transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnsallah canım hepimiz alalım.Normal olan gelmemesi değilmi. Allah im çok korkuyorum. Su an hazır degilim. İnşallah senin de tutmuştur simsiki

Arkadaşlar benimde transferimin 5. Günü ciddi başım ağrıyor! İlaç içemiyorum önereceğiniz bişi varmı ?

Hayır canım bu denli ağrı çekeceğim aklıma gelmezdi. Geçmesse sorarım. Ben ilaçsız çözümümüz olurmu diye araştırıyorum.
Canım buz kompressi biraz rahatlatıyor.. buz ya da buzluktan herhangi birşeyle şakaklarına masaj yapabilirsen hafif hafif tam gwçirmesede bi rahatlama hissettirio

Dr.ma sordum minoset alabilirsin dedi. Ben yinede yarım içtim. Yatarken bi yarım daha içim die. İnşallah bebişim tutunuyordurda çektiklerimize değer.

Senindemi transferden sonra olmuştu. Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Dua et bizler içinde.
Yok cnm benm dha yeni başladı baş agrım dayanamadım artk 2.gun parol içtim 2 tane inşallah bisey olmaz. Amin Allah razı olsn cnm herkese edyrm ztn inşallah güzel haberler verirsin sende mucizene kavuşursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…