- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Hamilelik belirtilerin ne gibi belirtiler yaşadın ve kaçıncı günü yaptır din testi ben sabah verdim kani bekliyorum sonucum belirtilerini bana yazarımızdunnkı sonucum 152 cıktı cok şükürr.. hamılelık takvımı nasıl yapııyorr acebaaa
Hamilelik belirtilerin ne gibi belirtiler yaşadın ve kaçıncı günü yaptır din testi ben sabah verdim kani bekliyorum sonucum belirtilerini bana yazarımız
Hayırlı olsun, takvimi de yapmışsın. Allah tamamına erdirsin inşallah :)canım bn 9. gun kan verdım 18 cıktı... 11. gun 70 cıktı....13.gunde 152 cıktı yanı dün.. belrıtıye gelnce pek bısey dıyemıcem cnku ıgnedenmı haptanmı bılmıyorm gögsmde dolgunlk vardı hep halada var bıraz bıde ara sıra olan su gunlerde bıraz daha sık olan haff adet baslangıcı gbi belıme kasıgıma sızı gelıp gıdıyo.. pe belrtıye bakmadım ben yanlıtıyo cunku duamı ettm bekledım9. gune kadar.. ınsallah rabbım devamını nasıp eder.. oolmayanlarada nasıp etsın rabbım.. hakknda hayrlısı olsun canm sennde
Kaçıncı günde çıktı bu sonuÇKızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım
10. GünKaçıncı günde çıktı bu sonuÇ
Çok düşük değil ki canım 2 gün sonra katlarsa çok iyi değer bence.. benim 9. Gün 151 çıkmıştı ikiz gebelikİyi
10. Gün
Seni ki ikizmiÇok düşük değil ki canım 2 gün sonra katlarsa çok iyi değer bence.. benim 9. Gün 151 çıkmıştı ikiz gebelik
Evet ikiz gebelik kalp atışlarınıda duyduk çok şükürSeni ki ikizmi
Babamda iki tane emriyo tirsfer edildiSeni ki ikizmi
Banda ikitane emriyo tirsfer edildi demeli tek tutmuşÇok düşük değil ki canım 2 gün sonra katlarsa çok iyi değer bence.. benim 9. Gün 151 çıkmıştı ikiz gebelik
Olabilir sağlıklı işerlesinde tek çift olmasını dert etme. Benim ciddi düşük tehlikem var hep yatıyorum 2 gün önce kanamam oldu düşük tehlikesi atlatmışımBabamda iki tane emriyo tirsfer edildi
Banda ikitane emriyo tirsfer edildi demeli tek tutmuş
Hayırlı olsun, takvimi de yapmışsın. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Kızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım
Yapacak bir şey yok Allah böyü yaşayıp gorcegiz rabbim kimsenin kucani boş bırakmasın isteyen herkese versinkacncı gunn canım bu deger hemen stresyapma verecek olan allah
Yapacak bir şey yok Allah böyü yaşayıp gorcegiz rabbim kimsenin kucani boş bırakmasın isteyen herkese versin
10. Gün canım sence nasılamin cnm. kacncı gunn sen bu deger
10.gun 93.4amin cnm. kacncı gunn sen bu deger
10.gun 93.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?