- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 18
- 33
Cnm bnm bu 3 transferim hic biri birbirini tutmuyor egerki dondrulmusun varsa onlarla devam et bnce tekrar yumurta toplnma donemine donmk cok stresli dndrulmuslarla daha kolay oluyoanladım canım hayırlısı 2. kere gidenlere 2 embriyo konuluyormuş. benim 4 bekliyor.
inşallah gideceğim Allah işimi rast getirirse.azot tankinda bozulmamışlardır sanırım geçen ağustostan beri.Cnm bnm bu 3 transferim hic biri birbirini tutmuyor egerki dondrulmusun varsa onlarla devam et bnce tekrar yumurta toplnma donemine donmk cok stresli dndrulmuslarla daha kolay oluyo
Bildigim kdariyla 5 yil fln dayaniyo bnmki birbucuk yildi koyulaliinşallah gideceğim Allah işimi rast getirirse.azot tankinda bozulmamışlardır sanırım geçen ağustostan beri.
Kasik agrisi iyi derler hep cnm insallh olumlu olurYaaaa arkadaslar cuma transferim oldu. Cumartesiden beri kasik agrilarim var. Bugun cok oldu iyi mi kotu mu bu
Inşallah benimde ilk günden beri var kasık ağrımKasik agrisi iyi derler hep cnm insallh olumlu olur
Ay insallah yaaa. Korktum bi yandan da gecmeyinceKasik agrisi iyi derler hep cnm insallh olumlu olur
Başka belirtiler oluyor mu acabaInşallah benimde ilk günden beri var kasık ağrım
İlaclarn belirtileri oluyo genelde bnde olmadi bi etkisi ama su gibi akintim olduBaşka belirtiler oluyor mu acaba
O akıntı bende de oldu senin kaçıncı gününİlaclarn belirtileri oluyo genelde bnde olmadi bi etkisi ama su gibi akintim oldu
9 gunumO akıntı bende de oldu senin kaçıncı günün
Hayirlisi olsun hakkimizda ya az kalmis senin hadi bakalim haberdar et bizi deMerhaba kızlar ben yeni katildim sizi takip ediyorum benim 5.gun emiriyosu ve 6. Gunum sizin gibi belirti arıyorum bu benim dördüncü deneme ikisinde pozitif aldı ama düşukler sonuclandi hepside farklıydı bu sefede bay farklı kasik ağrısi bel ağrısı çekiyorum tirsfeden beli salı gün oldu benim tirsfeden beli yatıyorum önceki gebeliklerde sadece akint olurdu birde adet günum yaklaşınca kasiklarim ağrı olurdu
Kacinci gun embriyosuydu canim? 5se bile cikmayabilir 6. Gunde daha.benim transferin 6.günü dayanamayıp test yaptım hiçbir şey çıkmadı
6.gün embriyosuydu bi heves yaptım ama olmadı olumsuz düşünmeyeyim diyorum erken davrandım diyorum ama allahın mucizeleri bitmezKacinci gun embriyosuydu canim? 5se bile cikmayabilir 6. Gunde daha.
Bekle canim 2 3 gun sonra bi daha yap. Belirti yok mu6.gün embriyosuydu bi heves yaptım ama olmadı olumsuz düşünmeyeyim diyorum erken davrandım diyorum ama allahın mucizeleri bitmez
Canim cikmaz daha .ben 10.gunde yaptim cikti6.gün embriyosuydu bi heves yaptım ama olmadı olumsuz düşünmeyeyim diyorum erken davrandım diyorum ama allahın mucizeleri bitmez
inşallah öyledirCanim cikmaz daha .ben 10.gunde yaptim cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?