İnşallah öyöyledir. Hafif adet sancimda var. Cok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.benim bildiğim tutunma emaresi kahverengi lekeler canım, ilaçlara devam canım merak etme
Cnm sonuc negatifff deger 2.0 ciktiCnm sen tekrarladnmi testi ?
Benimde negatifCnm sonuc negatifff deger 2.0 cikti
Benimde gelmişti hic korkma yerleşme kanamasiymis. 4-5 gun surdu. Hafif hafif geliyodu gunde 2-3 kez. Inşallah seninki de öyle canım.Nokta nokta kahverengi leke geliyor kızlar. Korkmalimiyim 7. Günüm bugün.
cnm yaptınmı testi ne durumdasınAminnncanimmm tmm bgn gidicem hbr veririimm
İnşallah canım. Cok panik oldum. Moralim çok bozuldu. Kasik ve alttan agrimda var. İnşallah dediğiniz gibidir. Yüreğime su septiniz teşekkür ederim. İlaçlara rağmen adet olunurmu acaba. 3 aşılama ve İlk tup deneme de test tarihinden önce olmustum adet . 2.de negatifi alınca ilaçları bırakınca olmuştum.Benimde gelmişti hic korkma yerleşme kanamasiymis. 4-5 gun surdu. Hafif hafif geliyodu gunde 2-3 kez. Inşallah seninki de öyle canım.
Rica ederim biraz rahatlattiysam ne mutlu bana. Kasık agrisi ben de de olmuştu.ilaçlara rağmen adet olur mu onu bende bilmiyorum açıkçası.İnşallah canım. Cok panik oldum. Moralim çok bozuldu. Kasik ve alttan agrimda var. İnşallah dediğiniz gibidir. Yüreğime su septiniz teşekkür ederim. İlaçlara rağmen adet olunurmu acaba. 3 aşılama ve İlk tup deneme de test tarihinden önce olmustum adet . 2.de negatifi alınca ilaçları bırakınca olmuştum.
Test yapmadınmı canım hiç kaçıncı gün embriyosuKızlar bu gün 9. günüm ama hic belirtim yok sadece belim agriyor bazen ştdetli bazan hafif ara ara gelip gidiyor çok morelim bozuk akıntı diyor bundaki paylaşan arkadaşlara bende hiç yok kasık ağrısı da yok acaba tutumu diye düşnüyorum kendi kendime hep soruyorum.
Cok uzuldum cnm uzme kendini hayrlisi herseyin allahim tez zmnda guzel hberler almayi nasip etsin kcinci transferdi dndrulmusun varmi allahom yardimcin olsun insallh en kisa srede mutlu haberlerinle sevinirizCnm sonuc negatifff deger 2.0 cikti
Cok uzuldum cnm uzme kendini hayrlisi herseyin allahim tez zmnda guzel hberler almayi nasip etsin kcinci transferdi dndrulmusun varmi allahom yardimcin olsun insallh en kisa srede mutlu haberlerinle sevinirizCnm sonuc negatifff deger 2.0 cikti
Hayirlisi olsun cnm hic kndini uzup morelini bozma bebegn seni bulur insallhBenimde negatif
Yok cnm.prblem.yook iki.turlusu de kabulumuzdu zaten :)Cok uzuldum cnm uzme kendini hayrlisi herseyin allahim tez zmnda guzel hberler almayi nasip etsin kcinci transferdi dndrulmusun varmi allahom yardimcin olsun insallh en kisa srede mutlu haberlerinle seviniriz
Yok canım sabah yaptıracağım 10. Günüm yarın 5. Gün emiriyosu bakalım çok gitti azı kaldı ama belirti hic yokTest yapmadınmı canım hiç kaçıncı gün embriyosu
Benimde 10. Gün aynıyız cnm benim idrar testi pozıtıf kan vercem bugunYok canım sabah yaptıracağım 10. Günüm yarın 5. Gün emiriyosu bakalım çok gitti azı kaldı ama belirti hic yok
Ben korkudan cesaret edemedim idrar testini yapmaya o yüzden elim vardıBenimde 10. Gün aynıyız cnm benim idrar testi pozıtıf kan vercem bugun
Kızlar kan verdi duva edin inşallah pozitif alırım hiç umudum olmasada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?