transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kaç günlük yada kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ikinci testten bir hafta sonra kese görmeye çağırıyorlar kese görmeye gittiğim de soracağım doktoruma
Hayirli olsun sağlıkla kucaginiza gelsin inşallah. Muayeneden sonra transfer tarihinizden beri kac gunnsonra ultrasona girdiginizi ve kac haftalık oldugunu yazar misiniz :) allah hepimize nasipetsin

Canim sana bir şeyle sora bilrmiyim benim belim kanım çok ağrıyor sende oluyormu birde hiç akintim olmdadi hala yok acaba normalmi
Oluyordu canım merak etme doktorum bel ağrısına çok iyi dedi ne akıntısı bekliyorsun sadece jel geliyor topak halinde birde bende 11.gün kırmızı renk kan geldi

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim de pazartesi transfer oldu göğüslerim ve karnım hafif hafif ağrıyor crıone jel kullanıyorum ondan olmuş olabilirmi bugün kan verdim Progestan ve E2 tahlili istedi doktor

Oluyordu canım merak etme doktorum bel ağrısına çok iyi dedi ne akıntısı bekliyorsun sadece jel geliyor topak halinde birde bende 11.gün kırmızı renk kan geldi
Jel bendende geliyor peynir gibi kesik kesik pazan rengi kayfe rengine donuyor bazen sarı olarak geliyor beklemek insanı yoruyor bu ağrılar dan korkuyorum

Kızlar bende carsamba transfer oldum.benımde sag kasgm ve bacagm agrıyor.sabah kalktıgımda basım agrıyor.ama gögüslerim hiç sismedi neden acaba?jelı duzenlı kullanıyorm ama şisme yok gogste.daha erken mı sizce

Jel bendende geliyor peynir gibi kesik kesik pazan rengi kayfe rengine donuyor bazen sarı olarak geliyor beklemek insanı yoruyor bu ağrılar dan korkuyorum
Merhaba 10 insanda transfer oldum.. Bugün ısrar testi yaptım sonuç negatıf çıktı.. Çok üzüldüm .. Yarın kan tahıllil verıcem ınsallah kan değerimde çıkar.. Allah ol derse olur.. Kısmet.. Kımseyı mahrum bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…