denemede badari sansi daha yuksek olur diye.hakkimizda hayirlisi olsun hepimizn.Rabbim hicbieimizn kucagini bos birakmasin..dua ile..Kusura bakmayin kızlar anca kendime kendim. Malesef negatif. Çok sasirmadim insan yinede umut ediyo işte azda olsa. AAllah sizlerin bebeklerine can versin sağlık versin. Vardır Allah in bi bbildiği hayırlısı boyleymis. Hepinizden Allah razı olsun bu dönemde destek olduk birbirimize. Iyi haberlerinizi almaya devam etmek istiyorum Allah in izniyle. Çok teşekkür ederim ilginiz için
Allah razı olsun arkadaşlar inşallah bigün iyi haber veririm . Sizin iyi haberlerinizi almaya devam buralardayım. Herkesin bi sınavı var işte çok sşükür hayatımda herseye sahibim evlat dışında.mucadele edicez ama yordu biraz uzun bi süre tedavi falan düşünmüyorum. Artık hayirlisiyla sizin haberleriniz alicam dualarim sizinle sahip oldugunuz bu kkıymetli Allah in emanetlerine iyi bakin
Bana destek lazim önümüzdeki ay yine tedaviye baslicam benim üçüncü denemem. Arkadaşlar yeniden deneyen yokmu?
Ben dondurulmuslarla denedim ve simdi adetimin son günü yane bir dahaki adet dönemine kadar toparlanirim herhalde. Aslinda beklemek beni cildirtiyor.. yane yine denicemBi cevap yazamadım ya tel takıldı. Neyse canım niye biraz vücudunu dinlendirmiyosun.Dr kalsa her ay yapicaklar bence acele etme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?