- 18 Haziran 2015
- 66
- 12
- 3
- 43
Canm kese icn.muayenem ayin 16 si.rapor icn bugn devlet hastnsne gittm rapor vermedi keseyi goremedi bu degere gorunmesi lazmdi dedi dis gebelk plablr dedi morelmi mahvetti.kendi dpktorum ozel oldugu icn orann raporu sgk ya gecerli degil.alttan muayene etmk istedi bende ettirmedim.tedirgin.bi sekilde muayene gunumu bekliyirm.sen.naptin canim biraz daha iyimisin ?Hamis arkadaşlar nasıl gidiyor yazmiyosunuz. Keseleri gördünüz mü hersey normal dimi. Melegim3858 .hayatt.mercankara.oznur nerdesiniz kizlar
Arkadaslar bence tup bebek yaptirmadan once mutlaka test yaptirin ben dr a dedim de oyle yaptir dedi sorun cikacagini dusunmuyorum dedi ve bugun sonucu aldim pihtilasma varmsi dr dediki niye tup yaptirdin hamile kalsan bile olu dogum olur ki 4 aylik gebeligim sonlanmisti bosuna 6.5 binliraniz gitmesin
Canm kese icn.muayenem ayin 16 si.rapor icn bugn devlet hastnsne gittm rapor vermedi keseyi goremedi bu degere gorunmesi lazmdi dedi dis gebelk plablr dedi morelmi mahvetti.kendi dpktorum ozel oldugu icn orann raporu sgk ya gecerli degil.alttan muayene etmk istedi bende ettirmedim.tedirgin.bi sekilde muayene gunumu bekliyirm.sen.naptin canim biraz daha iyimisin ?
nnrde yaptırmıstın cnm..gecmış olsun
Canm ya dun gece bianda bi kanamam basladi baya geldi orkid koydum doktor beklycez yat hic kalkma dedi dusuk onleyici igne yaptrdi ama hala kanamm devam ediyor.Bozma moralini tatlım dur bakalım belki alttan bakınca çıkar. Ama sen çok beklemeden kendi dr veya başka dr git kese için. Bol bol dua et canım Allah büyük umarım hersey yolunda gider. Allah yardımcın olsun. Ben iyi sonuç alicagina inanıyorum
Canm ya dun gece bianda bi kanamam basladi baya geldi orkid koydum doktor beklycez yat hic kalkma dedi dusuk onleyici igne yaptrdi ama hala kanamm devam ediyor.
İnsallah kuzum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasp etsn.tutunurkenki kandan daha coktu adet kanamasi gibiydi.hayrlisi olsun hakkmzda..Aynen dr dediklerini yap canım. Senin biliyosun tutunurkende çok kanaman oldu. Belki hala yerlesmeye calisiyodur bazı insanlarda çok oluyomus. Kotusunu aklına getirme. Biliyosun bu hayatta Allah bizler için neyi hayırlı görürse o oluyo hiç bozma moralini bol bol dua at cnm
İnsallah kuzum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasp etsn.tutunurkenki kandan daha coktu adet kanamasi gibiydi.hayrlisi olsun hakkmzda..
Ben gördüm canım 1 adet kesem var :) inşallah içide doludur 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı umarım bir sorunla karşılaşmayızHamis arkadaşlar nasıl gidiyor yazmiyosunuz. Keseleri gördünüz mü hersey normal dimi. Melegim3858 .hayatt.mercankara.oznur nerdesiniz kizlar
Ben gördüm canım 1 adet kesem var :) inşallah içide doludur 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı umarım bir sorunla karşılaşmayız
Arkadaslar bence tup bebek yaptirmadan once mutlaka test yaptirin ben dr a dedim de oyle yaptir dedi sorun cikacagini dusunmuyorum dedi ve bugun sonucu aldim pihtilasma varmsi dr dediki niye tup yaptirdin hamile kalsan bile olu dogum olur ki 4 aylik gebeligim sonlanmisti bosuna 6.5 binliraniz gitmesin
:) inşallah canım sağol muhammed burak :)) olcak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inanınÇok sevindim cnm hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atisinida duyarsin sorunsuz. Muhammed bebek geliyo hayirlisiyla:))
:) inşallah canım sağol muhammed burak :)) olcak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inanın
Erkek oldugu belli oldumuki ya kiz olursa :):) inşallah canım sağol muhammed burak :)) olcak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inanın
Erkek oldugu belli oldumuki ya kiz olursa :)
Hayirlisi olsun herkes hakkinda.kanamalrm hala devam ediyor canm boyle beklemkte zormus beta hcg dustumu onu bile bilmiyorm Allaha emanet olsun insallah..senin doktor ne dedi tutmadgyla ilgili.bana ilk doktorum tutmaynca pek bi yorum yapamamistiBence erkek öyle hissediyorum bende. Öyle niyet edip ismini muhammed burak koyucam demiş. Allah kabul etti dualarini hayirlisiyla. Sen nasıl oldun kanaman yok dimi bugun
Hayirlisi olsun herkes hakkinda.kanamalrm hala devam ediyor canm boyle beklemkte zormus beta hcg dustumu onu bile bilmiyorm Allaha emanet olsun insallah..senin doktor ne dedi tutmadgyla ilgili.bana ilk doktorum tutmaynca pek bi yorum yapamamisti[/QUOTE
Allahım yardımcın olsun cnm. Bebisin seninle stres yapma. Bnm dr kendini savunmaya geçer gibi oldu eşim biraz skstirdi. Benim yumurta zarim sertmis eşimin 2.kalite spermi varmış. Eşim de 1 kalite olsa sizin yanınızda isim olmazdı dedi. Siz ne gerekiyorsa yapin dedik dedi. Biz hazırlıkmmaddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya onlar iyi dediler ssonra bir sürü hikaye işte. Ben zaten baştan gerekli tahlilleri yapmadiklarini gördüğüm zaman da şüpheyle yaklastim. Çünkü anne adayının bebeğin tutunmasi için gerekli Vucud fonksiyonu Normal mi hormonlar düzgün mu diye bakilmadi. Embriyo kalitesi kadar bunlar da onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?