transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba
Yeni geldim aranıza.. gece hafta pazartesi transfer yapıldı bana perşembe test olmam lazım.. Tüm yazılanları okudum ama bende hiç bir belirti yok sadece karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor.. tutmadığı için çok korkuyorum..

Merhaba arkadaşım. Benim de test günüm Perşembe. İnşallah hayırlı haberler alırız. Bende de arada adet ağrısına benzer ağrı oluyor bir de bel ağrısı. Rabbim utandırmasın

Gunaydin arkadaslar bugun transferimin 6ci gunu az once test yaptim ultra hassas olanlardan negatif cikti cok sinirlerim bozuldu

Evet var canım bahçecide yeniden 2. yi deneyeceğim kaç ay sonra yeniden denemek gerekir
yazın tedavi görenler varmı ? ALLAH yardımcn olsn kardeşim olna kdr deneyecz ümit edicez yapack bişyemz yok

Evet var canım bahçecide yeniden 2. yi deneyeceğim kaç ay sonra yeniden denemek gerekir
yazın tedavi görenler varmı ? ALLAH yardımcn olsn kardeşim olna kdr deneyecz ümit edicez yapack bişyemz yok
benim bildiğim 2 ay ara vermek yeterli, yazın da tedavi oluyor. ama sen doktorunla görüş mutlaka

bazıları hiç belirti olmadan hamile kaldı, merak etme canım

Yarin gidip kan verim diyorum cunku carsamba gunu ise baslicam 7 gunluk raporum sona ericek kabin memuruyum bu durumdada hic ucmak istemiyorum eger hamileysem

walla süpersin yılmıcaz inşş rabbim yardımcımız olsun hepimiizn yazında yapılıo diye biliyrm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…