- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Inşallah hayırlı haber alırsın
cnm hangi hastaneye gidiyorsun ?
Mide bulantim, uyku ve kasik la bel agrisi oldu canim.jel kullaniyorum .biraz da hafif koyu renk lekelenme oldu.10.gunumde idrar testi yaptim 1-2 haftalik hamile cikti.belirtiler 3.gunden sonra basladi.Hamile kalan arkadaşlar akıntız ne zaman başlıyor belirtiniz neydi paylaşır mısınız bizimle
Benim 6.guum ama hiç belirtim yok sadece ilk 4 gün karnım belim ağrıdı şimdi hiç bir şey kalmadı bende jel kullanıyorum oda geri geliyor su gibiMide bulantim, uyku ve kasik la bel agrisi oldu canim.jel kullaniyorum .biraz da hafif koyu renk lekelenme oldu.10.gunumde idrar testi yaptim 1-2 haftalik hamile cikti.belirtiler 3.gunden sonra basladi.
Lekelenme kaçıncı günü olduMide bulantim, uyku ve kasik la bel agrisi oldu canim.jel kullaniyorum .biraz da hafif koyu renk lekelenme oldu.10.gunumde idrar testi yaptim 1-2 haftalik hamile cikti.belirtiler 3.gunden sonra basladi.
5. Gun embrysu kanda ne zamn bellir oluo pekiKacinci gun embriyosuydu canim? 5se bile cikmayabilir 6. Gunde daha.
Benim doktorum 10. Gun istedi testi ama 7. Gunde falan oluyo cogunun5. Gun embrysu kanda ne zamn bellir oluo peki
9.gun oldu canimLekelenme kaçıncı günü oldu
Benimde 7. Gnüm canımm erken gebelik testi yaptımm silik hayalet çizgi çıktı hemen hüsran deme stres yapma benim arkadasımın 12. Günü negatıftı ama kanda pozitif çoktıBugun 7. Gunum.sabah test yaptim.uine sonuc hustan. Zaten hicbir belirtimde yok..persembe gunu kan.testi yaptiricam.ama.ondada cikmayacagindan. Eminim. Dusunmeyeyim .diyorum.ama elimde degil.simdiden merkez aramaya basladim..allahim sen buyuksun
Aaaa canim benimm cok sevindimm. Hadi hayirli olsunnn :)Benimde 7. Gnüm canımm erken gebelik testi yaptımm silik hayalet çizgi çıktı hemen hüsran deme stres yapma benim arkadasımın 12. Günü negatıftı ama kanda pozitif çoktı
12. gün olmadan umutsuzluğa kapılma canım.Bugun 7. Gunum.sabah test yaptim.uine sonuc hustan. Zaten hicbir belirtimde yok..persembe gunu kan.testi yaptiricam.ama.ondada cikmayacagindan. Eminim. Dusunmeyeyim .diyorum.ama elimde degil.simdiden merkez aramaya basladim..allahim sen buyuksun
Hicbir belirti olmayip.kan testinde cikan oldumu hic12. gün olmadan umutsuzluğa kapılma canım.
Arkadaşım belirti arama.ben 9. Günde pozitif aldım ve yüksek bir değer ile. Ama şöyle kendimi dinliyorum belirtim Yok gibi birşey. Su gibi akıntı jelden sonra oluyor, göğüslerim adette bile daha fazla şişerdi. Sadece arada sızlıyor. Arada bel ağrısı oluyor ve kasık ağrısı. Bunlar günlük hayatımızda da olan şeyler. ama ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç birşey yok. Sadece şu war çok acıkıyorum . Anlayacağın elimde kan testim olmasa hala hamile değilim sanacağımHamile kalan arkadaşlar akıntız ne zaman başlıyor belirtiniz neydi paylaşır mısınız bizimle
benim negatif. çıktığı için bilemiyorum.bu yaz göreceğim.Hicbir belirti olmayip.kan testinde cikan oldumu hic
Hicbir belirti olmayip.kan testinde cikan oldumu hic
Kaç haftalık canım. Bende ne zmn görebilirim die merak ediyorum. Kalp atışlarını duyana kadar süreç çok yawaş geçecek gibiOldu oldu ben varim canim bugun kese görmeye gidicem insallah,belirti aramaaaa:)
Merhaba sizin kacinci gun embryosuydu hayirlii olsunn insAllah sorunsuz ilerler bebisinzi gorursunz ☺Oldu oldu ben varim canim bugun kese görmeye gidicem insallah,belirti aramaaaa:)
Kaç haftalık canım. Bende ne zmn görebilirim die merak ediyorum. Kalp atışlarını duyana kadar süreç çok yawaş geçecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?