2 tane 5 ci gun embriyosu transfer edildi cnmkaçıncı gün embriyosu daha idrara geçmemiş olabilir bence caını sıkma
6 gün tek çizgi görüp pozitf alan çok bence strese sokma kendini2 tane 5 ci gun embriyosu transfer edildi cnm
bnmdeöle oluodu korkma normalmişKızlar 2 gündür peçeteye gelen beyaz tortular siyah geliyor.
sen ver yarın hem için de rahat eder, ama düşük bir değer çıkarsa üzülmek yok çünkü erken şu an... bazen ilk başlarda değer düük olur, sonrada iki kattan fazla katlanır...Yarin gidip kan verim diyorum cunku carsamba gunu ise baslicam 7 gunluk raporum sona ericek kabin memuruyum bu durumdada hic ucmak istemiyorum eger hamileysem
iyi yapmışsın, sonuçta ani hareketler de yapılıyor, ağır şeyler de kaldırıp itip çekiyorsunuz iyi yapmışsın, bence yarın ver, çıkarsa raporunu uzatmanda fayda varBenimde oturarark bi isim olsaydi inan bende izin almazdm ama ucarken basinc farki bebegin tutunmasi i etkiler diye dusunerek rapor almak zorjnda kaldim
Canim evt cok normal negatif cikmasi bak sana ne gondercemEki Görüntüle 1986603
Karın ağrışarım azaldı göğüslerim az acıyor bir de bu olunca korktum. Ctsi test günüm Senin pozitif di değil mibnmdeöle oluodu korkma normalmiş
Canım geçmiş olsun, senin de adet aprıların olmuştu di mi? demek ki son iki gün olan adet ağrıları pek olumlu değil.... Allah hepimize devam etmek için maddi manevi güç versin....Kızlar benim negatifle sonuçlandı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Kızlar benim negatifle sonuçlandı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Canım geçmiş olsun, senin de adet aprıların olmuştu di mi? demek ki son iki gün olan adet ağrıları pek olumlu değil.... Allah hepimize devam etmek için maddi manevi güç versin....
çok üzüldüm
ewet cnm pozitif bugunde tekrar werdim katlanmış çok şükürKarın ağrışarım azaldı göğüslerim az acıyor bir de bu olunca korktum. Ctsi test günüm Senin pozitif di değil mi
geçmiş olsun rabbm sabır wersin inş tez vakitte önce göbüşün sonra kucağn dolsunKızlar benim negatifle sonuçlandı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Kızlar çok normal o sancı ben hamile olduğumu öğrendim ve hâlâ ara ara oluyor psikolojinizi bozmayın moral çok önemli ve lütfen test gününe kadar sabredinçok teşekkürler. sinirlerim laçka oldu ne zor şeymiş. adet sancısı gibi sancım olunca iyice hastalanıcam tutmadı psikolojisi yerleşmeye başladı bende
Üzülme arkadaşım. Benim tek üzüldüğüm şey 11 yumurtamdan sadece 1 tanesinin olgun çıkması (ve en iyi şekilde döllendi) Dr'umun araştırmalarıma göre 2 yada 3 gün erken toplaması yumurtaları. 2 gün daha cetrodite devam etseydik menapurla belki birçoğu olgunlaşacaktı. Kendiside bence farkındaki az önce görüşmemizde maddi olarak destek olacağım seni 20 gün sonra görüşmeye bekliyorum dedi. Herşeyin farkında olduğumun farkında benceprof olduk onlardan daha çok araştırıken. En azından dondurulmuşum olurdu. Tekrar hormon narkoz yemezdim bi iki şansım daha olurdu. Hayırlı böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?