gelmesii ttunduguna işaret kaçıncı gününİnsallah canım hepimiz alalım.Normal olan gelmemesi değilmi. Allah im çok korkuyorum. Su an hazır degilim. İnşallah senin de tutmuştur simsiki
9. GÜnüm İnşallah canım İnşallah. Rahat olmam lazım ama olamıyorum. Allah im yardımcımız olsun.gelmesii ttunduguna işaret kaçıncı günün
9. GÜnüm İnşallah canım İnşallah. Rahat olmam lazım ama olamıyorum. Allah im yardımcımız olsun.gelmesii ttunduguna işaret kaçıncı günün
seni anlıyrum bende inanılmaz korkuyrm9. GÜnüm İnşallah canım İnşallah. Rahat olmam lazım ama olamıyorum. Allah im yardımcımız olsun.
Allah im hepimizi sevindirsinseni anlıyrum bende inanılmaz korkuyrm
aminn :)Teşekkür ederim canim.
Allah im hepimizi sevindirsin
Doktorunuz içebileceğiniz ağrı kesiciyi söylemedi miArkadaşlar benimde transferimin 5. Günü ciddi başım ağrıyor! İlaç içemiyorum önereceğiniz bişi varmı ?
Doktorunuz içebileceğiniz ağrı kesiciyi söylemedi mi
Arkadaşlar bu arada yarın benim test günüm allahım inşallah hepimizi mutlu edecek haberler almamızı nasip eder
Geçmiş olsn cnm bas ağrısına bende ilaçsız çözüm bulamadım malsfArkadaşlar benimde transferimin 5. Günü ciddi başım ağrıyor! İlaç içemiyorum önereceğiniz bişi varmı ?
AminnnHayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Canım buz kompressi biraz rahatlatıyor.. buz ya da buzluktan herhangi birşeyle şakaklarına masaj yapabilirsen hafif hafif tam gwçirmesede bi rahatlama hissettirioHayır canım bu denli ağrı çekeceğim aklıma gelmezdi. Geçmesse sorarım. Ben ilaçsız çözümümüz olurmu diye araştırıyorum.
Amin İnşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruzArkadaşlar bu arada yarın benim test günüm allahım inşallah hepimizi mutlu edecek haberler almamızı nasip eder
Bana ağrım çok olursa minoset yada parol icebilirsin demişlerdi. İlaç içmek istemiyorsan tulbenti başına sıkıca bağlayabilirsin.Arkadaşlar benimde transferimin 5. Günü ciddi başım ağrıyor! İlaç içemiyorum önereceğiniz bişi varmı ?
Geçmiş olsn cnm bas ağrısına bende ilaçsız çözüm bulamadım malsf
Yok cnm benm dha yeni başladı baş agrım dayanamadım artk 2.gun parol içtim 2 tane inşallah bisey olmaz. Amin Allah razı olsn cnm herkese edyrm ztn inşallah güzel haberler verirsin sende mucizene kavuşursun cnmSenindemi transferden sonra olmuştu. Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Dua et bizler içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?