Benimde sol kasığım sürekli batardi ayaklarım hiç ısınmıyordu karnım da çok şiddetli ağrı olurdu ben şu anda 7 haftalık hamileyim darısı size inşallahKızlar sol kaşığımda sürekli Batma var ama sürekli .... bugün transferin 5. Günü . Bir çoğunuz tutunma belirtisi diyebilirsiniz ama ben kist yüzünden 3 kez ameliyat oldum . Kist mi oluştu acaba korkuyorum . Göğüslerim çok hassas ama transferden önce de estrofem kullanıyordum o zamandan beri hassas . Bir de ben Tekirdağ da yaşıyorum burda insanlar şort giyiyor artık hava o kadar güzel ama ben ayağımda Polar çorap üstünde patik ile geziyorum . Bi yanıyorum bi donuyorum .
İşallah önce sen sonra ben alırız hayırlı haberleri sende belirtiler varmi?Nasil gelismeler var transferden sonra??Ay
aynı gün yaptırmışız bana 14 mayıs dediler test tarihi için
Amin amin inş .Pek yok ama afedersin wc ihtiyacım olunca adet sancısı gb sancı giriyo ara ara,bulantı vs yok senin ?İşallah önce sen sonra ben alırız hayırlı haberleri sende belirtiler varmi?Nasil gelismeler var transferden sonra??
senin kaçıncı gün transferi n 3.gün müBende 3 Mayista transfer oldum.Iki tane dondurulmus.Transferden önce bana resmini gösterdiler biri 4 hücreli digeri 6 hücreliydi.17 mayis test tarihim hakkimizda hayirli olur isallah :)
Benim 2. gün embryosu.Bende sadece adet olucam gibi sol tarafimda sürekli bir agri var.Birde gögüslerim biraz sisti agriyor.Baska bir belirtim yok simdilik.Se
senin kaçıncı gün transferi n 3.gün mü
O çizgi hamilelik yoksa belirmiyor canım. Bende transferin 5. Gününden başlayıp herhün test yapmıştım her gün biraz daha koyulaşmıltı.Ama yine de kesin sonuc için kan testi yaptır hemen. Varsa düşükte olsa bir değer çıkar. Hayırlı olsun bence hamilesinArkadaşlar transferden sonra 7.gün bugün dayanamadım sabah predictor early ile test yaptım daha çok erken olduğu için umudum yoktu ama o kadar silik bi çizgi çıktı ki ister istemez umutlamdım ama o hep öyle mi duruyordu karar da veremedim bilgisi olan var mı acaba silik çizgi mi yoksa hep orda olan çizgi mi
O çizgi hamilelik yoksa belirmiyor canım. Bende transferin 5. Gününden başlayıp herhün test yapmıştım her gün biraz daha koyulaşmıltı.Ama yine de kesin sonuc için kan testi yaptır hemen. Varsa düşükte olsa bir değer çıkar. Hayırlı olsun bence hamilesin
bnm de yedinci gün aynı böl çıkmıştı hayrlı olsunArkadaşlar transferden sonra 7.gün bugün dayanamadım sabah predictor early ile test yaptım daha çok erken olduğu için umudum yoktu ama o kadar silik bi çizgi çıktı ki ister istemez umutlamdım ama o hep öyle mi duruyordu karar da veremedim bilgisi olan var mı acaba silik çizgi mi yoksa hep orda olan çizgi mi
bnm de yedinci gün aynı böl çıkmıştı hayrlı olsun
kacıncı günün de 71.11 çıktı ?benim transfer sonrası 6.günde 42.2çıktıKızlar bu gün test yaptırdım sonuç pozitif çıktı 71.11 ama cuma günü tekrar yaptırcam değerler yükselcek mi diye. Acaba sonuç mu düşük ki anlamadım.
Kaçıncı gün embriyosuydu.. Umutsuzluğa kapılma sıfır çıkmamış sonuçta bir değer var ve umutta var inşallah katlanarak devam eder değerlerinBugün ben de kan verdim 8. Günüm 7.96 çıktı mutlu oldum ancak çok da umutlanamadım değerim baya düşük çıkmış sanırım
5. Gün embriyosu tek transferdi canım inşallah yükselirKaçıncı gün embriyosuydu.. Umutsuzluğa kapılma sıfır çıkmamış sonuçta bir değer var ve umutta var inşallah katlanarak devam eder değerlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?