- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
alemsin :)Günaydın kızlar9. Günüm. Tek embiryo ile negatif olacağını bile bile test yaptım idrarda. Aslında bi yandanda kendini alıştırıyorsun her iki durumada.
Hayirli olsun sağlıkla kucaginiza gelsin inşallah. Muayeneden sonra transfer tarihinizden beri kac gunnsonra ultrasona girdiginizi ve kac haftalık oldugunu yazar misiniz :) allah hepimize nasipetsinKaç günlük yada kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ikinci testten bir hafta sonra kese görmeye çağırıyorlar kese görmeye gittiğim de soracağım doktoruma
alemsin :)
Teşekkür ederim hepimizin inşallah Tabiki yazarımHayirli olsun sağlıkla kucaginiza gelsin inşallah. Muayeneden sonra transfer tarihinizden beri kac gunnsonra ultrasona girdiginizi ve kac haftalık oldugunu yazar misiniz :) allah hepimize nasipetsin
Benim dün çok kasık ağrısı oldu bugün de bacak ve bel ağrısı var hatta belim baya acıyor benim de unudum yok bakalım hayırlısıSende durumlar nasıl cnm? Tık varmı ? Bende bişicik yok. Hiç umudum kalmadı.hayırlısı bakalım
Kasık ve bel ağrısı olur merak etmeyin ve olması da iyidirBenim dün çok kasık ağrısı oldu bugün de bacak ve bel ağrısı var hatta belim baya acıyor benim de unudum yok bakalım hayırlısı
Benim dün çok kasık ağrısı oldu bugün de bacak ve bel ağrısı var hatta belim baya acıyor benim de unudum yok bakalım hayırlısı
Canim sana bir şeyle sora bilrmiyim benim belim kanım çok ağrıyor sende oluyormu birde hiç akintim olmdadi hala yok acaba normalmiKasık ve bel ağrısı olur merak etmeyin ve olması da iyidir
Oluyordu canım merak etme doktorum bel ağrısına çok iyi dedi ne akıntısı bekliyorsun sadece jel geliyor topak halinde birde bende 11.gün kırmızı renk kan geldiCanim sana bir şeyle sora bilrmiyim benim belim kanım çok ağrıyor sende oluyormu birde hiç akintim olmdadi hala yok acaba normalmi
Jel bendende geliyor peynir gibi kesik kesik pazan rengi kayfe rengine donuyor bazen sarı olarak geliyor beklemek insanı yoruyor bu ağrılar dan korkuyorumOluyordu canım merak etme doktorum bel ağrısına çok iyi dedi ne akıntısı bekliyorsun sadece jel geliyor topak halinde birde bende 11.gün kırmızı renk kan geldi
Kalbini ferah tut canım sürekli dua et senin kaçıncı günündüJel bendende geliyor peynir gibi kesik kesik pazan rengi kayfe rengine donuyor bazen sarı olarak geliyor beklemek insanı yoruyor bu ağrılar dan korkuyorum
Bu gün tirsaferimin 17. Günü nisan nin 4 de oldum tirasferKal
Kalbini ferah tut canım sürekli dua et senin kaçıncı günündü
Merhaba 10 insanda transfer oldum.. Bugün ısrar testi yaptım sonuç negatıf çıktı.. Çok üzüldüm .. Yarın kan tahıllil verıcem ınsallah kan değerimde çıkar.. Allah ol derse olur.. Kısmet.. Kımseyı mahrum bırakmasınJel bendende geliyor peynir gibi kesik kesik pazan rengi kayfe rengine donuyor bazen sarı olarak geliyor beklemek insanı yoruyor bu ağrılar dan korkuyorum
arkadaşlar embriyonun tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir.[/QUO
Kesın bişi yok bence
Benden bir gün önceBu gün tirsaferimin 17. Günü nisan nin 4 de oldum tirasfer
Sen 5 Nisan'da mı yapıldı tirasferin bulatı oluyormu bu gün acayip midem bulaniyo yemeklerden tiskinti oluyorBenden bir gün önce
Hayır daha bulantı olmadı bende karnim çok şiş sadeceSen 5 Nisan'da mı yapıldı tirasferin bulatı oluyormu bu gün acayip midem bulaniyo yemeklerden tiskinti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?