Allah razı olsun çok teşekkürler.Bir tane sivilce Bende de çıkmıştı dualarım sizinle kızlar
İnşallah hayırlısı olur sizin için sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi..Arkadaşlar benim 4.denemem, bir tane 5.gün embriyosu transfer edildi. Transferin 4.günü 4,91 - 5.günü 16,52 - 7.günü 49,70 çıktı kanda. İdrar testi yapmadım. Bugün 8.günüm, normal test günüm ayın 30 unda. Dr um gözümüz aydın hadi diyor ama ben normal test günündeki değeri görmek için sabırsızlanıyorum. Çünkü daha önceki denemelerde normal test gününden önce hiç baktırmamıştım kan değerime. Belki diyorum öncekilerde de böyle olmuştu sonra düşmüştü değer??? Ama ben kendimi öncekilerden farklı da hissediyorum, göğüslerim çok hassas ve şiş, sürekli adet olacakmışım gibi belim ağrıyor. Şaştım kaldım
Canim cok sevindim tebrikler .allah tamamina erdirsin .Evet duyduk canım ben hamileyim bugün kese gördüm ve ikiz
AminnnCanim cok sevindim tebrikler .allah tamamina erdirsin .
eğer silikte olsa varsa war inşş yoksa ikinci çzigi hiç çıkmazdı hayrlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTest gunum aslinsa cumartesi ama ben bgn predictor erken gebelik testi aldim kurtlandim..ancak odaklaninca gorebilecegim kadar silik 2.bir cizgi var.her bakista gorunuyo foto da cektim ama yukleyemedim.bu kadar silik yani nerdeyse yok gibi bir cizgi bile gecerli midir yoksa benim gozumun goresi mi var))
Valla o kadar silik ki esim basindan beri o orda vardir belki dedi.ben de bilemedim.oturdm agladm bi de bi guzel..cumartesi kan vericem daha da test yapmicam insallah guzel sonuc alirim:)eğer silikte olsa varsa war inşş yoksa ikinci çzigi hiç çıkmazdı hayrlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cnm daha çok az olduug için okadar silik kanda çıkıcak göreceksinValla o kadar silik ki esim basindan beri o orda vardir belki dedi.ben de bilemedim.oturdm agladm bi de bi guzel..cumartesi kan vericem daha da test yapmicam insallah guzel sonuc alirim:)
Inşallah canım hakkında hayırlısıGünaydın herkese. Kan tahlilini verdim korka korka . Sonuç 2 de. Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırım
Kızlar sonucum 2 de çıkacak ama ben dayanamadım idrar testi yaptım . Ve ikinci çizgi bariz şekilde belirdi hemen. Çok şaşkınım hala
Sağol canım ama ben de şimdi kan sonucunu görmeden tam sevinemiyorum . İnşallah kanda da alırım pozitifi. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah zamanı nasip edecek sana da. Demek ki zamanı değil. Allah a sığın güven. O bizim için en hayırlısını bilirhayırlısı olsun hamilesin o zaman. benim negatif çıktı
Sağol canım ama ben de şimdi kan sonucunu görmeden tam sevinemiyorum . İnşallah kanda da alırım pozitifi. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah zamanı nasip edecek sana da. Demek ki zamanı değil. Allah a sığın güven. O bizim için en hayırlısını bilir
Arkadaslar adet agrisi tarzda agri yoksa tutunmadiginami isaret bende var o agridan gebelik vardir mi diycez buna gore.
Ben agrinin ilaclardan da kaynaklanabilecegini dusunuyorum
Evet dogru bu gebelik cok degisken ve kesin olurlu birsey degil.hormon degerleride oyle kiminde dusuk ama gebe kaliyor kiminde yuksek gebe kaligor belli olmuyor.siz tedavi goruyormusunuzmerhaba,
anladığım kadarıyla bu herkese göre değişmektedir. bende vardı sonuç negatif çıktı, ama burada adet sancısı olup pozitif çıkanda var. o yüzden kesin bir şey söylemek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?