transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Karyotip ve trambofili panelini kesin yaptiemanizi tavsiye ediyorum dr istemedi israrla ne gerekiyor dedim de oyle soylendi ve pihtilasma sorunuda dr niye tup yaptirdin tedavi olman gerekiyir dedi. Bende resmen para tuzagi diye dusunuyorum ve umutlar hayaller parayla cope gidiuor .

Bir sürü test var yapılabilecek en azından önemli olanlarını yapın hastanın geçmişine dayanarak biraz daha garantici olun sonra Allah a kalsın. Zaten fiyat bilgisi verirken 1. 2. 3 .deneme diye veriyorlar nasıl olsa gelicek bunlar tekrar dermis gibi. Ben hastanenin adına uygun davranicaklarini daha dürüst olucaklarini düşünmüştüm ama para daha onemliymis. Herşey Allah tan ama bize vesile olucak yeri düzgün secemedik

Katiliyorum tendril2307 gecmisimi anlattim gebeligim i soyledim gerek yok dedi resmen sikayetci olmak cok isterdim ama delil yok arada

Sagol tatlim inşallah. Hayirlisiyla sen bi kucağına al sıra bizede gelir inşallah. Dikkatli besleniyosun dimi iyi bak bebise:)
Walla besleniyordum ama havalardan mı bilmiyorum 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum sürekli uyuyorum canım hiç bişey istemiyor ilk başlar çok yedim ama 2 gündür kötüyüm

Erkek oldugu belli oldumuki ya kiz olursa :)
:) kız olursa onunda ismi hazır ama tendril in söylediği gibi dularımda hep bir evlat verirsen muhammed olacak demiştim çocuğu olmayan bi arkadasım vardı oda bu şekilde bir adak adamış bir oğlu oldu muhammed koydu bende öyle diledim burak istiyorduk başına muhammed gelecek belki ismi şerifin hürmetine rabbim evlat nasip eder

Katiliyorum tendril2307 gecmisimi anlattim gebeligim i soyledim gerek yok dedi resmen sikayetci olmak cok isterdim ama delil yok arada

Valla cnm en büyük şahit Allah. Onları AAllah a havale ediyorum ne düşünerek yaptilarsa bigün ellerinde patlar. Sikayet etmiyi dusunmuyorum tekrar dan ona gitneyi de dusunmuyorum. Cagirdigi icin cumartesi gunu gidicem çok da yanmam var. Ne olduysa ilaclardan duzeltsin 5 krs daha vermem. Bide yüzüme bakıp ta ne anlaticak merak ediyorum. Dusunduklerimi bizzat yuzunede soylicem tekrardan da Allah onların kapısına dusurmesin. Ben bursada Ziya çetin diye bi dr duydum çok ıyimis. Sana onu tavsiye ederim cnm tüp bebeğe ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Sen kandaki sorununu cozsen normal bi sekildede hamile kalırsın Allah in izniyle

Walla besleniyordum ama havalardan mı bilmiyorum 2 gündür hiç bişey yiyemiyorum sürekli uyuyorum canım hiç bişey istemiyor ilk başlar çok yedim ama 2 gündür kötüyüm

Bu dönemde uyku hali normal cnm. Eğer migden de sorun yoksa ekmek tuketmeden yumurta gibi ceviz gibi gıdaları azda olsa yemeye çalış. Meyve özellikle. Meyvelerin kabuklarını soyda ye soymazsan sirkeli suda beklet sebze meyve ni. Ilk 3 ay gelisiyo beyin gelişimi için önemli olanları tuket cnm

Katiliyorum sana canim Allaha havale ettim belkide yumurtalar kalitesiz ama yaptilar guvenim sifir oldu bu tahlili ogrendikten sonra . Benide soyleyin isterseniz pihtilasmayi tahlil gerekmezmi vs diye. Ziya cetin ablamin druydu onda dogum yapti ve cok memnundu

Sağol canım benimm dikatte alıcam söylediklerini miğdemde sorun yok çok şükür tek sorunum suan tiroid hormonum baktırmayanlara tavsiyem herkes mutlaka baktırsın çok önemli

Bak ablan da gitmiş biliyosun dr. Bnce bi şansını dene tahlilleri ni göster faydası olucaktir. Sorun bende olsa ben ona giderdim çok duydum iyi olduğunu. Esimde olduğu için elim kolum bağlı. Yakın cevremdem duyduğum çok güzel ilgileniyomus ve tedavi ettiği insanlar hep olumlu sonuç almış. Bazen esimde de olsa sorun yol gösterir mi diye gitsem mi diyorum belli mi olur. Bence sen bu şansı degerlendir canim

Banada dua edermisiniz bende tedaviye basladim
Hayırlı olsun canım tedavin şimdiden hiç telaş yapma 30 yaşındayım tek hücre ile ilk denememde şükürler olsun hamileyim rahat ol tedavi sürecini pozitif geçirmeye çalış dualarım seninle Allah yardımcın olsun...

Çok sagolun dediğiniz gibi yapacam rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebeginizi

kızlar benim embiriyolar donduruldu transferim 3 adetime yapılacak hasta olmayı bekliom şimdi inş herşey istediğimiz gibi olur öle istiyomki minicik bi yavrum olsun aglasın bilmiyom ya hayal bile beni bukadar sevindirio ki gercegi nasıl olur tahmin edemiyom

Selam kızlar benimde ilk tüp bebek denemem çarşamba günü transferim yapıldı. Benim embriyorım dondurulmuştu 3.gün embriyosu.iki gün önce 3 embriyomuz trasfer edildi.benim için dua edin nolur. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar bugün transfer günüyle birlikte 8. Günüm erken gebelik testi yaptım biraz önce negatif çıktı ne düşüneceğimi bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum çıkmaması normal midir acaba

Arkadaşlar bugün transfer günüyle birlikte 8. Günüm erken gebelik testi yaptım biraz önce negatif çıktı ne düşüneceğimi bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum çıkmaması normal midir acaba
Canım morelini bozma bende dayanamayıp transferimim 8.günü yapmıştım negatifti 9.günü yaptım yine negatif gördüm çöpe atmıştım sonradan baktığımda ikinci çizgi yok denecek kadar azdı 10.günü pozitifi net gördüm çok şükür bu durum yaşanabiliyor sıkma canını

Teşekkür edrim cevabın için hayatt54 yapmamam gerektiğini bile bile yaptım hala etkisindeyim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…