transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben. Varim.bide bu kullandigim.jel. geri geliyo acaba yanlismi yaptim bebislerim.ondanmi tutummicak.normalmi bu durum

Kızlar bu gün 8. Gunum bu günde hiç belirtim yok ne akıntı ne kasik ağrısı sadece hafif belimde ağır var nolacak benim bu halim

Benimde 7. Gun bitiyor vee hicbir degisiklik yok. Hicbir sey hissetmiyorum . son derece normal vucudumda her sey. Hayirlisi bakalim.
Hayırlı olsun canım öncelikle tirasferden ben cuma günü kan testi yapılacak seni kaçın gün yapılacak belim çok ağrıyor benim başka belirtim yok

Benim 6.gunum bugün. Dünden beri hafif bel ve karın ağrım var hafif. Onun dışında birseyim yok. Merak tan başka. Orda benimlemiler hâlâ diye çok merak ediyorum

Aminnncanimmm tmm bgn gidicem hbr veririimm

Kizlar bugun test gunum ogle.arasi test yaptiricam. Sonucu biliyorum.ama.yinede umudumu kaybetmiyorum allahim.sen buyuksun sonucu size haber veririm. Yawrularimin biri tutunda bari. Dua edin bana baska elimden bisi gelmeZ
Ne yaptın canım TES sonucun nasıl inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…