- 18 Haziran 2015
- 66
- 12
- 3
- 43
Walla besleniyordum ama havalardan mı bilmiyorum 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum sürekli uyuyorum canım hiç bişey istemiyor ilk başlar çok yedim ama 2 gündür kötüyümSagol tatlim inşallah. Hayirlisiyla sen bi kucağına al sıra bizede gelir inşallah. Dikkatli besleniyosun dimi iyi bak bebise:)
:) kız olursa onunda ismi hazır ama tendril in söylediği gibi dularımda hep bir evlat verirsen muhammed olacak demiştim çocuğu olmayan bi arkadasım vardı oda bu şekilde bir adak adamış bir oğlu oldu muhammed koydu bende öyle diledim burak istiyorduk başına muhammed gelecek belki ismi şerifin hürmetine rabbim evlat nasip ederErkek oldugu belli oldumuki ya kiz olursa :)
Katiliyorum tendril2307 gecmisimi anlattim gebeligim i soyledim gerek yok dedi resmen sikayetci olmak cok isterdim ama delil yok arada
Walla besleniyordum ama havalardan mı bilmiyorum 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum sürekli uyuyorum canım hiç bişey istemiyor ilk başlar çok yedim ama 2 gündür kötüyüm
Sağol canım benimm dikatte alıcam söylediklerini miğdemde sorun yok çok şükür tek sorunum suan tiroid hormonum baktırmayanlara tavsiyem herkes mutlaka baktırsın çok önemliBu dönemde uyku hali normal cnm. Eğer migden de sorun yoksa ekmek tuketmeden yumurta gibi ceviz gibi gıdaları azda olsa yemeye çalış. Meyve özellikle. Meyvelerin kabuklarını soyda ye soymazsan sirkeli suda beklet sebze meyve ni. Ilk 3 ay gelisiyo beyin gelişimi için önemli olanları tuket cnm
Katiliyorum sana canim Allaha havale ettim belkide yumurtalar kalitesiz ama yaptilar guvenim sifir oldu bu tahlili ogrendikten sonra . Benide soyleyin isterseniz pihtilasmayi tahlil gerekmezmi vs diye. Ziya cetin ablamin druydu onda dogum yapti ve cok memnundu
Hayırlı olsun canım tedavin şimdiden hiç telaş yapma 30 yaşındayım tek hücre ile ilk denememde şükürler olsun hamileyim rahat ol tedavi sürecini pozitif geçirmeye çalış dualarım seninle Allah yardımcın olsun...Banada dua edermisiniz bende tedaviye basladim
Çok sagolun dediğiniz gibi yapacam rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginiziHayırlı olsun canım tedavin şimdiden hiç telaş yapma 30 yaşındayım tek hücre ile ilk denememde şükürler olsun hamileyim rahat ol tedavi sürecini pozitif geçirmeye çalış dualarım seninle Allah yardımcın olsun...
Canım morelini bozma bende dayanamayıp transferimim 8.günü yapmıştım negatifti 9.günü yaptım yine negatif gördüm çöpe atmıştım sonradan baktığımda ikinci çizgi yok denecek kadar azdı 10.günü pozitifi net gördüm çok şükür bu durum yaşanabiliyor sıkma canınıArkadaşlar bugün transfer günüyle birlikte 8. Günüm erken gebelik testi yaptım biraz önce negatif çıktı ne düşüneceğimi bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum çıkmaması normal midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?