Canım tüp bebek hamisleri diye topiğimiz var oraya gel istersenSen 5 Nisan'da mı yapıldı tirasferin bulatı oluyormu bu gün acayip midem bulaniyo yemeklerden tiskinti oluyor
Ben bulamadım tüp bebek hamileriCanım tüp bebek hamisleri diye topiğimiz var oraya gel istersen
Merhaba arkadaşım. Benim de test günüm Perşembe. İnşallah hayırlı haberler alırız. Bende de arada adet ağrısına benzer ağrı oluyor bir de bel ağrısı. Rabbim utandırmasınMerhaba
Yeni geldim aranıza.. gece hafta pazartesi transfer yapıldı bana perşembe test olmam lazım.. Tüm yazılanları okudum ama bende hiç bir belirti yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor.. tutmadığı için çok korkuyorum..
Evet var canım bahçecide yeniden 2. yi deneyeceğim kaç ay sonra yeniden denemek gerekircnm olabilir daha vakti varmış demekki iyi gelecekse sana bnm ikinci denemem burda 3 de hatta 5 de poztiif sonuç alan var ilk zaman tabiki üzülüosun ne desem ii gelmeyebilir ama kendini toparlayıp denemen lzaım tekrar dondurulumun varmı?
canım erken değil mi, kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sanaGunaydin arkadaslar bugun transferimin 6ci gunu az once test yaptim ultra hassas olanlardan negatif cikti cok sinirlerim bozuldu
benim bildiğim 2 ay ara vermek yeterli, yazın da tedavi oluyor. ama sen doktorunla görüş mutlakaEvet var canım bahçecide yeniden 2. yi deneyeceğim kaç ay sonra yeniden denemek gerekir
yazın tedavi görenler varmı ? ALLAH yardımcn olsn kardeşim olna kdr deneyecz ümit edicez yapack bişyemz yok
bazıları hiç belirti olmadan hamile kaldı, merak etme canımMerhaba
Yeni geldim aranıza.. gece hafta pazartesi transfer yapıldı bana perşembe test olmam lazım.. Tüm yazılanları okudum ama bende hiç bir belirti yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor.. tutmadığı için çok korkuyorum..
2 tane 5 ci gun embriyosu olmadi yine diye cok korkuyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimicanım erken değil mi, kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana
bazıları hiç belirti olmadan hamile kaldı, merak etme canım
Merhaba arkadaşım. Benim de test günüm Perşembe. İnşallah hayırlı haberler alırız. Bende de arada adet ağrısına benzer ağrı oluyor bir de bel ağrısı. Rabbim utandırmasın
erken canım idrarda geç çıkıyor zaten, en erken 9. gün yapmalısın. kendini sakin tutmaya çalış lütfen iyi düşün2 tane 5 ci gun embriyosu olmadi yine diye cok korkuyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Gunaydin arkadaslar bugun transferimin 6ci gunu az once test yaptim ultra hassas olanlardan negatif cikti cok sinirlerim bozuldu
BEN Hiç izin almadım. o günden beri aktif ayakta çalışıyorum.Yarin gidip kan verim diyorum cunku carsamba gunu ise baslicam 7 gunluk raporum sona ericek kabin memuruyum bu durumdada hic ucmak istemiyorum eger hamileysem
Benimde oturarark bi isim olsaydi inan bende izin almazdm ama ucarken basinc farki bebegin tutunmasi i etkiler diye dusunerek rapor almak zorjnda kaldimBEN Hiç izin almadım. o günden beri aktif ayakta çalışıyorum.
Benimde oturarark bi isim olsaydi inan bende izin almazdm ama ucarken basinc farki bebegin tutunmasi i etkiler diye dusunerek rapor almak zorjnda kaldim
kaçıncı gün embriyosu daha idrara geçmemiş olabilir bence caını sıkmaGunaydin arkadaslar bugun transferimin 6ci gunu az once test yaptim ultra hassas olanlardan negatif cikti cok sinirlerim bozuldu
walla süpersin yılmıcaz inşş rabbim yardımcımız olsun hepimiizn yazında yapılıo diye biliyrm cnmEvet var canım bahçecide yeniden 2. yi deneyeceğim kaç ay sonra yeniden denemek gerekir
yazın tedavi görenler varmı ? ALLAH yardımcn olsn kardeşim olna kdr deneyecz ümit edicez yapack bişyemz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?