transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Tendril 2307 nasilsin toparlandinmi ? Sahin bey aradimi seni ? Ben simdi trambofili paneli tahlili yaptirmistim onun sonucunu alacagim hafta icinde karyotip tahlili verecegiz neden olmadigini cok merak ediyorum. Sen ne dusunuyorsun?

Asilsoy transferin hayirli olsun.. bendede o agrilar oldu ama doktorlar genellikle aldigin hoclardan dir diyorlar.
Bilgi için çok sağol. Valla ben tutunma ağrılarımı diye süşündüm emin olamamıştım. Hayırlısı. Herşeyin hayırlısı bakalım aldanmamak lazım bu belirtilere.

Transfer sonrası tutunup tutunmadığına dair belirti yok bence..ki ben oldukça olumsuzken olmayack hiçbir belirti yok derken hamile olduğumu öğrenmiştim..

Tendril 2307 nasilsin toparlandinmi ? Sahin bey aradimi seni ? Ben simdi trambofili paneli tahlili yaptirmistim onun sonucunu alacagim hafta icinde karyotip tahlili verecegiz neden olmadigini cok merak ediyorum. Sen ne dusunuyorsun?

Hayırlısı olsun inşallah belli olur. Şahin beyle konuştuk tekrar çağırdı yumurtalarima bakcakmis neden bilmiyorum sormadım. Adet bitince gidicem ama tekrar yaptırmayı suan düşünmüyorum. Senin için hayırlısı olsun tekrar dusunuyosan umarım bu kez olur

Bu tahlilleri ben istedim yaptiracagimi bilmiyor 4 aylik gebelik yasadim anomali bir gebelikti neler arastirilabilir demistim isimlerini yazmisti o kadar merak ettim muayne olunca haber verir misin

Bu tahlilleri ben istedim yaptiracagimi bilmiyor 4 aylik gebelik yasadim anomali bir gebelikti neler arastirilabilir demistim isimlerini yazmisti o kadar merak ettim muayne olunca haber verir misin

Anladım haber veririm. Dedigim gibi konuşmak için muhtamelen eşim biraz tepki gösterdi çünkü ondan diye tahmin ediyorum. Benim farklı bikaç skntim var ilaclarin yan etki yapmış olma ihtimaline de bakicak tir

Tendril 2307 arkadasim kanaman nsl benim hala devam ediyor 7 gunde biterdi buhun 8.gun ve bitecek gibi degil? Dr u arasammi acaba diye dusunuyorum

Yogun degil ama bitmedi ve rengi kirmizi bitmesine yakin koyu renk gelirdi bakalim surerse ararim . Esin ne kinuda tepki vermisti onu merak.ettim olmamasi ile alakali mi yoksa saglik durumu ile mi?

Hamis arkadaşlar nasıl gidiyor yazmiyosunuz. Keseleri gördünüz mü hersey normal dimi. Melegim3858 .hayatt.mercankara.oznur nerdesiniz kizlar

tendril2307 canım yaaaa
2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar
Topiğindeyiz gelsene oraya..
Ben çarşamba gitcem canım kese görmeye aslında biraz erken çağırdı doktor bence ama yine de gitcem :) Oznur65 keseyi gördü kalp atışını bekliyor.. Benim bilgim böyle
Sizler için dua ederek geçiyor günlerimiz rabbim sizlerede yaşatsın bu mutluluğu amiiin
Sen nasılsın

Amin inşallah cnm isteyen herkese versin. Hadi bakalım çarşamba iyi haberlerini bekliyorum çok sevindim değerlerin normale döndü heralde. Bakayım o topige huc gormedim

Benim dondurulmus transfer edilecek cuma gunu belli olcak transfer gunu ins hersey iyi gider cok stresliyim

nnrde yaptırmıstın cnm..gecmış olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…