transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

durumumu biliyolar normalde oıturmak yasak bakalm napcaz cumaya kadr gene rapor ıstyormda eşim vaktın cabuk gecmesı ıcın unutmamm ııcn başla dyo.

durumumu biliyolar normalde oıturmak yasak bakalm napcaz cumaya kadr gene rapor ıstyormda eşim vaktın cabuk gecmesı ıcın unutmamm ııcn başla dyo.
Aynen cnmm basla bnce isee olcagi varsa zatennolur merak etme bn ayin 1 inde traafer oldum doktorum bana 5 inde ise baslayabilirsin demisti yani kafani dagitman icinn calis demisti. Sende uzatma bnce calis zaman cabuk gecerr.

Kızlar ya hepiniz crinone jel kullanıyorsunuz bu jelin kahverengi ve pembe tortu olarak gelmesi normal mi

Kızlar ya hepiniz crinone jel kullanıyorsunuz bu jelin kahverengi ve pembe tortu olarak gelmesi normal mi
Normal canim hatta kahverengi tortu gelmesi daha iyi bebek buyudukce rahim icinde ufak catlakliklar olusup kanama olurmus sonra hemen pihtilasirmis iste icerdeki pihtili kanda crinone la geri geliyo. Rahat ol boyle olmasi icerde hala canli biseyler oldugunun gostergesi

Bilmiyorum herşeyden korkar oldum artık daha kalp atışlarınıda duymadık rahat değil içim

Cnm deger 0 yazio kusurati fln yok. Yok ya uzmiyorum hayirlisi iki turlu kabulumduu yani beklicemm 16 sina kadrr ama.senden hbr bekliyorumm.ins hersey guzell olurr
Cnm bugün test yaptrdim allahin izniyle olumlu gibi cma takrarlicaz darisi senin basina sendende guzel haberler bkliyorummm

Geçen pzrtesi kese hördük 3 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ama ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum

Bizde 28 martta pozitifi almistik doktor iki hafta sonra git dedi kontrole yarin gidicez umarim keseyide kalp atisinida goruruz,sende haftaya duyarsin insalaaah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…