transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlae bugun 6ci gunum az once kan testi yaptim 1.6 cikti yani negatif bu yukselmez bence artik degilmi 4 gunde 10 15 bisey cikasaydi umudum olurdu ama direk negatif cikti bide bana 5 ci gun embriyosu konulmusdu 2 tane yani aslinda bugun 11 gunluk hamile olmam gerekirdi normal sartlarda

Benim de 8.gunum ve son 4gundur regl agrisi oluyo ara ara ve bicak saplaniyo gbi kasiklarima.bu 2.denemem ilki kimyasalla sonuclandi pozitifi gormustum ama boyle agrilarim olmamisti.bu sefer 3.gun embriyosu yerlestirdilee hem de 2 tane.insallah tutunuyodur baska da bisi hissedemiyorum icimde.sadece agrilar..

6 bence cok erken.ben gecen sefer 10.gun kan vermistim 19cikmisti.hic belli olmqz yani iyi dusunelim sabredelim

Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina

Insallah cnm hayirlisiyla bebegine kavusursun.. canim sikilmaz diye dusundum ama gercekten morelim cok bozuldu cunku bu sefer gercekte cok umutlandim

aynen öyle arkadaşım... benim de iki düşüğüm ve 3 başarısız tüp bebek denemem var. bende rahimde yumurtalıklarda hormonlarda da sıkıntı yok, yaşdan dolayı rezerv azlığı var. eşimde sorun var, sayı hız ve morfoloji, 3ü bir arada... neyse Allah bize manevi güç versin. Tüm bekleyenlere de pozitif sonuçlar versin:)

Insallah cnm hayirlisiyla bebegine kavusursun.. canim sikilmaz diye dusundum ama gercekten morelim cok bozuldu cunku bu sefer gercekte cok umutlandim
canım senin pozitif olma şansı yüksek, lütfen bekle, 10. günü test günü ancak bir anda ikinin üzerinde katlanabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…