transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

anladım canım hayırlısı 2. kere gidenlere 2 embriyo konuluyormuş. benim 4 bekliyor.
Cnm bnm bu 3 transferim hic biri birbirini tutmuyor egerki dondrulmusun varsa onlarla devam et bnce tekrar yumurta toplnma donemine donmk cok stresli dndrulmuslarla daha kolay oluyo

Yaaaa arkadaslar cuma transferim oldu. Cumartesiden beri kasik agrilarim var. Bugun cok oldu iyi mi kotu mu bu

Cnm bnm bu 3 transferim hic biri birbirini tutmuyor egerki dondrulmusun varsa onlarla devam et bnce tekrar yumurta toplnma donemine donmk cok stresli dndrulmuslarla daha kolay oluyo
inşallah gideceğim Allah işimi rast getirirse.azot tankinda bozulmamışlardır sanırım geçen ağustostan beri.

Merhaba kızlar ben yeni katildim sizi takip ediyorum benim 5.gun emiriyosu ve 6. Gunum sizin gibi belirti arıyorum bu benim dördüncü deneme ikisinde pozitif aldı ama düşukler sonuclandi hepside farklıydı bu sefede bay farklı kasik ağrısi bel ağrısı çekiyorum tirsfeden beli salı gün oldu benim tirsfeden beli yatıyorum önceki gebeliklerde sadece akint olurdu birde adet günum yaklaşınca kasiklarim ağrı olurdu

Hayirlisi olsun hakkimizda ya az kalmis senin hadi bakalim haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…