- 18 Haziran 2015
- 66
- 12
- 3
- 43
Canim zeynepsultan iste anliyorsun sen beni.. cok zor bir durum yane..biliyormusun bana 2. denememde %80 şans vermişlerdi. ama tutmadı o an dondum bu sefer olacak dedim ve zaten hemende tedaviye başladım.
Bilgi için çok sağol. Valla ben tutunma ağrılarımı diye süşündüm emin olamamıştım. Hayırlısı. Herşeyin hayırlısı bakalım aldanmamak lazım bu belirtilere.Asilsoy transferin hayirli olsun.. bendede o agrilar oldu ama doktorlar genellikle aldigin hoclardan dir diyorlar.
Tendril 2307 nasilsin toparlandinmi ? Sahin bey aradimi seni ? Ben simdi trambofili paneli tahlili yaptirmistim onun sonucunu alacagim hafta icinde karyotip tahlili verecegiz neden olmadigini cok merak ediyorum. Sen ne dusunuyorsun?
Aaa sasirdim bana sadece gecmia olsun dedi o kadar
Bu tahlilleri ben istedim yaptiracagimi bilmiyor 4 aylik gebelik yasadim anomali bir gebelikti neler arastirilabilir demistim isimlerini yazmisti o kadar merak ettim muayne olunca haber verir misin
Tendril 2307 arkadasim kanaman nsl benim hala devam ediyor 7 gunde biterdi buhun 8.gun ve bitecek gibi degil? Dr u arasammi acaba diye dusunuyorum
Haftaya transfer olacak var mi
tendril2307 canım yaaaa
2015 Haziran Ayı Tüp Bebek yaptıracaklar
Topiğindeyiz gelsene oraya..
Ben çarşamba gitcem canım kese görmeye aslında biraz erken çağırdı doktor bence ama yine de gitcem :) Oznur65 keseyi gördü kalp atışını bekliyor.. Benim bilgim böyle
Sizler için dua ederek geçiyor günlerimiz rabbim sizlerede yaşatsın bu mutluluğu amiiin
Sen nasılsın
Moralini yüksek tut beslenmene dikkat et ve embriyo larınin gelişimini takip et fazla embriyo yon olusursa 5.gun transferi olur inşallah şansı daha da arttirir. Gerisi Allaha kalmış hayırlısı olsun
nnrde yaptırmıstın cnm..gecmış olsunBirax ilgisiz buldum ist kuzenim yaptırdı acibadem de çok ilgilenmisler ben onun anlattığı ilgiyi burda görmedim açıkçası. Sorarsam bilgi alıyorum sormazsam anlatan yok. Sadece bi hemşire Hn vardi onu çok sevdim okadar. Ilk deneme de tuttu kuzeniminde. Mesela bnde sorun yok diye hiç test yapmadılar hirmonlarima bakmadilar. 8 ay önce süt hormonum biraz yuksekti dedim gecistirdiler. Ne zaman tutmadı o zaman diyolar öyle mi arastiralim yoksa boylemi en başta tüm herseye bakilmazmi? yazık değil mi bize tekrar tekrar uğraşıp hayal kırıklığı yaşayalım umutlarimiz kirilsin. Kan pihtisina kadar annenin herseyi ne bakilmali. Inan in benim hicbiseyime bakmadilar. Bu durum hiç hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?