Amin inşallah 13.gun 5. gün embriyosu dr da ikiz olabilir dediHayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin baya yüksek çıkmış sonucu kaçıncı gün de verdim kani ve kaçıncı gün eriyosu galiba ikiz ya ucuz ola bilir
Bu gün benimde 13. Günüm ben yeni verdim kan 10. Gün kan soncum 93.7 cikmişti bu gün tekrar ver dedi dokdorum verdim sonucu bekliyorum akşam 6 da çıkacakmış arycaklar bekliyorum inşallah ikiz istemiştin sen Allah herkese versin bu mutluluğu tatırsınAmin inşallah 13.gun 5. gün embriyosu dr da ikiz olabilir dedi
AminnnnnBu gün benimde 13. Günüm ben yeni verdim kan 10. Gün kan soncum 93.7 cikmişti bu gün tekrar ver dedi dokdorum verdim sonucu bekliyorum akşam 6 da çıkacakmış arycaklar bekliyorum inşallah ikiz istemiştin sen Allah herkese versin bu mutluluğu tatırsın
Söylediklerinin aynısı bende de oluyorKızlar bir şey sorcam hamile olanlanra benim tirsaferimin 14. Gün bugün sanki kanimin içi açıyor bazen çok bazen hafif bazen de belim sol kasım sanık bıçak kesmiş gibi açıyor agriyor gobeyimin altı açıyor siz dede oldumu böyle bir şey lütfen cevap
Kızlar doktorunuza söyleyin bnce normal olmayabilir sizi korkutmak gibi olmasın ama bn kimyasal gebelik yasadim aynı ağrılar olmuştuSöylediklerinin aynısı bende de oluyor
Canım karamsar olma bn oldum ve iki negatif sonuç oldu şuan kendimi üzdüğm için pişmanım ama iş işten geçmiş oldu artık.. Mutlu ol gerisini Allah A bırakKızlar bugün 8. Günüm hiç belirti yok. Azıcık memişler ağrıyordu oda kalmadı. Ne bir akıntı nr kahverengilik ne ağrı ne sızı ne bel ne yel :) pozitif olmaya gayret ediyorum ama test günü yaklaştıkça karamsarlaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı
Doktorum bel ağrısına çok iyi dedi olması gereken oymuşKızlar doktorunuza söyleyin bnce normal olmayabilir sizi korkutmak gibi olmasın ama bn kimyasal gebelik yasadim aynı ağrılar olmuştu
aynı durumdayız canım, benim de hiçbir şey yok göğüsler de kalmadı.... aynen.... valla bir ben miyim bu durumda dedim. benim de 8. günü 5. gün embriyosu kondu.Kızlar bugün 8. Günüm hiç belirti yok. Azıcık memişler ağrıyordu oda kalmadı. Ne bir akıntı nr kahverengilik ne ağrı ne sızı ne bel ne yel :) pozitif olmaya gayret ediyorum ama test günü yaklaştıkça karamsarlaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı
8.hüne gelseydim çoktan kan testi yaptırmıştım :)aynı durumdayız canım, benim de hiçbir şey yok göğüsler de kalmadı.... aynen.... valla bir ben miyim bu durumda dedim. benim de 8. günü 5. gün embriyosu kondu.
Canım karamsar olma bn oldum ve iki negatif sonuç oldu şuan kendimi üzdüğm için pişmanım ama iş işten geçmiş oldu artık.. Mutlu ol gerisini Allah A bırak
aynı durumdayız canım, benim de hiçbir şey yok göğüsler de kalmadı.... aynen.... valla bir ben miyim bu durumda dedim. benim de 8. günü 5. gün embriyosu kondu.
Merhabalar,
Benim ilk transferim. Cuma günü 5. Gün embriyoları transfer edildi. 1. Kalite ve 1 ile 2 arası kalite. Kaşık ağrım verdi bugüne kadar. Hiç lekelenmem olmadı. Buşün 6. Günüm. Kasık agrım da yokgöğüslerimde çooookk hafif ağrı var. Yok gibi hatta. sizce normal mi? Kan testi yaptırsam çok erken ama varsa bişey yine de bir değer çıkar mı.
15 gün. 14undu transfer oldum 29 test günüm. Günleeeeeerrr var.İşte aynı durumdayız. Bitti yok oldu ağrı hiçbişi kalmadı. 5. Gün embiryosu bence çıkabilir. Embiryolarının başlama süresiyle transfer sonran 12 gün. Test günü ne verdiler sana
ben bekliyorum canım kendimi negatife de alıştırmaya çalışıyorum, sank henüz hazır değilim gibi geliyor ondan yapmıyorum8.hüne gelseydim çoktan kan testi yaptırmıştım :)
işte krokuyorum, hazır değilim sonuca da ondan yaptırmıyorum canımmmm, fenayım anlayacağın....Senin sonuç çıkar aslında kan vermedin mi canım. Benim 3.gün tek embiryom kondu. Yapsan ii edersin bence çoktan kanında dolaşıyordur hcglerin inşallahhhhhh
inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebişin arkadaşımMerhaba bende 13nisan transferi oldum beklemediym sabırsız bir şekilde 5.ci gun embriyosu benimkide allah herkese hayirlisini nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?