transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benimde gelmişti hic korkma yerleşme kanamasiymis. 4-5 gun surdu. Hafif hafif geliyodu gunde 2-3 kez. Inşallah seninki de öyle canım.
İnşallah canım. Cok panik oldum. Moralim çok bozuldu. Kasik ve alttan agrimda var. İnşallah dediğiniz gibidir. Yüreğime su septiniz teşekkür ederim. İlaçlara rağmen adet olunurmu acaba. 3 aşılama ve İlk tup deneme de test tarihinden önce olmustum adet . 2.de negatifi alınca ilaçları bırakınca olmuştum.

Rica ederim biraz rahatlattiysam ne mutlu bana. Kasık agrisi ben de de olmuştu.ilaçlara rağmen adet olur mu onu bende bilmiyorum açıkçası.

Kızlar bu gün 9. günüm ama hic belirtim yok sadece belim agriyor bazen ştdetli bazan hafif ara ara gelip gidiyor çok morelim bozuk akıntı diyor bundaki paylaşan arkadaşlara bende hiç yok kasık ağrısı da yok acaba tutumu diye düşnüyorum kendi kendime hep soruyorum.

Test yapmadınmı canım hiç kaçıncı gün embriyosu

En bariz ve neredeyse tek belirtim bel ağrısıydı transfer sonrası. Ona takılıp kendini üzme lütfen.. İnşallah mutlu haber verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…