- 31 Ağustos 2016
- 1.887
- 3.498
- 133
Benim göğüslerde büyüme ve hassasiyet 7.haftadan sonra başladı. Her belirti aynı anda olmuyor, ya da hiçbiri olmuyor bazen. Sonuç öğrendikten sonra ortaya çıkmaya başlıyorlar.Merhaba kızlar benimde 5. Günüm trasferimin. Hafif kasik ağrım var sadece. Goguslerimde şişme falan yok. Stres var sadece
Test tarihinin uzerinden 15 gün gecti bakalim cok korkuyorum ne olcak ne görcez bilmiyorum hala belirtisiz geziyorum...
JEL den sonra hareketsiz k al mayın, 10-15 dk dolaşın yürüyün
Tirasferden sonra bir terlem var ara ara ama ayaklarım buz gibi hic ısnmıyor anam veremiyorumSu gibi akıntı hamilelik belirtisidir, inşallah habercisi olsun
İyi ne güzle Allah tamına erdirsin yani hamileyim çok sevindim bizlere morel olduncanım benım bugun 11. gnydu transferın 70 cıktı deger persmbe tekrar gıdecem kan verecem bıda ne zaman cagrrlarkı bnı acaba
İyi ne güzle Allah tamına erdirsin yani hamileyim çok sevindim bizlere morel oldun
Amin canım İnşallah. Herşey e dikkat ediyorum. Allah nasip ederse olacak İnşallah. İsteyen herkese ve Bana nasip etsin. Allah senin de kucağına almayı nasip etsinBenim göğüslerde büyüme ve hassasiyet 7.haftadan sonra başladı. Her belirti aynı anda olmuyor, ya da hiçbiri olmuyor bazen. Sonuç öğrendikten sonra ortaya çıkmaya başlıyorlar.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız ve belirti aramayın diyenlerden olursunuz burda. Yediğinize içtiğinize dinlemenize uykunuz dikkat edin, ilaçları saatli alın. ALLAH yüzünüzü güldürsün inşallah
canım benım bugun 11. gnydu transferın 70 cıktı deger persmbe tekrar gıdecem kan verecem bıda ne zaman cagrrlarkı bnı acaba
Benimde ilk üç gün terleme oldu gece. Su gibi uyanıp üstümü değiştirdim. Ayaklarım benimde ısınmıyor.ben ilaclardandir diye düşünüyorum.İnşallah iyiye isarettir.Tirasferden sonra bir terlem var ara ara ama ayaklarım buz gibi hic ısnmıyor anam veremiyorum
Senin kaçıncı günün canım test tarihin ne zaman. Benim 5. Günüm 18 test tarihimBende terleme olmadı ama ayaklarım benimde hiç ısınmıyor
Senle aynıyım benimde 7. Gunum hiç belirtim yok benim ayın 14 de TES gunum7. Günüm
Inşallah sonucun olumlu çıkarSenle aynıyım benimde 7. Gunum hiç belirtim yok benim ayın 14 de TES gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?