- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
Merhaba sizin kacinci gun embryosuydu hayirlii olsunn insAllah sorunsuz ilerler bebisinzi gorursunz ☺
Canım sağol allah razi olsun hayirlica kucana alırsın inşallah evladini ama benim kendimden hiç umudum yok bu gün 7. Gunum ufacık bir belirti olsa gendimi iyi hiz edecem ben iki kere gebelik yaşadım ikisinde akıntı hafif lekelenme çok acikrdim hafif tiskinti yorgunluk uyku hali kasıklarda batma bel ağrısı terleme duygusallık anlyacan çok belirtim vardı ama bunda çok buşlukdayim anlyacan galiba olmadıArkadaşım belirti arama.ben 9. Günde pozitif aldım ve yüksek bir değer ile. Ama şöyle kendimi dinliyorum belirtim Yok gibi birşey. Su gibi akıntı jelden sonra oluyor, göğüslerim adette bile daha fazla şişerdi. Sadece arada sızlıyor. Arada bel ağrısı oluyor ve kasık ağrısı. Bunlar günlük hayatımızda da olan şeyler. ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç birşey yok. Sadece şu war çok acıkıyorum . Anlayacağın elimde kan testim olmasa hala hamile değilim sanacağım
Jel kulaniyorum hepsi olduğu gibi geri geliyor çok korkuyorum niçin geri geliyorArkadaşım belirti arama.ben 9. Günde pozitif aldım ve yüksek bir değer ile. Ama şöyle kendimi dinliyorum belirtim Yok gibi birşey. Su gibi akıntı jelden sonra oluyor, göğüslerim adette bile daha fazla şişerdi. Sadece arada sızlıyor. Arada bel ağrısı oluyor ve kasık ağrısı. Bunlar günlük hayatımızda da olan şeyler. ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç birşey yok. Sadece şu war çok acıkıyorum . Anlayacağın elimde kan testim olmasa hala hamile değilim sanacağım
Canim anlattiklarin iyiye isaret hayirlisi olsunnn . Sabah yap hemen yaz bizeeSelam kızlar bugün transferimin 8.günü yarın evde test yapmayı düşünüyorum3.ve 5. günlerde sol kasıgım bacagımla birlikte ağrıdı ilk günlerden beride jelle geri gelen nokta kadar pembe leke var. bugünde su gibi akıntım olmaya başladı bir umutsuzum bazende çok umutlu oluyorum bakalım yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla hepimiz mutlu sona ulaşırız insallah
Canım ilk denememde benimde öyleydi. jeli ayakta uygula ve 10 dakika yürü evde. 3-4 saat sonra az kısmı geri geliyor deneyip görJel kulaniyorum hepsi olduğu gibi geri geliyor çok korkuyorum niçin geri geliyor
böyle olupta tutmayanda var gözlerim ağrıyor artık okumaktan:) insallah dediğin gibidirCanim anlattiklarin iyiye isaret hayirlisi olsunnn . Sabah yap hemen yaz bizee
Ya ben anlamadim ya bazilari belirtileri psikolojik yasiyo ya da ilaclarin etkisiyle hem pozitifte hem negatifte aynı belirtiler oluyo cok tuhaf olay ama :)böyle olupta tutmayanda var gözlerim ağrıyor artık okumaktan:) insallah dediğin gibidir
Aynen aynısını düşündüm:)) ben o ağrıları psikolojık yapamam ama oda var:) bilmiyorumki ilaçlar ağrı yapıyormuYa ben anlamadim ya bazilari belirtileri psikolojik yasiyo ya da ilaclarin etkisiyle hem pozitifte hem negatifte aynı belirtiler oluyo cok tuhaf olay ama :)
Yok bende de oluto psikolojik degil ama bazilari diyo ya goguslerim morardi ates basti ama negatif diye. Onu diyorum :)Aynen aynısını düşündüm:)) ben o ağrıları psikolojık yapamam ama oda var:) bilmiyorumki ilaçlar ağrı yapıyormu
Evet canım bende aynısını düşündüm aynı belirtileri yaşamıs biri gebe biri değil. beni ateş basmıyor üşüyorum hatta. işte belirtiler yanıltacakmı bakalım bizi:)Yok bende de oluto psikolojik degil ama bazilari diyo ya goguslerim morardi ates basti ama negatif diye. Onu diyorum :)
Canım ilk denememde benimde öyleydi. jeli ayakta uygula ve 10 dakika yürü evde. 3-4 saat sonra az kısmı geri geliyor deneyip gör
canim TES yaparsan bizimle paylaşırmısınSelam kızlar bugün transferimin 8.günü yarın evde test yapmayı düşünüyorum3.ve 5. günlerde sol kasıgım bacagımla birlikte ağrıdı ilk günlerden beride jelle geri gelen nokta kadar pembe leke var. bugünde su gibi akıntım olmaya başladı bir umutsuzum bazende çok umutlu oluyorum bakalım yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla hepimiz mutlu sona ulaşırız insallah
Tabiki test yaptığımda sizinle paylaşırımcanim TES yaparsan bizimle paylaşırmısın
Sen belirtin ne benim hafif bel ağrım var oda yataTabiki test yaptığımda sizinle paylaşırım
Kk canım senin belirtin varmı benim biraz belim ağrıyor oda yatınca inşallah hamileyizdir Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimimizincanim TES yaparsan bizimle paylaşırmısın
Ay vallahi cok heyecanli. Sen de kal da bana umut ol yarin :)Evet canım bende aynısını düşündüm aynı belirtileri yaşamıs biri gebe biri değil. beni ateş basmıyor üşüyorum hatta. işte belirtiler yanıltacakmı bakalım bizi:)
Sol kasığım ağrıdı benim 2-3 kere şiddetli şuan sadece hafif belimde ağrı var cnmSen belirtin ne benim hafif bel ağrım var oda yata
Kk canım senin belirtin varmı benim biraz belim ağrıyor oda yatınca inşallah hamileyizdir Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimimizin
Su gibi akıntı hamilelik belirtisidir, inşallah habercisi olsunBenim 6.guum ama hiç belirtim yok sadece ilk 4 gün karnım belim ağrıdı şimdi hiç bir şey kalmadı bende jel kullanıyorum oda geri geliyor su gibi
JEL den sonra hareketsiz k al mayın, 10-15 dk dolaşın yürüyünJel kulaniyorum hepsi olduğu gibi geri geliyor çok korkuyorum niçin geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?