transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaslar bence tup bebek yaptirmadan once mutlaka test yaptirin ben dr a dedim de oyle yaptir dedi sorun cikacagini dusunmuyorum dedi ve bugun sonucu aldim pihtilasma varmsi dr dediki niye tup yaptirdin hamile kalsan bile olu dogum olur ki 4 aylik gebeligim sonlanmisti bosuna 6.5 binliraniz gitmesin

Hamis arkadaşlar nasıl gidiyor yazmiyosunuz. Keseleri gördünüz mü hersey normal dimi. Melegim3858 .hayatt.mercankara.oznur nerdesiniz kizlar
Canm kese icn.muayenem ayin 16 si.rapor icn bugn devlet hastnsne gittm rapor vermedi keseyi goremedi bu degere gorunmesi lazmdi dedi dis gebelk plablr dedi morelmi mahvetti.kendi dpktorum ozel oldugu icn orann raporu sgk ya gecerli degil.alttan muayene etmk istedi bende ettirmedim.tedirgin.bi sekilde muayene gunumu bekliyirm.sen.naptin canim biraz daha iyimisin ?

Ben sana dr konusunda skntim var tam olarak arastirmadilar dediğimde ikna olmamistin canım şimdi sonucu görünce hak vermissindir umarım. Deseydin ya dr yüzüne daha önce böyle bi gebelik yasadim araştırmadan yaptınız şimdi bide boşuna mi diyosunuz diye. Valla agzimi bozucam da neyse. Ticaret aracı olduk para için kullaniliyoruz valla cnm. Bazı şikayetlerim vardı tüp bebek den önce ilaçlar sorun olmaz dendi şimdi çok şiddetli yanmam var. Bide sil baştan tedavi olucam rahatsızlığım la ilgili bi dünya yine ona para harcicam. Verdiğim paraya mi yanayım çocuk sahibi olamadigima mi tekrar hasta oldugumami

Bozma moralini tatlım dur bakalım belki alttan bakınca çıkar. Ama sen çok beklemeden kendi dr veya başka dr git kese için. Bol bol dua et canım Allah büyük umarım hersey yolunda gider. Allah yardımcın olsun. Ben iyi sonuç alicagina inanıyorum

Canm ya dun gece bianda bi kanamam basladi baya geldi orkid koydum doktor beklycez yat hic kalkma dedi dusuk onleyici igne yaptrdi ama hala kanamm devam ediyor.

Canm ya dun gece bianda bi kanamam basladi baya geldi orkid koydum doktor beklycez yat hic kalkma dedi dusuk onleyici igne yaptrdi ama hala kanamm devam ediyor.

Aynen dr dediklerini yap canım. Senin biliyosun tutunurkende çok kanaman oldu. Belki hala yerlesmeye calisiyodur bazı insanlarda çok oluyomus. Kotusunu aklına getirme. Biliyosun bu hayatta Allah bizler için neyi hayırlı görürse o oluyo hiç bozma moralini bol bol dua at cnm

İnsallah kuzum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasp etsn.tutunurkenki kandan daha coktu adet kanamasi gibiydi.hayrlisi olsun hakkmzda..

İnsallah kuzum insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasp etsn.tutunurkenki kandan daha coktu adet kanamasi gibiydi.hayrlisi olsun hakkmzda..

Amin cnm inşallah sen kendini skma önemli olan bu. Dikkat ettiysen bu hayatta ne kadar rahat insan var ve bu rahatlıkla herseye sahip oluyolar.bizim gibi stres yapanlar hep mücadele gerektiriyo. Stresi skntiyi atmak lazım bi kenara suan en büyük düşmanın canım rahatlat kendini Allah a dua et

Hamis arkadaşlar nasıl gidiyor yazmiyosunuz. Keseleri gördünüz mü hersey normal dimi. Melegim3858 .hayatt.mercankara.oznur nerdesiniz kizlar
Ben gördüm canım 1 adet kesem var :) inşallah içide doludur 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı umarım bir sorunla karşılaşmayız

Ben gördüm canım 1 adet kesem var :) inşallah içide doludur 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı umarım bir sorunla karşılaşmayız

Çok sevindim cnm hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atisinida duyarsin sorunsuz. Muhammed bebek geliyo hayirlisiyla:))

Hayatım kan sulandırıcı kullanmadın mı?

Çok sevindim cnm hadi hayırlısı olsun inşallah kalp atisinida duyarsin sorunsuz. Muhammed bebek geliyo hayirlisiyla:))
:) inşallah canım sağol muhammed burak :)) olcak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inanın

:) inşallah canım sağol muhammed burak :)) olcak inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inanın

Sagol tatlim inşallah. Hayirlisiyla sen bi kucağına al sıra bizede gelir inşallah. Dikkatli besleniyosun dimi iyi bak bebise:)

Bence erkek öyle hissediyorum bende. Öyle niyet edip ismini muhammed burak koyucam demiş. Allah kabul etti dualarini hayirlisiyla. Sen nasıl oldun kanaman yok dimi bugun
Hayirlisi olsun herkes hakkinda.kanamalrm hala devam ediyor canm boyle beklemkte zormus beta hcg dustumu onu bile bilmiyorm Allaha emanet olsun insallah..senin doktor ne dedi tutmadgyla ilgili.bana ilk doktorum tutmaynca pek bi yorum yapamamisti

Cok dogru canim benim tahliller yapilmasi lazmdi.bana tutmadgla ilgili testlr yaplmisti vucut embryoyu disarimi atiyor die bazn oyle olurmus vucut yabnci.madde gibi gorurmus bebgi o yuzden atmaya calsrms.yapildiktn sonra test sorunlu cikmamsti bide ona baktr istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…