Evet dogru bu gebelik cok degisken ve kesin olurlu birsey degil.hormon degerleride oyle kiminde dusuk ama gebe kaliyor kiminde yuksek gebe kaligor belli olmuyor.siz tedavi goruyormusunuz
negatif olacaktı.ben gördüm tüp bebek tedavisi bugün test oldum sonuç pozitif çıktı. biraz yıkım oldu tabi ama takdiri ilahi vardır Allah'ın bildiği diyorum. sizin ne zaman test gününüz?
Randelas cnm cok uzuldum pes etmek yok devam ben bir sonraki tercih edecegim doktoru bile buldum ekimde kismetse onunla denemek istiyorum senin dondurulmusun varmiydinegatif olacaktı.
Ben ikinci tup bebek denememde kizim oldu 2014 de.simdi dondurulmusum vardi onu denedim 2 mayista bhcg yapicam.ama e2 ve progesteron sonuclarim dusuk cikti.negatif olacaktı.
Randelas cnm cok uzuldum pes etmek yok devam ben bir sonraki tercih edecegim doktoru bile buldum ekimde kismetse onunla denemek istiyorum senin dondurulmusun varmiydi
Ben ikinci tup bebek denememde kizim oldu 2014 de.simdi dondurulmusum vardi onu denedim 2 mayista bhcg yapicam.ama e2 ve progesteron sonuclarim dusuk cikti.
Olsaydi haberin olurdu canim zaten cunku dondurmak icin ek ucret aliyorlar ve bilgi veriyorlar. Cok zor biliyorum bende ilk bnegatifimde cok aglamistim hayta yegenimi bile goredugumde deli gibi agliyordum. Ama artik alistim sanirim bu sefer cok daha gucluyum bide hic kimse bilmiyordu bu sefer tup bebek yaptigimizi kimseye cevap vermek zorunda kalmadim o sanirim cok buyuk bi etken oldusorma bende çok üzüldüm ağlamaktan içim dışıma çıktı öğrendiğimden beri ama yapacak bir şey yok. sanırsam yok benden zaten çok yumurta toplanamadı.
Allah hayırlısını versin. İçinizi ferah tutun her şey güzel olur umarım sizin için.. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
benim ilk denemem yaş 39 bezmialemde denedim.Amin Rabbim herkesin gonlune gore versin.sizin kacinci denemenizdi.istanbuldamisiniz merkezlerde onemli.yasiniz kac
bende hiç kimseye söylemedim iyiki söylemedim. o zaman daha kötü olurdum. yani haklısın güçlü olmaktan başka çare yok galiba.Olsaydi haberin olurdu canim zaten cunku dondurmak icin ek ucret aliyorlar ve bilgi veriyorlar. Cok zor biliyorum bende ilk bnegatifimde cok aglamistim hayta yegenimi bile goredugumde deli gibi agliyordum. Ama artik alistim sanirim bu sefer cok daha gucluyum bide hic kimse bilmiyordu bu sefer tup bebek yaptigimizi kimseye cevap vermek zorunda kalmadim o sanirim cok buyuk bi etken oldu
Hayirlisi herseyin benimde ilk denemem nwegatifti bende cok uzulmustum.ama ikinci denememde oldu sukur.simdi kardesi olsun istiyoeum rabbim nasip ederse.bwn medicalpark bahcelievlerde yaptirdim.benim ilk denemem yaş 39 bezmialemde denedim.
iNŞALLAH TEKRAR bebeğini kucağına alırsın. biraz kendimi toparlamam lazım. sonrasında eğer tekrar denemeyi düşünürsem yer araştırıcam zaten.Hayirlisi herseyin benimde ilk denemem nwegatifti bende cok uzulmustum.ama ikinci denememde oldu sukur.simdi kardesi olsun istiyoeum rabbim nasip ederse.bwn medicalpark bahcelievlerde yaptirdim.
Iki tane dondurulmusum vardi orta kalite 4.gun embriyolari dr mukemmel degiller a gebeligi olusturabilecek duzeydeler dedi bende denemek istedim kismet olursa olur olmazsa belki bir keredaha tup bebek denerim kismet.bende 35 yasindayim.esden kaynakli sikintimiz var.suanda bana zaman gecmiyor ama nedense umitlide degilim. R randelas
aminnnnnMrb arkadaşlar beni de aranıza alin . Pkk sorunumuz var 3.denemem için 3.5 yıl sonra tekrar bu yola başvurdum.Izmir tepecik eğitim araştırma da tup bebek bölümünde oldu tedavm.6 hücreli yumurtam çıktı 3 u döllendi 2 si ni riske atarak 5.gune kdr beklettik.20 nisanda transferim oldu.yarin dayanamayıp test yaptircam . Transferin 3.gunu ateşim çıktı 4.gunu başım çok ağrıdı.6/7.gunleri çok farklı huzursuz edici sabah saatlerinde kasik ağrım,normal bel ağrım oldu.Bugun de dahil.Diger iki denemem de de normalde de adet öncesi ağrım hiç olmaz.Bu defa farklı ağrı yaşadım.aranizda böyle bir durumla karşılaşan varmi?yardım.eden herkesten allah razı.olsun şimdiden.Rabbim bu yolda herkesi yavrusuna kavuştursun.
Cumartesiyi bekliyorum bakalimm daha idrar testi yapmicam insani strese sokuyor ama yapmadan da dayanamiyo insan:)cnm daha çok az olduug için okadar silik kanda çıkıcak göreceksin
Anladim bilemiyorum dedigin gibi.tup bebekde ilaclar pahali cunku daha fazla ilac veriliyor.dondurulmus embriyo tedavisinde embriyo hazir oldugu icin sadece bir kac basit ilac aliyorsun.100 tl tutmamistir ilaclarim.ilaçlar her eczanede farklı fiyata kafalarına göre fiyat veriyorlar. benim devlettte karşılamadı o yüzden hemen yeniden deneyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?