Aynn oyle cnm bekle 2 gun dahaoff beklemek çok kötü ama 2 gün kaldı dayanırım ne yapayım.
beklicem ne yapım :)Aynn oyle cnm bekle 2 gun daha
hayrlı olsun darısı başımıza ka.ıncı gününde gördün keseyi ve kalp atışınıArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
cnm6 gün de böle olup yükselen var sen umudunu kaybetsende ilaçlarına dewam et düzenlii test gününde tekrarla varsada üzme miniğiKizlae bugun 6ci gunum az once kan testi yaptim 1.6 cikti yani negatif bu yukselmez bence artik degilmi 4 gunde 10 15 bisey cikasaydi umudum olurdu ama direk negatif cikti bide bana 5 ci gun embriyosu konulmusdu 2 tane yani aslinda bugun 11 gunluk hamile olmam gerekirdi normal sartlarda
Canim transferden 24 gun sonra gordum.6 haftalikhayrlı olsun darısı başımıza ka.ıncı gününde gördün keseyi ve kalp atışını
Normal devam ediyorum cnm yarin is basi yapicam ne yazikki ve hayli agir bi isim varcnm6 gün de böle olup yükselen var sen umudunu kaybetsende ilaçlarına dewam et düzenlii test gününde tekrarla varsada üzme miniği
ayy bnm de tam 24. günü randevu war kalp atışını göremesekte duyarz inşşCanim transferden 24 gun sonra gordum.6 haftalik
Ins canim biz duymadik burdaki dr duyurmadi.sadece gorduk.pit pit atiyordu.ingilterede boyle seyleri 12.hafta da yapiyorlarayy bnm de tam 24. günü randevu war kalp atışını göremesekte duyarz inşş
günaydın. aynı zamanda transfer olmuşuz bende aynı şeyi düşünüyorum. ama bir gün daha bekle bence.. umarım hayırlı haber alırsınGünaydın herkese. Arkadaşlar bugün benim transferin 11. Günü.3. Gün embriyosu. Acaba bugün kan versem gebelik varsa ki inşallah vardır belli olur mu acaba yoksa yarını mı bekleyeyim
Idrar testi yap benceGünaydın herkese. Arkadaşlar bugün benim transferin 11. Günü.3. Gün embriyosu. Acaba bugün kan versem gebelik varsa ki inşallah vardır belli olur mu acaba yoksa yarını mı bekleyeyim
Evet duyduk canım ben hamileyim bugün kese gördüm ve ikizgünaydın arkadaşlar yarın test günüm ama tüm belirtilerim bitti. adet sancısı gibi sancım var kabızlık sorunum geçti.. normalde bu şekilde olduğunda adet olurum. dünden beri kafayı yiyeceğim tutmadı diye ağlamaktan içim dışıma çıktı. bu şekilde olup hamile kalanı duydunuz mu?
Allah analı babalı büyütsün.. yazını okurken gözlerim doldu. İnşallah Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder. içime su serpildi..Evet duyduk canım ben hamileyim bugün kese gördüm ve ikiz
Amin canım amin umudunu hiç kesme hep dua et moralinide sakın bozma haberini bekliyorumAllah analı babalı büyütsün.. yazını okurken gözlerim doldu. İnşallah Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder. içime su serpildi..
tabiki.. yarın testten sonra haber vereceğim.Amin canım amin umudunu hiç kesme hep dua et moralinide sakın bozma haberini bekliyorum
İnşallah ikimiz de güzel hayırlı haberler veririz. Ben de bugün yaptırmaktan vazgeçtim yarın test günümde yaptıracağım. Ve bu arada son 4-5 gündür adet ağrısı gibi ağrı ve bel ağrısından başka belirtim yok. İnşallah bunlar adetin değil gebeliğin habercisidir.tabiki.. yarın testten sonra haber vereceğim.
İnşallah ikimiz de güzel hayırlı haberler veririz. Ben de bugün yaptırmaktan vazgeçtim yarın test günümde yaptıracağım. Ve bu arada son 4-5 gündür adet ağrısı gibi ağrı ve bel ağrısından başka belirtim yok. İnşallah bunlar adetin değil gebeliğin habercisidir.
Bir tane sivilce Bende de çıkmıştı dualarım sizinle kızlarinşallah Allah sesimizi duysun. Bende de öyle sivilce bile çıktı yüzümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?