aaa mesketaşız sevındm bende oturmak yok da bakalm napcaz
Aynen cnmm basla bnce isee olcagi varsa zatennolur merak etme bn ayin 1 inde traafer oldum doktorum bana 5 inde ise baslayabilirsin demisti yani kafani dagitman icinn calis demisti. Sende uzatma bnce calis zaman cabuk gecerr.durumumu biliyolar normalde oıturmak yasak bakalm napcaz cumaya kadr gene rapor ıstyormda eşim vaktın cabuk gecmesı ıcın unutmamm ııcn başla dyo.
Bgn 9. Gunumm seninnkacıncı gun senn
Hadii hayirlisii bakalimm.guzel hbrlerle gelilimm insAllah
Normal canim hatta kahverengi tortu gelmesi daha iyi bebek buyudukce rahim icinde ufak catlakliklar olusup kanama olurmus sonra hemen pihtilasirmis iste icerdeki pihtili kanda crinone la geri geliyo. Rahat ol boyle olmasi icerde hala canli biseyler oldugunun gostergesiKızlar ya hepiniz crinone jel kullanıyorsunuz bu jelin kahverengi ve pembe tortu olarak gelmesi normal mi
Bilmiyorum herşeyden korkar oldum artık daha kalp atışlarınıda duymadık rahat değil içimNormal canim hatta kahverengi tortu gelmesi daha iyi bebek buyudukce rahim icinde ufak catlakliklar olusup kanama olurmus sonra hemen pihtilasirmis iste icerdeki pihtili kanda crinone la geri geliyo. Rahat ol boyle olmasi icerde hala canli biseyler oldugunun gostergesi
Igne ve aspirin saatleri arasinda ne kadar sure var arkadaşimBnm corasprin,b12 ,elevit ,omega3, d3, clexane igne , crinone jel, prednol :) bissuruu yaaa yazarken yoruldumm
Sakin olmak zorundayiz canim sonucta hersey olacagina varir stres bebege en buyuk zararlardan biliyosun.ins guzel olacak her seyBilmiyorum herşeyden korkar oldum artık daha kalp atışlarınıda duymadık rahat değil içim
Bilmiyorum herşeyden korkar oldum artık daha kalp atışlarınıda duymadık rahat değil içim
Geçen pzrtesi kese hördük 3 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ama ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorumNe zaman gidceksiniz kalp atisina,kese kontrolune gittiniz o zaman,hayirli hbrler insallah...
Cnm bugün test yaptrdim allahin izniyle olumlu gibi cma takrarlicaz darisi senin basina sendende guzel haberler bkliyorummmCnm deger 0 yazio kusurati fln yok. Yok ya uzmiyorum hayirlisi iki turlu kabulumduu yani beklicemm 16 sina kadrr ama.senden hbr bekliyorumm.ins hersey guzell olurr
Cnm bugün test yaptrdim allahin izniyle olumlu gibi cma takrarlicaz darisi senin basina sendende guzel haberler bkliyorummm
Kızlar ya hepiniz crinone jel kullanıyorsunuz bu jelin kahverengi ve pembe tortu olarak gelmesi normal mi
Geçen pzrtesi kese hördük 3 hafta sonra kalp atışı için çagırdı ama ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?