Evet canım bir çok kişi de olan birşey şişkinlik ben şu an 6+4 ve karnım aylık hamile gibi şiş ilaçlar yapıyormuş doktorum söyledi ilaçları bırakınca geçer şişlik dediKızlar pozitif sonuç alıp şişkinlik yaşayan var mı. Karnım davul gibi. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ben 5+1 deyim. İlaçlardan biri kalp atışına kadar diğeri 11 hafta kullanacakmışım.Evet canım bir çok kişi de olan birşey şişkinlik ben şu an 6+4 ve karnım aylık hamile gibi şiş ilaçlar yapıyormuş doktorum söyledi ilaçları bırakınca geçer şişlik dedi
Valla canım bana daha ne kadar kullanacağımı söylemedi şişlikten nefes alıp vermem bile çok zor bu arada tüp bebek hamisleri diye topiğimiz var oraya gel benceBen 5+1 deyim. İlaçlardan biri kalp atışına kadar diğeri 11 hafta kullanacakmışım.
Günaydın kızlar.. bugün 5.günüm ve resmen regl ağrısıyla uyandımbide jelin o aparatı kahverengi tortular hariç uç kısmı da biraz kanlanmıştı aslnda çok umutluydum ama moralim çok bozulduşuan regl olucam gibi hissediyorum gerçekten
Aminn canım... aynı şekilde ya karışık rüyalar falan, kaçıncı gün embriyosu canım, test ne zaman? Benim ağrılarm dindi gibi biraz daha ama adet öncesi böle oluo zatn benim hep, beklycez artıkBenim de beşinci günüm ve bu sabah inanılmaz kötü uyandım Allah sonumuzu hayırlı kılsın inşallah gece boyu da kabus dolu rüyalar gördüm umudumu yitirmek istemiyorum ama çok korkuyorum
Aminn canım... aynı şekilde ya karışık rüyalar falan, kaçıncı gün embriyosu canım, test ne zaman? Benim ağrılarm dindi gibi biraz daha ama adet öncesi böle oluo zatn benim hep, beklycez artık
Benim de 5.gün canım. 11 mayıs benim test tarihim de, az çok belli olur heralde diye erken verdiler bana demek... benim ilk denemem, ikimizin de son olur inşallahh...5 gün embriyosu canım senin kaçıncı gün 14 mayıs test tarihi ama sanırım dayanamam erkenden yaparım bu benim 4 transferim çok rahattım aslında ama dün gece korkulu rüyalar görünce endişe duydum(
Canım yaa üzülme yerleşme kanaması falan oluyorMuş belkide öyledir sen güzel düşün hemen üzülmek yok daha sonuca varGünaydın kızlar.. bugün 5.günüm ve resmen regl ağrısıyla uyandımbide jelin o aparatı kahverengi tortular hariç uç kısmı da biraz kanlanmıştı aslnda çok umutluydum ama moralim çok bozulduşuan regl olucam gibi hissediyorum gerçekten
Canım bende 7. gündeyim öyle düşünme biraz sabırlı ol inşallah güzel haberler alırız sadece moralini yüksek tut.Arkadaşlar benimde 3mayıs da 5.gün embriyosu transfer edildi.kaç hücreli olduğu söylenmedi sadece biri çok iyi kalite diğeri orta kalite dendi sizce kaç hücreli demek oluyo.???valla belirti Yok bende 5.günüm bugun karnım boş gb Olmazsa eğer çok yıpranıcam herşey Allah'ın elinde ....
Amin inşallh allah razı olsun canım ,cümlemiz inş ikimiz için geri sayım başladı desene Allh yar ve yardımcımız olsunCanım bende 7. gündeyim öyle düşünme biraz sabırlı ol inşallah güzel haberler alırız sadece moralini yüksek tut.
bence kistten değil Benimde her adet öncesi batma oluyo hem adet hem hamilelik belirtisi ikisinden biri canım diye düşünüyorumKızlar sol kaşığımda sürekli Batma var ama sürekli .... bugün transferin 5. Günü . Bir çoğunuz tutunma belirtisi diyebilirsiniz ama ben kist yüzünden 3 kez ameliyat oldum . Kist mi oluştu acaba korkuyorum . Göğüslerim çok hassas ama transferden önce de estrofem kullanıyordum o zamandan beri hassas . Bir de ben Tekirdağ da yaşıyorum burda insanlar şort giyiyor artık hava o kadar güzel ama ben ayağımda Polar çorap üstünde patik ile geziyorum . Bi yanıyorum bi donuyorum .
Bende 3 Mayista transfer oldum.Iki tane dondurulmus.Transferden önce bana resmini gösterdiler biri 4 hücreli digeri 6 hücreliydi.17 mayis test tarihim hakkimizda hayirli olur isallah :)Arkadaşlar benimde 3mayıs da 5.gün embriyosu transfer edildi.kaç hücreli olduğu söylenmedi sadece biri çok iyi kalite diğeri orta kalite dendi sizce kaç hücreli demek oluyo.???valla belirti Yok bende 5.günüm bugun karnım boş gb Olmazsa eğer çok yıpranıcam herşey Allah'ın elinde ....
Kızlar sol kaşığımda sürekli Batma var ama sürekli .... bugün transferin 5. Günü . Bir çoğunuz tutunma belirtisi diyebilirsiniz ama ben kist yüzünden 3 kez ameliyat oldum . Kist mi oluştu acaba korkuyorum . Göğüslerim çok hassas ama transferden önce de estrofem kullanıyordum o zamandan beri hassas . Bir de ben Tekirdağ da yaşıyorum burda insanlar şort giyiyor artık hava o kadar güzel ama ben ayağımda Polar çorap üstünde patik ile geziyorum . Bi yanıyorum bi donuyorum .
aynı gün yaptırmışız bana 14 mayıs dediler test tarihi içinBende 3 Mayista transfer oldum.Iki tane dondurulmus.Transferden önce bana resmini gösterdiler biri 4 hücreli digeri 6 hücreliydi.17 mayis test tarihim hakkimizda hayirli olur isallah :)
Kızlar sol kaşığımda sürekli Batma var ama sürekli .... bugün transferin 5. Günü . Bir çoğunuz tutunma belirtisi diyebilirsiniz ama ben kist yüzünden 3 kez ameliyat oldum . Kist mi oluştu acaba korkuyorum . Göğüslerim çok hassas ama transferden önce de estrofem kullanıyordum o zamandan beri hassas . Bir de ben Tekirdağ da yaşıyorum burda insanlar şort giyiyor artık hava o kadar güzel ama ben ayağımda Polar çorap üstünde patik ile geziyorum . Bi yanıyorum bi donuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?