transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cami hangi gun verceksin kani bize de bildir sonucu inşallah bizler güzel haberi versin umut olursun bizde bütün kardeşlerimin kucaklarini boş bırakmasın allah

Kızlar trasfer sonrası kaçıncı günde dus aldınız. Ben bugün aldım ve sonrasında adet sancısı gibi sancı oldu. Sorun olmaz değilmi. Alabilirsin demişlerdi merkezde.

Kızlar trasfer sonrası kaçıncı günde dus aldınız. Ben bugün aldım ve sonrasında adet sancısı gibi sancı oldu. Sorun olmaz değilmi. Alabilirsin demişlerdi merkezde.
Canim ayakta yaptigin ve cok sicak olmadigi surece dusun bi zarari yok. Ben cuma transfer oldum pazartesi aldim.

Kızlar bugün 7. Gunum ama benim karnım şişiyor acayip gaz sorunum var yatirmiyor normalmiş acaba resmen doğuracak gibi şiştim

İdrarda blli olmuyo cnm insallh knda olumlu alirsin bn pazartesi yaptrdim 58 cikti cma tekrarlicm bklm hayrlisi
Ama 12. Gun olsa belli olmazmiydii hdi gozun aydinn cnm insAllah katlanirrr. Yarin gidip kan veririmm bend de garanti olsun artikk skildimmm varla yk arasinda

Kızlar merhaba progestan iğne yaptırıyorum günde 2 ampul.igne yerlerim için önerileriniz var mı? Sertlesmeye başladı günde birkackez kolonyalı pamuk uyguluyorum ama çok işe yaramadı

Kızlar merhaba progestan iğne yaptırıyorum günde 2 ampul.igne yerlerim için önerileriniz var mı? Sertlesmeye başladı günde birkackez kolonyalı pamuk uyguluyorum ama çok işe yaramadı
Bnde gbekden yapiyorum mosmor oluyodu alkol verdi hmsirem o iyi geldi beze dokup ustnde biraz bkllediyorum dene istersen

Ama 12. Gun olsa belli olmazmiydii hdi gozun aydinn cnm insAllah katlanirrr. Yarin gidip kan veririmm bend de garanti olsun artikk skildimmm varla yk arasinda
Kanda ver bncede cnm bizide haberdar et olumlu olmasada hic cnini sıkma nasipin eninde sonunda gelir seni bulur bn gecn sefer o kadar zorlu asamalardan gecdm ki egerki olmucaksa bi sey cikiyo o bebekleri senden aliyo allhim hyrli omurlu ewlatlar nasip etsin hpimize insallh

Kizlar hepinize merhaba
Benim transferimde cuma gunu yapildi. O gunu saymazsak bugun 5.gunum. Bende hafif ohss olustu transferin ilk 3 gunu mide bulantisi ve kusma cok siddetliydi.ve 2 gundur karnimin sisliginden ve kasik batmalarimdan baska biseyim kalmadi cok sukur. Hastanede bana eger gebelik olusursa transferden 1 hafta sonra rahatsizliklarin articak ordan anlarsin tutup tutmadigini dediler. Benim gibi olan var mi aranizda acaba? İlk bi kac gun cok agrisi olup sonra duzelen ve gebelikle ohss si artan? Hamilemiyim degilmiyim diye kafayi yemek uzereyim. Ne kadar zormus beklemek test gunune kadar nasil sabredicem bilemiuoirm. 18 nisana cook vaarrr

Ben sa
Bnde gbekden yapiyorum mosmor oluyodu alkol verdi hmsirem o iyi geldi beze dokup ustnde biraz bkllediyorum dene istersen

Sağlık ocağına gidiyorum yaptırmak için verirler mi acaba?çünkü eczanede vs bulunmuyor teşekkür ederim cnm bugün 16.kez vurdurdum artık vücut dayanmıyor.halbuki öncekinden 8.haftaya kadar vurdurmustum

İnsallh verirler cnm bi sor bklm bu inneyi ne icin kullaniyosun allahim acil sfalar versin

Kızlar bugün 8. günüm ve karnım çok şiş aranızda benim gibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…