- 7 Nisan 2017
- 25
- 9
- 1
- 38
Kızlar bu gün 8. Gunum bu günde hiç belirtim yok ne akıntı ne kasik ağrısı sadece hafif belimde ağır var nolacak benim bu halim
Topak topakDaha sonra katı şekilde geliyor ise normal
Bende de geliyor öyle doktorum sordum normal dediTopak topak
Hayırlı olsun canım öncelikle tirasferden ben cuma günü kan testi yapılacak seni kaçın gün yapılacak belim çok ağrıyor benim başka belirtim yokBenimde 7. Gun bitiyor vee hicbir degisiklik yok. Hicbir sey hissetmiyorum . son derece normal vucudumda her sey. Hayirlisi bakalim.
Yarin kan testi yaptiricam bu test nasil yapiliyo ve. Hemen sonuc cikiyomuHayırlı olsun canım öncelikle tirasferden ben cuma günü kan testi yapılacak seni kaçın gün yapılacak belim çok ağrıyor benim başka belirtim yok
bence günüde yaptır benimki cuma günüYarin kan testi yaptiricam bu test nasil yapiliyo ve. Hemen sonuc cikiyomu
İnşallah senledir canımBenim 6.gunum bugün. Dünden beri hafif bel ve karın ağrım var hafif. Onun dışında birseyim yok. Merak tan başka. Orda benimlemiler hâlâ diye çok merak ediyorum
Amin İnşallah hepimizin ki canimİnşallah senledir canım
Hayırlı olsun canım öncelikle tirasferden ben cuma günü kan testi yapılacak seni kaçın gün yapılacak belim çok ağrıyor benim başka belirtim yok
Aminnncanimmm tmm bgn gidicem hbr veririimmKanda ver bncede cnm bizide haberdar et olumlu olmasada hic cnini sıkma nasipin eninde sonunda gelir seni bulur bn gecn sefer o kadar zorlu asamalardan gecdm ki egerki olmucaksa bi sey cikiyo o bebekleri senden aliyo allhim hyrli omurlu ewlatlar nasip etsin hpimize insallh
İnşallah tutunmustur canım. Dualarimiz seninle.Kizlar bugun test gunum ogle.arasi test yaptiricam. Sonucu biliyorum.ama.yinede umudumu kaybetmiyorum allahim.sen buyuksun sonucu size haber veririm. Yawrularimin biri tutunda bari. Dua edin bana baska elimden bisi gelmeZ
Ne yaptın canım TES sonucun nasıl inşallah pozitif olurKizlar bugun test gunum ogle.arasi test yaptiricam. Sonucu biliyorum.ama.yinede umudumu kaybetmiyorum allahim.sen buyuksun sonucu size haber veririm. Yawrularimin biri tutunda bari. Dua edin bana baska elimden bisi gelmeZ
benim bildiğim tutunma emaresi kahverengi lekeler canım, ilaçlara devam canım merak etmeNokta nokta kahverengi leke geliyor kızlar. Korkmalimiyim 7. Günüm bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?