- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kızlar kacc çıkması gerek kanın verdim bekliyorimm.
Sağol canım benim yüreğime su serptin allah razi olsun sendenCanım benım 11.gun 70tı ama senn kafanı o hemsıre karstrmıs hıc stres yapma ıkı gn snra gt ver kanını
Kaçıncı gün ki bugün, benim 9.gün 94 çıkmıştı. Tüp bebekle alakası olmayan bi yerde yaptırdıysan düşük demiş olabilir, insanlar genelde adetten 1 hafta geçince test yapıyor yüksek çıkıyor tabi. Onu kafana takma sakın, b en ce gayet normal bi değer. Benim o değerle ikiz oldu :)Kızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım
Kaçıncı güm transfer oldun canım bence iyi sonucun 10. Güne göre . haftasına göre kaçsın şuanda10.gun 93.4
Sağol canım benim yüreğime su serptin allah razi olsun senden
21. Gün tirsfer yapıldı yarinda rgli günüm dondurulmuş emriyo 2. Sen oldu dolduralı benim hiç umudum yokdu ama verici AllahKaçıncı güm transfer oldun canım bence iyi sonucun 10. Güne göre . haftasına göre kaçsın şuanda
Hayırlı olsun kızlar. Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Bugün ne güzel hamile haberleri maşallah. Benimde 8. Gün. İnşallah bende güzel hahaberler veririm.
Rahat ol işte o hemşire bu işi bilmeyen biri sanırım takma kafana 10. Günde daha düşük sayı çıkıp hamile çok kişi var21. Gün tirsfer yapıldı yarinda rgli günüm dondurulmuş emriyo 2. Sen oldu dolduralı benim hiç umudum yokdu ama verici Allah
Allah hepimize yadım etsin emeklerimizi boşa cikarmasin kader arkadaşlarımamın cnm allah cumlemzden razı olsun... duanu etmeye devam et bn le yapıyorum kap atısını duyana kadr bu tedrgnlıgımız surecek sanırım bnde tedrgnm ama allah guvenm tamsukrler olsun bu bıle hayaldı gerck oldu ınsallah devamı gelr saglıkla hayırlaa hepmznde
Benim 3. Gün emriyosu o yuzden test günümü beklemeyi düşünüyorum. Yanlız pazar günü idrar testi yapsammi diye düşünüyorumınsallah cnmm bn dayanamayıp 9. gn test yapmstm sen beklersn bıkac gn daha ınsallah :)
Kızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım
Sagol canım senin hayırlı olsun Allah tamamina erdirsincnm benimde bugün 10.gün 101.9 çıktı
doktorum çok iyi dedı
takma kafana düşük değil değerlerin kat kat artsın inşh
amiin cnmSagol canım senin hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin
Benim 3. Gün emriyosu o yuzden test günümü beklemeyi düşünüyorum. Yanlız pazar günü idrar testi yapsammi diye düşünüyorum
Kaçıncı gün kan vermistin canım. Ben sali yi bekleyeyim o zaman. İnşallah minnaklarim tutunmusturda beni sevindirirler. Ben beklemeye razıyım. Adet sancisina benzer sancimda ara ara devam ediyor.canm bnm 2. gn embrıyosuydu ama dayanamadm nolcksa olsn dedım.. ama kske yapmasaydm onnda stresı ayrı 18 cıktı o gun deger bu sefer varmı yokmu sıkntısı basıyo yapcksanda ıdrar yapma bnce cıkmazsa uzulrsun ıdrarda cıkmayablr varsada... 12. gn falan kanda yap bnce varsa net cıkar.. allah gnlune göre versn cnmm
Kaçıncı gün kan vermistin canım. Ben sali yi bekleyeyim o zaman. İnşallah minnaklarim tutunmusturda beni sevindirirler. Ben beklemeye razıyım. Adet sancisina benzer sancimda ara ara devam ediyor.canm bnm 2. gn embrıyosuydu ama dayanamadm nolcksa olsn dedım.. ama kske yapmasaydm onnda stresı ayrı 18 cıktı o gun deger bu sefer varmı yokmu sıkntısı basıyo yapcksanda ıdrar yapma bnce cıkmazsa uzulrsun ıdrarda cıkmayablr varsada... 12. gn falan kanda yap bnce varsa net cıkar.. allah gnlune göre versn cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?