- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kaçıncı gün kan vermistin canım. Ben sali yi bekleyeyim o zaman. İnşallah minnaklarim tutunmusturda beni sevindirirler. Ben beklemeye razıyım. Adet sancisina benzer sancimda ara ara devam ediyor.
Amin canım İnşallah. Allah sana da kucağına almayı nasip etsin. Evet 2 tane transfer edildi. Rab bim verirse ikiz çok istiyorum. Aynen agridan çok sizi var. Sabırla bekleyip dua ediyorum hepimiz icin9.gun vermstm ama smsı olsa beklerm ıkı gn daha canım. Ara aara adet baslangcna benzer sıZı hala devam edıyo bende nrmalmiş sanırım aşırı olmadıgı surece.ıkı tanemı transfer ettılwr sana allah bagslasn ınsallah cnm
Amin canım İnşallah. Allah sana da kucağına almayı nasip etsin. Evet 2 tane transfer edildi. Rab bim verirse ikiz çok istiyorum. Aynen agridan çok sizi var. Sabırla bekleyip dua ediyorum hepimiz icin
leke flan geldmi tutuncaAmin canım İnşallah. Allah sana da kucağına almayı nasip etsin. Evet 2 tane transfer edildi. Rab bim verirse ikiz çok istiyorum. Aynen agridan çok sizi var. Sabırla bekleyip dua ediyorum hepimiz icin
Ben henüz test yapmadım canım hayalim öyle. Salı günü test günüm. Bu 3. Transferim İnşallah bu sefer tununurlar sıkıca.dün akşam kahve lekelenmem oldu. Korktum biraz yatıp dinleniyorumleke flan geldmi tutunca
canım korkma o kayfe rengi kanam bendende bu sabah geldi dokdorumu ardim oda olur dedi tutunuyo artık ben dün aldım pozitif sonucum bu gün 11.gunum oldu halde yeni yeni yeni lekelenmeler oluyor yani normalmiş korkma inşallah tutmuşturBen henüz test yapmadım canım hayalim öyle. Salı günü test günüm. Bu 3. Transferim İnşallah bu sefer tununurlar sıkıca.dün akşam kahve lekelenmem oldu. Korktum biraz yatıp dinleniyorum
Kizlar malesef bnde dün test yaptim ilkde olumlu haberi almama ragmen bu sefer degerim dusmus dis gebelik yasamisim mutlulugum 3 gun srdu insallh szingiler daim olur bnm icinde dua edinde bnde alim bebisimi kucagima cok zor bu yollar cok
5 gun embiyoydu 9. Gun 59 du deger 14 gun 22 halbuki hersey yolundaydi rabbm once sevindriyo sonra üzüyo insallh artk sevincimizi daim eder...5 yildir bu yolda ugrasyom daha fazla ugrastrmasn yuce rabbimGeçmiş olsun canım tevekkül edelim..
Peki canım değerlerini kacinci gün vs yazarmisim bide kacinci gün embryo
5 gun embiyoydu 9. Gun 59 du deger 14 gun 22 halbuki hersey yolundaydi rabbm once sevindriyo sonra üzüyo insallh artk sevincimizi daim eder...5 yildir bu yolda ugrasyom daha fazla ugrastrmasn yuce rabbim
Amin canım İnşallah.canım korkma o kayfe rengi kanam bendende bu sabah geldi dokdorumu ardim oda olur dedi tutunuyo artık ben dün aldım pozitif sonucum bu gün 11.gunum oldu halde yeni yeni yeni lekelenmeler oluyor yani normalmiş korkma inşallah tutmuştur
Amin canım İnşallah. Son 3 GÜnüm . Yaklaştıkça sitresim artıyor. Rab bim sevindirsin hepimizi.canım korkma o kayfe rengi kanam bendende bu sabah geldi dokdorumu ardim oda olur dedi tutunuyo artık ben dün aldım pozitif sonucum bu gün 11.gunum oldu halde yeni yeni yeni lekelenmeler oluyor yani normalmiş korkma inşallah tutmuştur
kızlar merhaba sıkılmaldan hepinizi tek tek kafamda tutrak heeycanla 200 küsür sayfayı okudum :) her mesajda heyecnaladım sizinle bende ayın onunda 2. kez transfer oldum 5.günüm bugun . belirtilere takılmıcam dedikçe daha çok takılıyorum malesef gün gün belritilerimi yazıyorum ki bu tutmazsa sonrakinde hangi gün ne yaşamıştım hatrlıyım die daha çok erken ama beş gün değil 5 hafta gibi günler
rabbim pozitif alanları sağlıkla 9 ay geçrimeleni evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin ilk transferimde pozitifdi ama kimyasalla sonuççlandı o yüzden okudklarımda gene aynı şeyleri hissettim kendi başıma glmiş gibi üzüldüm kimyasal olanalra ve negatif alan arkdaşlaıma geçmiş olsun allahım sabır versin sonrakinde pozitif almayı nasip etsin
iyiki varsınz kimse bilmediğinden tüm günümü burda geçiriyorum test günüm 21i sal fln erken gebelik yapabilirim ama bugun daha fazla olmak üzere bi olumsuzluk umutsuzlugum war korkudan yapamayadabilirim
ilkinde haftalık iğnemi yapmaya gidinc gaza gelmiş kan vermiş havalara uçmuştm doktormda erken yaptm die kızmıştı ozaman bilmiodum tabi kmyasal fln yıkılmama sebep olmuştu bu sefer daha deneyimliyim ama umutsuzluugum da o yüzden ilkinde jelim pembe gibi yawruağzıgibi geliodu geri bu seferkilr bembeyaz kasık ağrım ve bel ağrım olsada hiç akıntı die bişi yok
ayy kusuruma bakmayın kafam gibi karma karışık yazdım
7gün haftalık iğneyi vurdurdugumda wermiştim 25 çıkmıştı doktorum erken yaptım diekızmıştı gününde yap demişti 11 gün yaptım 35 çıktı doktor ii gün daha dewam et tekrrla dedi ama pazar günü 22 çıktı ilaçlar bıraktım bir haftaya adetim başladı cnmHayırlı olsun Tedavin canım. Gerçekten nasip işi Rabbim gönlüne göre versin.
Daha önce kimyasal gebelik geçirmiş sun dedim acaba rakamları ve belirtileri yazar misin canim
cnm bnm ilkinde pembe geliodu o içerde çalışma oldugun gösterio geneelde öle olalar pozitif oluyo merka etme umutlandrmak gibi olmasın ama tutunduguna işaretKızlar bugün oglende attığım jel komple geri geldi ve pembe bir şekilde. Sanırım bu sefer de olmadı. Cok üzgünüm. Böyle birşey yaşayıp pozitif alan oldumu
Adet gelecek diye çok endişeliyim. 9. GÜnüm bugün.eşim yanında ona bile diyemedim. İçim kahroldu birden.cnm bnm ilkinde pembe geliodu o içerde çalışma oldugun gösterio geneelde öle olalar pozitif oluyo merka etme umutlandrmak gibi olmasın ama tutunduguna işaret
olumlu sonuç alacaksın inşş bende bembeyaz gelio akıntım gelmio die üzülüyrmAdet olacağım d
Adet gelecek diye çok endişeliyim. 9. GÜnüm bugün.eşim yanında ona bile diyemedim. İçim kahroldu birden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?