transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende de 5. Gun embriyosu transfer edilmisti. Bugun 9. Gun degerim 22 cikti. Insallah hayirlisi olur. Cok sevinemedim, dusuk olmasi biraz korkutuyor .

Hayırlı olsun kızlar. Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Bugün ne güzel hamile haberleri maşallah. Benimde 8. Gün. İnşallah bende güzel hahaberler veririm.

Kızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım
Kaçıncı gün ki bugün, benim 9.gün 94 çıkmıştı. Tüp bebekle alakası olmayan bi yerde yaptırdıysan düşük demiş olabilir, insanlar genelde adetten 1 hafta geçince test yapıyor yüksek çıkıyor tabi. Onu kafana takma sakın, b en ce gayet normal bi değer. Benim o değerle ikiz oldu :)

Sağol canım benim yüreğime su serptin allah razi olsun senden

amın cnm allah cumlemzden razı olsun... duanu etmeye devam et bn le yapıyorum kap atısını duyana kadr bu tedrgnlıgımız surecek sanırım bnde tedrgnm ama allah guvenm tamsukrler olsun bu bıle hayaldı gerck oldu ınsallah devamı gelr saglıkla hayırlaa hepmznde

Hayırlı olsun kızlar. Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Bugün ne güzel hamile haberleri maşallah. Benimde 8. Gün. İnşallah bende güzel hahaberler veririm.

ınsallah cnmm bn dayanamayıp 9. gn test yapmstm sen beklersn bıkac gn daha ınsallah :)

Allah hepimize yadım etsin emeklerimizi boşa cikarmasin kader arkadaşlarım

Kızlar kan sonucum 96.4 cikmiş biraz duşk dedi hemşire çok tedirginim çünkü hiç bir belirtisi yok ne bel ne kasik ne göğüsler şiş nede akıntı ben almadım

cnm benimde bugün 10.gün 101.9 çıktı
doktorum çok iyi dedı
takma kafana düşük değil değerlerin kat kat artsın inşh

Benim 3. Gün emriyosu o yuzden test günümü beklemeyi düşünüyorum. Yanlız pazar günü idrar testi yapsammi diye düşünüyorum

canm bnm 2. gn embrıyosuydu ama dayanamadm nolcksa olsn dedım.. ama kske yapmasaydm onnda stresı ayrı 18 cıktı o gun deger bu sefer varmı yokmu sıkntısı basıyo yapcksanda ıdrar yapma bnce cıkmazsa uzulrsun ıdrarda cıkmayablr varsada... 12. gn falan kanda yap bnce varsa net cıkar.. allah gnlune göre versn cnmm

kızlar bn yuzustu yatmaya korkuyorum bılgınz varmı zararı falan olrmu baskı olr dıye dsnuyorum daha cok kucuk tabıkı ama ılk oldgndan acemıyım:)

Kaçıncı gün kan vermistin canım. Ben sali yi bekleyeyim o zaman. İnşallah minnaklarim tutunmusturda beni sevindirirler. Ben beklemeye razıyım. Adet sancisina benzer sancimda ara ara devam ediyor.

Kaçıncı gün kan vermistin canım. Ben sali yi bekleyeyim o zaman. İnşallah minnaklarim tutunmusturda beni sevindirirler. Ben beklemeye razıyım. Adet sancisina benzer sancimda ara ara devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…