- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Beni test tarihinden 15 gun sonrasina cagirdilar canim senide belki o zamanlarda cagirirlar tam bilemiyorum her merkez sanirim farkli uygulamalar yapiyor...
Hamile olan arkadaşlar bazı arkadaşlar kahverengi leke geliyor tutunma belirtisi falan diyorlardı sizdede leke geldi mi bende Yok ta öyle birşey
Cami hangi gun verceksin kani bize de bildir sonucu inşallah bizler güzel haberi versin umut olursun bizde bütün kardeşlerimin kucaklarini boş bırakmasın allahKizlar son 2 gunum..kendimi cok hazirladim.olumsuza ama olsa ne guzel olur. Sadece sol tarafima.bisiler batiyo gibi geliyo. Ama leke akinti falan yok. Bidr balon gibi oldum. Gozumu kapatinca doktorumun olmadi uzulme.demesi geliyor. Kan testi sonucu hemen belli.oluyormu..onlarmi arayip.sonucu soyluyor
Canim ayakta yaptigin ve cok sicak olmadigi surece dusun bi zarari yok. Ben cuma transfer oldum pazartesi aldim.Kızlar trasfer sonrası kaçıncı günde dus aldınız. Ben bugün aldım ve sonrasında adet sancısı gibi sancı oldu. Sorun olmaz değilmi. Alabilirsin demişlerdi merkezde.
İnşallah canim. Ayakta aldım iliktan biraz sıcak ti. Herşey den evhamlaniyorum. Cok ta uzun kalmadım . Teşekkür ederim cevabın içinCanim ayakta yaptigin ve cok sicak olmadigi surece dusun bi zarari yok. Ben cuma transfer oldum pazartesi aldim.
Evet normall hepsinilaclardan dolayii.Kızlar bugün 7. Gunum ama benim karnım şişiyor acayip gaz sorunum var yatirmiyor normalmiş acaba resmen doğuracak gibi şiştim
Cnm sen tekrarladnmi testi ?Evet normall hepsinilaclardan dolayii.
Simdi idrar yaptim.negatifCnm sen tekrarladnmi testi ?
İdrarda blli olmuyo cnm insallh knda olumlu alirsin bn pazartesi yaptrdim 58 cikti cma tekrarlicm bklm hayrlisiSimdi idrar yaptim.negatif12. Gun bgn artik test tarihinde kan veririimm sen yaptin mi
Ama 12. Gun olsa belli olmazmiydiiİdrarda blli olmuyo cnm insallh knda olumlu alirsin bn pazartesi yaptrdim 58 cikti cma tekrarlicm bklm hayrlisi
Bnde gbekden yapiyorum mosmor oluyodu alkol verdi hmsirem o iyi geldi beze dokup ustnde biraz bkllediyorum dene istersenKızlar merhaba progestan iğne yaptırıyorum günde 2 ampul.igne yerlerim için önerileriniz var mı? Sertlesmeye başladı günde birkackez kolonyalı pamuk uyguluyorum ama çok işe yaramadı
Kanda ver bncede cnm bizide haberdar et olumlu olmasada hic cnini sıkma nasipin eninde sonunda gelir seni bulur bn gecn sefer o kadar zorlu asamalardan gecdm ki egerki olmucaksa bi sey cikiyo o bebekleri senden aliyo allhim hyrli omurlu ewlatlar nasip etsin hpimize insallhAma 12. Gun olsa belli olmazmiydiihdi gozun aydinn cnm insAllah katlanirrr. Yarin gidip kan veririmm bend de garanti olsun artikk skildimmm varla yk arasinda
Bnde gbekden yapiyorum mosmor oluyodu alkol verdi hmsirem o iyi geldi beze dokup ustnde biraz bkllediyorum dene istersen
İnsallh verirler cnm bi sor bklm bu inneyi ne icin kullaniyosun allahim acil sfalar versinBen sa
Sağlık ocağına gidiyorum yaptırmak için verirler mi acaba?çünkü eczanede vs bulunmuyor teşekkür ederim cnm bugün 16.kez vurdurdum artık vücut dayanmıyor.halbuki öncekinden 8.haftaya kadar vurdurmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?