- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Tebrikler.cok sevindim canimKızlar test yaptırdım hamileyim
TebriklerKızlar test yaptırdım hamileyim
Selam canım seninle aynı dogum tarıhlerımız benimde 18 aralık hayırlı olsun rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhhTebrikler.cok sevindim canim
.Rabbim bir an once kucagina da almayi nasip etsin insallah
Amin canim haberleselimSelam canım seninle aynı dogum tarıhlerımız benimde 18 aralık hayırlı olsun rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Haberleşelim canımAmin canim haberleselim
Tebrik ederim. Allah sağlıkla kkucağına almayı nasip etsin.Kızlar test yaptırdım hamileyim
Amin canım. Cok sevindim senin için. Bana da umut oldun. Yarin da benim test günüm.Teşekkür ederim arkadaşlar allah hepinize nasip eder inşallah
Bence tutunmadır canım iyi düşün iyi olsun takma korkma da içeride işlemler var ondandır canımKızlar benim bugn transferin6. Günü. Biraz önce sümüksü içinde pembelikler olan şeffaf bilye görünümünde yuvarlak bişi düştü çamaşırıma? Böyle olan varmı korktum ben biraz
Harika bugün 3. Hamilesin okuduğum maşallah ne bereketli gün darısı başımıza inşallahKızlar test yaptırdım hamileyim
Canim kac cikti deger? Progesteron baktilar miKızlar test yaptırdım hamileyim
Hayırlı haber alırsın inşallahAmin canım. Cok sevindim senin için. Bana da umut oldun. Yarin da benim test günüm.
826.3Canim kac cikti deger? Progesteron baktilar mi
Ooo baya yuksek masallah. Progesteronun kac
Sadece beta hcgOoo baya yuksek masallah. Progesteronun kac
Anladim canim saglikla gelsin insallahhhhSadece beta hcg
AminnnnAnladim canim saglikla gelsin insallahhhh
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin baya yüksek çıkmış sonucu kaçıncı gün de verdim kani ve kaçıncı gün eriyosu galiba ikiz ya ucuz ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?