transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
hayrlı olsun darısı başımıza ka.ıncı gününde gördün keseyi ve kalp atışını

cnm6 gün de böle olup yükselen var sen umudunu kaybetsende ilaçlarına dewam et düzenlii test gününde tekrarla varsada üzme miniği

Günaydın herkese. Arkadaşlar bugün benim transferin 11. Günü.3. Gün embriyosu. Acaba bugün kan versem gebelik varsa ki inşallah vardır belli olur mu acaba yoksa yarını mı bekleyeyim

Günaydın herkese. Arkadaşlar bugün benim transferin 11. Günü.3. Gün embriyosu. Acaba bugün kan versem gebelik varsa ki inşallah vardır belli olur mu acaba yoksa yarını mı bekleyeyim
günaydın. aynı zamanda transfer olmuşuz bende aynı şeyi düşünüyorum. ama bir gün daha bekle bence.. umarım hayırlı haber alırsın

günaydın arkadaşlar yarın test günüm ama tüm belirtilerim bitti. adet sancısı gibi sancım var kabızlık sorunum geçti.. normalde bu şekilde olduğunda adet olurum. dünden beri kafayı yiyeceğim tutmadı diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. bu şekilde olup hamile kalanı duydunuz mu?

I
Idrar testi yap bence

Guanydin kizlae ben idrar testi yaptim bu sabah yine hassas olanindan 8ci gunum artik negatif sonucum insallah sizin guzel hbrleriniz alirim

Evet duyduk canım ben hamileyim bugün kese gördüm ve ikiz

tabiki.. yarın testten sonra haber vereceğim.
İnşallah ikimiz de güzel hayırlı haberler veririz. Ben de bugün yaptırmaktan vazgeçtim yarın test günümde yaptıracağım. Ve bu arada son 4-5 gündür adet ağrısı gibi ağrı ve bel ağrısından başka belirtim yok. İnşallah bunlar adetin değil gebeliğin habercisidir.

inşallah Allah sesimizi duysun. Bende de öyle sivilce bile çıktı yüzümde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…