- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
15 gün. 14undu transfer oldum 29 test günüm. Günleeeeeerrr var.
benim de pazartesi inanılmaz baş ağrım oldu, öğleden sonra fena şekilde yattım...İnanırmısın düne kadar geçti bitti. Çalışıyorum ben. Ağrım çok yoktu zaten. Pazar şiddetli baş ağrısı, bi böle top gibi akıntı, memişler ağrıyodu oda bugün bitti gitti. Hayırlısı bakalım. Geçer
Inşallah canım çok sağol hepimizin inşallah.. benimde hiç belirtim yok sadece halsizim bide kasik agrim oluyo adet olucam gibi ara ara bi ağrı bakalım hayırlısı ama göğüslerinde flan ağrı hassaslik flan hiçbirşey yok yani bakalıminşallah sıkı sıkı tutunmuştur bebişin arkadaşım
hayırlısı canım, benim de galiba 5. gündü tak diye kesildi belirtiler, göğüsümde de azaldı sanki şişme, bilemiyorum, Allah hapimize sabır versinInşallah canım çok sağol hepimizin inşallah.. benimde hiç belirtim yok sadece halsizim bide kasik agrim oluyo adet olucam gibi ara ara bi ağrı bakalım hayırlısı ama göğüslerinde flan ağrı hassaslik flan hiçbirşey yok yani bakalım
.
Amin canım inşallah hayırlı sonuçlar insallahhayırlısı canım, benim de galiba 5. gündü tak diye kesildi belirtiler, göğüsümde de azaldı sanki şişme, bilemiyorum, Allah hapimize sabır versin
Ben de çalışıyorum 3 gün dinleyebildim ama hiç yatmadım sadece kendimi yormadım. Migrenin var mı belki stresten tutmuştur başın Plus olmadığı sürece parol ve minoset alabilirsin. Benin'de migrenim var özellikle sordum. İnşallah güzel haberler alırızİnanırmısın düne kadar geçti bitti. Çalışıyorum ben. Ağrım çok yoktu zaten. Pazar şiddetli baş ağrısı, bi böle top gibi akıntı, memişler ağrıyodu oda bugün bitti gitti. Hayırlısı bakalım. Geçer
cnm olabilir daha vakti varmış demekki iyi gelecekse sana bnm ikinci denemem burda 3 de hatta 5 de poztiif sonuç alan var ilk zaman tabiki üzülüosun ne desem ii gelmeyebilir ama kendini toparlayıp denemen lzaım tekrar dondurulumun varmı?ilk tüp denememi yaptırdım, dondurulmuş olmuştu
ara ara kasık ağrısı vardı 5.gün yumurtasıydı ama olmadı adetin 8. günü idrar denedim negatif ti
NEGATİF kan verdim 10. gün negatif aldım gene
2. kez deneyenler var mı moral olmak isteyenler varmı
cnm olabilir daha vakti varmış demekki iyi gelecekse sana bnm ikinci denemem burda 3 de hatta 5 de poztiif sonuç alan var ilk zaman tabiki üzülüosun ne desem ii gelmeyebilir ama kendini toparlayıp denemen lzaım tekrar dondurulumun varmı?
Ben de çalışıyorum 3 gün dinleyebildim ama hiç yatmadım sadece kendimi yormadım. Migrenin var mı belki stresten tutmuştur başın Plus olmadığı sürece parol ve minoset alabilirsin. Benin'de migrenim var özellikle sordum. İnşallah güzel haberler alırız
test günüm cuma canım daha kaldım mı bilmiyrm :) ilkinde kimysalla sonuçlandıvar canım 2 tane daha dondurulmuşum var onlarda 5 gün doktor 2 ay sonra tekrar dene dedi.. yazın tüp tedavisi yapılıyor mu ? pek duymadım genelde kışın hallediliyor eğer öyle olursa haziranda yaptırmam gerekecek
af afff ALLAH ümitsizliğe düşürmesin duygularım karmaşık gel git yaşıyorum
sen 2. de kaldın sanırım senn adına çok sevindm ALLAH hakkımızda hayırlısını versin EVLAT kimseye aratmasın rabbim
hayırlısı inşallah sağlıkla olurtest günüm cuma canım daha kaldım mı bilmiyrm :) ilkinde kimysalla sonuçlandı
Kaç günlük yada kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ikinci testten bir hafta sonra kese görmeye çağırıyorlar kese görmeye gittiğim de soracağım doktorumaMerhabalar bebegi tutanlar besinci gun embriyosu transfer edildikten 12 gün sonra test yapip pozitif alanlar kac haftalik ya da günlük hamile oluyorlar.bebek kesesini testten kac gun sonra gorup ilk ultrasonda kac haftalik oluyorlar.
Canım seninle ben ayını gün tirsfer olmuştuk sen ne zaman keseyi görmeye gidecen bana 10 gün sonra gel dedi dokKaç günlük yada kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ikinci testten bir hafta sonra kese görmeye çağırıyorlar kese görmeye gittiğim de soracağım doktoruma
Dun kan verdim ikiye katlanmışKaç günlük yada kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ikinci testten bir hafta sonra kese görmeye çağırıyorlar kese görmeye gittiğim de soracağım doktoruma
Çarşamba günü gel dediler bana canımCanım seninle ben ayını gün tirsfer olmuştuk sen ne zaman keseyi görmeye gidecen bana 10 gün sonra gel dedi dok
Bende dün kan verdim ikiye katlamışDun kan verdim ikiye katlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?