Gecmis.olsun cnm.seni cok iyi anliyorum benimde ilk denemem negatifdi be ben 6 yillik evliyim daha hic hamile kalamadm bu 2ci denemem insallah olumlu olur umatim seninde 2ci dneemende kucagin dolarKızlar benim negatifle sonuçlandı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Darısı bizlerin başınaewet cnm pozitif bugunde tekrar werdim katlanmış çok şükür
InsallajlhDarısı bizlerin başına
Kızlar çok normal o sancı ben hamile olduğumu öğrendim ve hâlâ ara ara oluyor psikolojinizi bozmayın moral çok önemli ve lütfen test gününe kadar sabredin
Yaparsın ben idrar testi aldım 3 gün evde bekledi kaç defa yapmaya karar verdim geri vazgeçtim test günü kan testi yaptırdımah ah yapamıyorummmmmm :)
6 bence cok erken.ben gecen sefer 10.gun kan vermistim 19cikmisti.hic belli olmqz yani iyi dusunelim sabredelimKizlae bugun 6ci gunum az once kan testi yaptim 1.6 cikti yani negatif bu yukselmez bence artik degilmi 4 gunde 10 15 bisey cikasaydi umudum olurdu ama direk negatif cikti bide bana 5 ci gun embriyosu konulmusdu 2 tane yani aslinda bugun 11 gunluk hamile olmam gerekirdi normal sartlarda
Sonra arttimi cocugunuza kavustunuzmu gercektn6 bence cok erken.ben gecen sefer 10.gun kan vermistim 19cikmisti.hic belli olmqz yani iyi dusunelim sabredelim
Sonra arttimi cocugunuza kavustunuzmu gercektn[/QUOTE
Sonra artti 750ye kadar.keseyi gormeye gidicektik kanamam basladi ve doktor kimyasal dedi..simdi kismet bu sefere umarim
aynen öyle arkadaşım... benim de iki düşüğüm ve 3 başarısız tüp bebek denemem var. bende rahimde yumurtalıklarda hormonlarda da sıkıntı yok, yaşdan dolayı rezerv azlığı var. eşimde sorun var, sayı hız ve morfoloji, 3ü bir arada... neyse Allah bize manevi güç versin. Tüm bekleyenlere de pozitif sonuçlar versin:)Evet aynen sen gibi oldu benimde.herşeyimiz birbirine benziyordu. Hiçbir sorunum yoktu. Evlendim 2. Ayında hamile kaldım.düşük yaptım. Arkasından 4 ay sonra dış gebelik yaşadım.tüplerim alınmadı şükür,dedik ama; Kendimi topladım hadi dedim tekrar deneyelim olmadı olmadı. 8 ay sonra hsg ile iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.tek çözüm tüp bebe dedi dr. Hayırlısı böyleymiş dedik. Demekki bu uğurda verilecek sınavımız varmış. Asla isyan etmeden ve vazgeçmeden uğraşacağız. Bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitif sonuçlar diliyorum
canım senin pozitif olma şansı yüksek, lütfen bekle, 10. günü test günü ancak bir anda ikinin üzerinde katlanabilir...Insallah cnm hayirlisiyla bebegine kavusursun.. canim sikilmaz diye dusundum ama gercekten morelim cok bozuldu cunku bu sefer gercekte cok umutlandim
Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Insallah cnm hayirlisiyla bebegine kavusursun.. canim sikilmaz diye dusundum ama gercekten morelim cok bozuldu cunku bu sefer gercekte cok umutlandim
Sorma.ne yazikki okuyorum okuyorum 3 5 bisey cikmasi gerekiyormus nasip degilmis.artik napim bidahakine insallah umarimsizin guzel haberleinizi alirimcanım çok üzüldüm yaa
Sorma.ne yazikki okuyorum okuyorum 3 5 bisey cikmasi gerekiyormus nasip degilmis.artik napim bidahakine insallah umarimsizin guzel haberleinizi alirim
Ben yaptim o hatayi sen yapma cnm gununu bekle benceValla benim cok umudum yok ama bakalım erken kan testi yapsam bir şey olur mu acaba?
Ben yaptim o hatayi sen yapma cnm gununu bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?