transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba kızlar benimde 5. Günüm trasferimin. Hafif kasik ağrım var sadece. Goguslerimde şişme falan yok. Stres var sadece
Benim göğüslerde büyüme ve hassasiyet 7.haftadan sonra başladı. Her belirti aynı anda olmuyor, ya da hiçbiri olmuyor bazen. Sonuç öğrendikten sonra ortaya çıkmaya başlıyorlar.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız ve belirti aramayın diyenlerden olursunuz burda. Yediğinize içtiğinize dinlemenize uykunuz dikkat edin, ilaçları saatli alın. ALLAH yüzünüzü güldürsün inşallah

Test tarihinin uzerinden 15 gün gecti bakalim cok korkuyorum ne olcak ne görcez bilmiyorum hala belirtisiz geziyorum...

canım benım bugun 11. gnydu transferın 70 cıktı deger persmbe tekrar gıdecem kan verecem bıda ne zaman cagrrlarkı bnı acaba

Amin canım İnşallah. Herşey e dikkat ediyorum. Allah nasip ederse olacak İnşallah. İsteyen herkese ve Bana nasip etsin. Allah senin de kucağına almayı nasip etsin

Hamile olan arkadaşlar bazı arkadaşlar kahverengi leke geliyor tutunma belirtisi falan diyorlardı sizdede leke geldi mi bende Yok ta öyle birşey

Kizlar son 2 gunum..kendimi cok hazirladim.olumsuza ama olsa ne guzel olur. Sadece sol tarafima.bisiler batiyo gibi geliyo. Ama leke akinti falan yok. Bidr balon gibi oldum. Gozumu kapatinca doktorumun olmadi uzulme.demesi geliyor. Kan testi sonucu hemen belli.oluyormu..onlarmi arayip.sonucu soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…