Insallah guzel yuksek rakamlar sizdede goruruz burda paylasin lutfen benim onumuzdeki sali bhcgHaydi hayirlisi.benim ilkinde 5.gun embriyosuydu 10.gun kan verdigimde sanirim 19 cikmisti.yani senin bugun biraz dusuk gelirse endiselenme.benim de test gunum yarin 3.gun embriyosu yarin da 12.gunum heyecann....
Idrar testi yaptigimda transfer dahil 10.gunumdu.3.gun embriyosu.o silik cizgi hep ordadir bence yer belirtiyodur dedi esim bilemedik yarin test gunum.Evet silik gordum insallah olmustur.sizin kacinci gununuz tedavimi gordunuz
Sonuc belli oldu mu?Haydi hayirlisi.benim ilkinde 5.gun embriyosuydu 10.gun kan verdigimde sanirim 19 cikmisti.yani senin bugun biraz dusuk gelirse endiselenme.benim de test gunum yarin 3.gun embriyosu yarin da 12.gunum heyecann....
Canim hayirlisi olsun uzulme lutfen.insallah bir dahakine olur.rabbim ne derse o oluyor.bende hic umitli degilim saliyi bekliyorum cunku ben kendimi cok yordum bu sefer cocukla mumkun degil dinlenmek.birse stres sinir iste bilmiyorumKızlar mtv kocaman bir 0 çıktı sonucum da,akşam üzeri de regl geldi.benle bir transferi olan 3 bayan dik aynı gün regl geldi hepimizin.hicbirimizin tutmadı.Hamile arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.bizlere dua edin.
Anladim iyiymis devlet katkili rakam.
Ne gerekiyor acaba devlet katkisi icin.
Yarin da ben sonucumu ogrenicem bakalim simdi heyecan basmaya basladi..uzulme dicem ama insan uzulmedrn edemiyor.cabucak atlat ve denemeye devam et daha gencizKızlar mtv kocaman bir 0 çıktı sonucum da,akşam üzeri de regl geldi.benle bir transferi olan 3 bayan dik aynı gün regl geldi hepimizin.hicbirimizin tutmadı.Hamile arkadaşlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.bizlere dua edin.
Ben keseyi gördüğüm halde devam ediyorum ilaçlaraKızlar ben pozitif sonuç aldım. İnşallah keseyi kalp atışlarını duyabiliriz. Yalnız doktor bana kese görünene kadar ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Bana biraz fazla gibi geldi.
Hemşireyle ki bulutum çok acelesi vardı yanlış mı anladım acaba dedim :)Ben keseyi gördüğüm halde devam ediyorum ilaçlara
Hayır canım benim doktorum hala aksatmadan ilaçlara devam etmemi söyledi haftaya cumartesi kalp atışını duymaya gideceğim bakalım yaa devam diyecek yada tamamHemşireyle ki bulutum çok acelesi vardı yanlış mı anladım acaba dedim :)
ben yaptrıdım cnm ilk kşyasal olunca doktorum istemişti tahller ve historoskopi oldumMrb arkadaslar ben 2ci kez negatif aldigim icin az once yaptirdigim hastane aradi gelin konusalim sizden bir cok test istic3z dedi kan pihtilasmasi genetik vs vs birsuru sey saydilar bu tarz testlri daha once yaptiran varmi acaba
geçmiş olsun allahım sabır versin inşş yaptırana kadar mucizen kendiliğinden gelsinGunun negatifi benden gelsin..orta kalite embriyo dedikleri an ben zaten kafada bitirmistim nedense..cunku geri kalanlar da transfer sonrasi ölmuslerdi dondurulmusum da kalmadi.idrar testindeki silik cizgiye de kanmayalim tirt..bildiginz dev bir negatif aldim bugun:) agladim ve gecti.yazdan sonra tekrar denicez diye dusunduk..herkese basarilar.
Oyy maşallah canım senin dördüzlerinmi var Allah nazarlardan korusun sizi.canım benim öncelikle transferin gerçekleştiyse hayırlı olsun en güzel haberleri almanı dilerim canım transferde illaki belirti olacak diye bişey yok bünyeye bağlı kimilerinin hiç bi belirtisi sıkıntısı olmuyor benim aşırı derecede bel ağrım oldu halada devam ediyor o biraz içgüdüsel bişey hissedebiliyorsun sanırım ben hissettim yumurtlama olurken olduğu gibi içim fıkır fıkırdı sanki ayrı bi kalp atıyodu içinde çok hızlı bi şekilde anlamıştım ama yinede umutlarımı kırmasınlar diye kimseciklere eşime bile söylememiştim canım şimdi dördüzlerim var 7 haftalık rabbim bi an önce sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?