transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kusura bakma cnm şimdi gördüm.benimde 3. de oldu. ama benden genetik testi ve histereskopi istenmişti. ve benlar içinde zaten rahat 3. adetinde bekliyorsun.

İlkini tazelerle yaptim olmade ikinci denemem karnimda su toplandi ve transferi yapamadim 10 gün hastanede kaldim o yüzden 10 embryoyu donduruldu. Ondan sonra iki ay ara verdim ve dondurulmuşlarla denedim ve yine olmadi daha 6 tane var ama ben bastan beri dondurulmuşlarla istemedim olma şansı düşük diye herhalde birdahada yapmam dondurulmuslarla..

Ya bilemiyorum kimse benden bisey istemiyo zeynepsultan.. bana şans yüzde 35- 40 arasinda oldugu icin olmamasida normal diyorlar.. aslinda doktorda degistirdim ama yinede aynisini söylüyorlar..

canm saçmalama ne kadar şanlısın suan 6 dondurulmuşun var ne kadar güzel. benim doktorum dondurulmuşlarla daha yuksek olduğunu söledi. ve ben de dondurulmuşlarla denedim benim sadece 2 tane vardı ve sağlıklı çözülmeme ihtimalleride vardı. benim taze ile denediğim hiç tutmadı. dondurulmuşlarda şans daha yuksek yani bence onları kullan. şunuda eklemek istiyotum histereskopi şansı dahada artırıyor tıuraşlama işlemi yapıorlar rahimde sorun olmasa bile buda şansı artırıyor. bana doktor 3.de bunu önermişti.

sen doktoruna söle neden olmuo die o zaman genetik testini ve histereskopiyi ister. bence sen bunları dene sonra başla. 6 tane emriyoyu çöpe atma.

İyi akşamlar. Kızlar benim transferim salı günü oldu ve bugün belim ağrıdı gün boyu ve bazen ayağıma vurdu. Acaba beline sancı giren oluyor mu. Bide nedense benim rahmimin sağ tarafında bir ağrı oluyor arada. Sadece sağ tarafı. Nedendir acaba.

sen doktoruna söle neden olmuo die o zaman genetik testini ve histereskopiyi ister. bence sen bunları dene sonra başla. 6 tane emriyoyu çöpe atma.
Aslinda benim sigortam önümdeki ücüncü tedavinin hepsini karşılıyor yane buseferde tazelerle denim olmazsa yine düsünecem... sen söyleyince hosuma gidiyor ama benimkiler 5.gün embriyo lari yane cözüldükten hemen sonra transfer ediyorlar hiç bekletip bakmadan koyuyorlar üçüncü günün falan olsaydi belki bir gün bekletirlerdi...

Asilsoy transferin hayirli olsun.. bendede o agrilar oldu ama doktorlar genellikle aldigin hormon ve ilaclardan dir diyorlar.

Bencede embriyo ların çok iyi 5 gün embriyo su ve 6 tane var diyosun süper bişi. Neden tutunamadiklari üstünde arastirsin dr ların zeynep sultan nin dediği gibi genetik tahlil lerin yapılsın cnm.kobay gibi kullandirma kendini dr para koparmayi seviyo tekrar tekrar

canm emriyolara bakıorlardır muhakkak sağlıklı olduğunu bilmeden koymazlar. sağlılı çözülüp sonra çağırıyorlar ve zaten sende fazla olduğu için bozulma ihtimaller az.ama tabiki anlarım 3.hakkında varsa kullanırısın ama dondurulmuşların kalsın sonrada kardese gerek olur

canmtekrar sölüyorum genetik testi ve histereskopi yaptırmalısın ve devlette gidiyormusun zaten ne güzel kendi doktorun yapar ve paranda çıkmaz.çünkü özelde bunlara 2300 lira çıkıo.

bu arada canm 5 gün emrion oluyor daha ne istiyorsun (maşallah) benim ilk denememde 2. gün emriosuydu ayrıca sadece 2 tene emrio oluştu. böle olan insan çok sen yumurtan kaliteli olduğu için sevinmelisin buda kısa bi not:)

hayırlı olsun transferin cnm inşallah güzel haberler bekliyoruz.

canmtekrar sölüyorum genetik testi ve histereskopi yaptırmalısın ve devlette gidiyormusun zaten ne güzel kendi doktorun yapar ve paranda çıkmaz.çünkü özelde bunlara 2300 lira çıkıo.
Peki nasil yapiliyor bu testler? Yane aslinda bazi tesleri kadindoktorumdan isterler ve oda benden kan alir yada rahimi kontrol eder sonuclari tüpbebek yaptidigim klinike yollar su ana kadar hep hersey yolunda dediler kesin hamile kalirsin dediler ama iste hep boş cikti malesef....

hayırlı olsun transferin cnm inşallah güzel haberler bekliyoruz.
Zeynepsultan bana bastan beri diyorlar sansin çok diye ama olmayincada kahroluyorum bende zannettim hemen olur diye ama ne kalite nede yaş önemli demekki ben allah katinda cocuk sahibi olmayi hak etmemisim daha diyorum hep.. insallah olur...

2tutmayan tüp bebekten sonra istenio.genetik testi için kan vereceksın zaten 1 aya kadar anca çıkıo sonra adetini bekleyeksin adet bitiminde histereskopi olacaksın rahme kamera ile girip bakıorlar yapışıklık yada et parçası varsa alıyorlar.çünkü bunlar tutunmasını engellermiş. eğer sorun yoksa bile traşlama işlemi yapıorlar buda şansı artırıor.sonra tedaviye başlıyorsun.şunu sölim histereskopiden hemensonra başlamalısın yoksa boş yere olmuş olursun.

Zeynepsultan bana bastan beri diyorlar sansin çok diye ama olmayincada kahroluyorum bende zannettim hemen olur diye ama ne kalite nede yaş önemli demekki ben allah katinda cocuk sahibi olmayi hak etmemisim daha diyorum hep.. insallah olur...
canm olurmu böle pes etmemelisin olacak bu sefer demelisin o zaman değildi belki ama bu sefer olacak bunuı bilmezsin bizlere düşen elimizden geleni yapmak sen yap gerisini rabbbim bilir ve doğru zamanda verir.

biliyormusun bana 2. denememde %80 şans vermişlerdi. ama tutmadı o an dondum bu sefer olacak dedim ve zaten hemende tedaviye başladım.

Yok benden öyle birsey istemediler ama arayip sorim ozaman inşallah yaptirabilirim o testleri ama ben ilaclarida aldim yane nasil yapsam acaba...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…