- 16 Mayıs 2014
- 39
- 22
- 8
Ben dondurulmuslarla denedim ve simdi adetimin son günü yane bir dahaki adet dönemine kadar toparlanirim herhalde. Aslinda beklemek beni cildirtiyor.. yane yine denicem
İlkini tazelerle yaptim olmade ikinci denemem karnimda su toplandi ve transferi yapamadim 10 gün hastanede kaldim o yüzden 10 embryoyu donduruldu. Ondan sonra iki ay ara verdim ve dondurulmuşlarla denedim ve yine olmadi daha 6 tane var ama ben bastan beri dondurulmuşlarla istemedim olma şansı düşük diye herhalde birdahada yapmam dondurulmuslarla..
Aslinda benim sigortam önümdeki ücüncü tedavinin hepsini karşılıyor yane buseferde tazelerle denim olmazsa yine düsünecem... sen söyleyince hosuma gidiyor ama benimkiler 5.gün embriyo lari yane cözüldükten hemen sonra transfer ediyorlar hiç bekletip bakmadan koyuyorlar üçüncü günün falan olsaydi belki bir gün bekletirlerdi...sen doktoruna söle neden olmuo die o zaman genetik testini ve histereskopiyi ister. bence sen bunları dene sonra başla. 6 tane emriyoyu çöpe atma.
Asilsoy transferin hayirli olsun.. bendede o agrilar oldu ama doktorlar genellikle aldigin hormon ve ilaclardan dir diyorlar.İyi akşamlar. Kızlar benim transferim salı günü oldu ve bugün belim ağrıdı gün boyu ve bazen ayağıma vurdu. Acaba beline sancı giren oluyor mu. Bide nedense benim rahmimin sağ tarafında bir ağrı oluyor arada. Sadece sağ tarafı. Nedendir acaba.
Aslinda benim sigortam önümdeki ücüncü tedavinin hepsini karşılıyor yane buseferde tazelerle denim olmazsa yine düsünecem... sen söyleyince hosuma gidiyor ama benimkiler 5.gün embriyo lari yane cözüldükten hemen sonra transfer ediyorlar hiç bekletip bakmadan koyuyorlar üçüncü günün falan olsaydi belki bir gün bekletirlerdi...
bu arada canm 5 gün emrion oluyor daha ne istiyorsun (maşallah) benim ilk denememde 2. gün emriosuydu ayrıca sadece 2 tene emrio oluştu. böle olan insan çok sen yumurtan kaliteli olduğu için sevinmelisin buda kısa bi not:)Aslinda benim sigortam önümdeki ücüncü tedavinin hepsini karşılıyor yane buseferde tazelerle denim olmazsa yine düsünecem... sen söyleyince hosuma gidiyor ama benimkiler 5.gün embriyo lari yane cözüldükten hemen sonra transfer ediyorlar hiç bekletip bakmadan koyuyorlar üçüncü günün falan olsaydi belki bir gün bekletirlerdi...
hayırlı olsun transferin cnm inşallah güzel haberler bekliyoruz.İyi akşamlar. Kızlar benim transferim salı günü oldu ve bugün belim ağrıdı gün boyu ve bazen ayağıma vurdu. Acaba beline sancı giren oluyor mu. Bide nedense benim rahmimin sağ tarafında bir ağrı oluyor arada. Sadece sağ tarafı. Nedendir acaba.
Peki nasil yapiliyor bu testler? Yane aslinda bazi tesleri kadindoktorumdan isterler ve oda benden kan alir yada rahimi kontrol eder sonuclari tüpbebek yaptidigim klinike yollar su ana kadar hep hersey yolunda dediler kesin hamile kalirsin dediler ama iste hep boş cikti malesef....canmtekrar sölüyorum genetik testi ve histereskopi yaptırmalısın ve devlette gidiyormusun zaten ne güzel kendi doktorun yapar ve paranda çıkmaz.çünkü özelde bunlara 2300 lira çıkıo.
Zeynepsultan bana bastan beri diyorlar sansin çok diye ama olmayincada kahroluyorum bende zannettim hemen olur diye ama ne kalite nede yaş önemli demekki ben allah katinda cocuk sahibi olmayi hak etmemisim daha diyorum hep.. insallah olur...hayırlı olsun transferin cnm inşallah güzel haberler bekliyoruz.
canm olurmu böle pes etmemelisin olacak bu sefer demelisin o zaman değildi belki ama bu sefer olacak bunuı bilmezsin bizlere düşen elimizden geleni yapmak sen yap gerisini rabbbim bilir ve doğru zamanda verir.Zeynepsultan bana bastan beri diyorlar sansin çok diye ama olmayincada kahroluyorum bende zannettim hemen olur diye ama ne kalite nede yaş önemli demekki ben allah katinda cocuk sahibi olmayi hak etmemisim daha diyorum hep.. insallah olur...
Yok benden öyle birsey istemediler ama arayip sorim ozaman inşallah yaptirabilirim o testleri ama ben ilaclarida aldim yane nasil yapsam acaba...?2tutmayan tüp bebekten sonra istenio.genetik testi için kan vereceksın zaten 1 aya kadar anca çıkıo sonra adetini bekleyeksin adet bitiminde histereskopi olacaksın rahme kamera ile girip bakıorlar yapışıklık yada et parçası varsa alıyorlar.çünkü bunlar tutunmasını engellermiş. eğer sorun yoksa bile traşlama işlemi yapıorlar buda şansı artırıor.sonra tedaviye başlıyorsun.şunu sölim histereskopiden hemensonra başlamalısın yoksa boş yere olmuş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?