transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ayni gun transferimiz olmus hakkimizda hayirlisi ama neden yarin test yapiyorsun bence erken yapma yaniltici olabilir ve moralin bozulur gereksiz yere bence test gununu bekle.ben 2 mayisi beklicem kanda bhcg yqpicm.sen yarin idarardanmi bakicaksin.bana iki tane orta kalite embriyo konuldu ama embriyolog ikiz olma ohtimali cok dusuk dedi o an moralom bozuldu acikcasi bilemiyorum dedim iki olma ihtimali yoksa bir taneside tutmaz o zmn die.bilemiyorum artik benim tup bebekle bir kizim var.bende ugrastim bu yolda simdi bir kardesi olsun istiyorum

Anladim bilemiyorum dedigin gibi.tup bebekde ilaclar pahali cunku daha fazla ilac veriliyor.dondurulmus embriyo tedavisinde embriyo hazir oldugu icin sadece bir kac basit ilac aliyorsun.100 tl tutmamistir ilaclarim.
B
Anladim bilemiyorum dedigin gibi.tup bebekde ilaclar pahali cunku daha fazla ilac veriliyor.dondurulmus embriyo tedavisinde embriyo hazir oldugu icin sadece bir kac basit ilac aliyorsun.100 tl tutmamistir ilaclarim.
Benim dondurulnus embriyom yok olsaymış keşke

B

Benim dondurulnus embriyom yok olsaymış keşke
Keske olsaymis.benden 9 yumurta topalanmisti biri kizim oldu iki tanesinide dondurmuslardi iste.ama embriyolog cok olumlu konusmadi sanki bilmiyorum.ikiz olma ihtimali cok dusuk dedi.ben zaten illa ikiz olsun die bir istegim yok ama ikiz olmazsa tek de olmaz sanki

Benden 3 tane yumurta toplandı zaten biri dolllendi yumurta rezervi az bende hasretin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin seninde istediğin gibi olur inşallah

Canim senin kaçıncı gün embriyosu.benim 5.gun.bundan dolayı çıkar diye dusuniyorun ki 3.gun embriyosu denemem de de doktor 10.gun yaptırdı test.kanda baktırcam idrara aldanma çok erken onun için.kacinci denenme senin

Canim kalite vs.onlar bos .bnm
Hep 1.kalite transfer edildi doktor bile yıktın beni diyerek üzüldü geçmişte tutmayan 2.denememe ama olmayınca olmuyor.allah ol demedikten snra vakti dolmayınca nasıp olmuyor.buarada agrin belirtin vs varmi

Pozitif sonuç alan arkadaşlar belirtileriniz oldu mu?adet sancilarina benzer ağrılar bel ağrıları kasikta huzursuz edici agrı vs .yardımcı olursanız sevinirim

Benim 4.gun embriyosu iki tane orta kalite transferim oldu.normalde 4.gun embriyosu transferi yapilmiyormus sonradan ogrendim bilseydim sorardim.benim ikinci tup bebek denememden bir kizim oldu 3 yasinda.bu denedigim dondurulmus embriyolarim.

Transferden 3 4 gun sonra adet agrilarim olmaya basladi simdide belim cok agriyo iki gundur ama ilaclardandir die dusunuyorum.iki mayista bhcg yaptiricam burda yazicam.sizde yarin yaptirirsaniz insallah guzel sonuc alirsiniz buraya yazin lutfen.bu arada sizin e2 ve progesteron degerleriniz kac cikti YS88

eskudo e2 ve progesteron değerlerimi bilmiyorum.söylemediler bişey.e2 sanirim rahim kalınlığı transferde 14.8 mm di.Herşey çok güzeldi bilmiyorum hayırlısı.Senin yavrum varmış rabbim tatdirmis allah onun acisini göstermesin.insallah emeğin boşa gitmez olumsuz düşünme lütfen.4.gun embriyosu transferi yapılan insanlar var öyle düşünme.bu gece bana sabah olmadı inşallah 10 yıldan snra pozitifi nasip eder rabbim.

Canım yaa Rabbim yardımcın olsun inşallah tutunmuştr bebişlerin sağlıkla

Gunaydin arkadaşlar.cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.9.günüm 5.gun embriyosu kan verdim öğlen 2 de çıkacak.dualarinizi bekliyorum.

Gunaydin arkadaşlar.cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.9.günüm 5.gun embriyosu kan verdim öğlen 2 de çıkacak.dualarinizi bekliyorum.
Haydi hayirlisi.benim ilkinde 5.gun embriyosuydu 10.gun kan verdigimde sanirim 19 cikmisti.yani senin bugun biraz dusuk gelirse endiselenme.benim de test gunum yarin 3.gun embriyosu yarin da 12.gunum heyecann....

Insallah pozitifi gorursun yani yuksek rakamlari.insallah olirda burda paylas bizimle.hayirlisi olsun guzel haberlerini bekliyorum insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…