transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım sağol allah razi olsun hayirlica kucana alırsın inşallah evladini ama benim kendimden hiç umudum yok bu gün 7. Gunum ufacık bir belirti olsa gendimi iyi hiz edecem ben iki kere gebelik yaşadım ikisinde akıntı hafif lekelenme çok acikrdim hafif tiskinti yorgunluk uyku hali kasıklarda batma bel ağrısı terleme duygusallık anlyacan çok belirtim vardı ama bunda çok buşlukdayim anlyacan galiba olmadı

Jel kulaniyorum hepsi olduğu gibi geri geliyor çok korkuyorum niçin geri geliyor

Selam kızlar bugün transferimin 8.günü yarın evde test yapmayı düşünüyorum 3.ve 5. günlerde sol kasıgım bacagımla birlikte ağrıdı ilk günlerden beride jelle geri gelen nokta kadar pembe leke var. bugünde su gibi akıntım olmaya başladı bir umutsuzum bazende çok umutlu oluyorum bakalım yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla hepimiz mutlu sona ulaşırız insallah

Canim anlattiklarin iyiye isaret hayirlisi olsunnn . Sabah yap hemen yaz bizee

böyle olupta tutmayanda var gözlerim ağrıyor artık okumaktan:) insallah dediğin gibidir
Ya ben anlamadim ya bazilari belirtileri psikolojik yasiyo ya da ilaclarin etkisiyle hem pozitifte hem negatifte aynı belirtiler oluyo cok tuhaf olay ama :)

Ya ben anlamadim ya bazilari belirtileri psikolojik yasiyo ya da ilaclarin etkisiyle hem pozitifte hem negatifte aynı belirtiler oluyo cok tuhaf olay ama :)
Aynen aynısını düşündüm:)) ben o ağrıları psikolojık yapamam ama oda var:) bilmiyorumki ilaçlar ağrı yapıyormu

Jel belli bir zamandan sonra katı şekilde geliyor dr sordum normal bir şey dedi

Yok bende de oluto psikolojik degil ama bazilari diyo ya goguslerim morardi ates basti ama negatif diye. Onu diyorum :)
Evet canım bende aynısını düşündüm aynı belirtileri yaşamıs biri gebe biri değil. beni ateş basmıyor üşüyorum hatta. işte belirtiler yanıltacakmı bakalım bizi:)

Canım ilk denememde benimde öyleydi. jeli ayakta uygula ve 10 dakika yürü evde. 3-4 saat sonra az kısmı geri geliyor deneyip gör
canim TES yaparsan bizimle paylaşırmısın

Merhaba kızlar benimde 5. Günüm trasferimin. Hafif kasik ağrım var sadece. Goguslerimde şişme falan yok. Stres var sadece

Evet canım bende aynısını düşündüm aynı belirtileri yaşamıs biri gebe biri değil. beni ateş basmıyor üşüyorum hatta. işte belirtiler yanıltacakmı bakalım bizi:)
Ay vallahi cok heyecanli. Sen de kal da bana umut ol yarin :)

Sen belirtin ne benim hafif bel ağrım var oda yata

Kk canım senin belirtin varmı benim biraz belim ağrıyor oda yatınca inşallah hamileyizdir Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimimizin
Sol kasığım ağrıdı benim 2-3 kere şiddetli şuan sadece hafif belimde ağrı var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…