transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kıxlar dun 9. gnmde 18 cıktı kan degerı... ne dersınız umut var dımı :) tam sevınemedımd ama ılk defa bu kadar yuksek cıktı degerm bu bıle yettı bana :)

benim 5. gün tek embriyo tutmadı mesela.gizli şeker haşimato d vitaminim eksikti 8 ay içtim ilaçlarımı saldım çayıra.doktora gidip ne olduğunu öğrenmek istiyorum.

Bizde 28 martta pozitifi almistik doktor iki hafta sonra git dedi kontrole yarin gidicez umarim keseyide kalp atisinida goruruz,sende haftaya duyarsin insalaaah...
Canimm senin de dusuklerin vardi dimi ben de transfer oldum bekliyorum insallah hayirlisiyla kavusuruzzzz

Canm banada 1.kalıte dendı ama nasıp işi garantısı yokkı allah buyuk
şimdi benim ilk deneme tek embriyo tutmadı ya, şimdi e sonrasında gizli şeker haşimato bulundu ve iğne tedavisi olurken vardı. sonuçta onun üstüne gelişip toplandı ve döllendi yumurtalar.e dondurulmuşlarla onlarla devam edersem sıkıntı olur mu acaba bir fikrin var mı canım?

Cam benm bu ılk denemem ve ınan bı fıkrı. Yok devlet hastanesne gıdıyorm bıde hcbıaeyde dgru duzgn bılgı verlmıyo bıze

Slm ben yeni üye oldum transferimin 6 günü sol kasığımda ağrı oluyor ara ara bazen de karnım da ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…