transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Amin inşallah 13.gun 5. gün embriyosu dr da ikiz olabilir dedi
Bu gün benimde 13. Günüm ben yeni verdim kan 10. Gün kan soncum 93.7 cikmişti bu gün tekrar ver dedi dokdorum verdim sonucu bekliyorum akşam 6 da çıkacakmış arycaklar bekliyorum inşallah ikiz istemiştin sen Allah herkese versin bu mutluluğu tatırsın

Aminnnnn

Kızlar bir şey sorcam hamile olanlanra benim tirsaferimin 14. Gün bugün sanki kanimin içi açıyor bazen çok bazen hafif bazen de belim sol kasım sanık bıçak kesmiş gibi açıyor agriyor gobeyimin altı açıyor siz dede oldumu böyle bir şey lütfen cevap

Söylediklerinin aynısı bende de oluyor

Kızlar bugün 8. Günüm hiç belirti yok. Azıcık memişler ağrıyordu oda kalmadı. Ne bir akıntı nr kahverengilik ne ağrı ne sızı ne bel ne yel :) pozitif olmaya gayret ediyorum ama test günü yaklaştıkça karamsarlaşıyorum. Hakkımızda hayırlısı

Canım karamsar olma bn oldum ve iki negatif sonuç oldu şuan kendimi üzdüğm için pişmanım ama iş işten geçmiş oldu artık.. Mutlu ol gerisini Allah A bırak

aynı durumdayız canım, benim de hiçbir şey yok göğüsler de kalmadı.... aynen.... valla bir ben miyim bu durumda dedim. benim de 8. günü 5. gün embriyosu kondu.

Merhabalar,
Benim ilk transferim. Cuma günü 5. Gün embriyoları transfer edildi. 1. Kalite ve 1 ile 2 arası kalite. Kaşık ağrım verdi bugüne kadar. Hiç lekelenmem olmadı. Buşün 6. Günüm. Kasık agrım da yok göğüslerimde çooookk hafif ağrı var. Yok gibi hatta. sizce normal mi? Kan testi yaptırsam çok erken ama varsa bişey yine de bir değer çıkar mı.

Canım karamsar olma bn oldum ve iki negatif sonuç oldu şuan kendimi üzdüğm için pişmanım ama iş işten geçmiş oldu artık.. Mutlu ol gerisini Allah A bırak

Haklısın canım. Tevekkül Allah a. Ondan başka gidecek kapımız yok zaten. İnşallah hepimizin çabalarını görürde güzel rabbim kucağımızı boş bırakmaz.

aynı durumdayız canım, benim de hiçbir şey yok göğüsler de kalmadı.... aynen.... valla bir ben miyim bu durumda dedim. benim de 8. günü 5. gün embriyosu kondu.

Senin sonuç çıkar aslında kan vermedin mi canım. Benim 3.gün tek embiryom kondu. Yapsan ii edersin bence çoktan kanında dolaşıyordur hcglerin inşallahhhhhh

İşte aynı durumdayız. Bitti yok oldu ağrı hiçbişi kalmadı. 5. Gün embiryosu bence çıkabilir. Embiryolarının başlama süresiyle transfer sonran 12 gün. Test günü ne verdiler sana

İşte aynı durumdayız. Bitti yok oldu ağrı hiçbişi kalmadı. 5. Gün embiryosu bence çıkabilir. Embiryolarının başlama süresiyle transfer sonran 12 gün. Test günü ne verdiler sana
15 gün. 14undu transfer oldum 29 test günüm. Günleeeeeerrr var.

8.hüne gelseydim çoktan kan testi yaptırmıştım :)
ben bekliyorum canım kendimi negatife de alıştırmaya çalışıyorum, sank henüz hazır değilim gibi geliyor ondan yapmıyorum senin de az kalmış, ağrın sızın yokmuş, hoşgeldin aramıza:)

Senin sonuç çıkar aslında kan vermedin mi canım. Benim 3.gün tek embiryom kondu. Yapsan ii edersin bence çoktan kanında dolaşıyordur hcglerin inşallahhhhhh
işte krokuyorum, hazır değilim sonuca da ondan yaptırmıyorum canımmmm, fenayım anlayacağın....

Merhaba bende 13nisan transferi oldum beklemediym sabırsız bir şekilde 5.ci gun embriyosu benimkide allah herkese hayirlisini nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…