- 31 Ekim 2016
- 108
- 58
- 13
- 38
Hadi hayirli olsun hamilesin tatlimArkadaşlar transferden sonra 7.gün bugün dayanamadım sabah predictor early ile test yaptım daha çok erken olduğu için umudum yoktu ama o kadar silik bi çizgi çıktı ki ister istemez umutlamdım ama o hep öyle mi duruyordu karar da veremedim bilgisi olan var mı acaba silik çizgi mi yoksa hep orda olan çizgi mi
Teşekkür ederim canım ama kan değerim düşük geldi inşallah yükselirHadi hayirli olsun hamilesin tatlim
10 günde çıktıK
kacıncı günün de 71.11 çıktı ?benim transfer sonrası 6.günde 42.2çıktı
Benimde lekelenmem olmadı ama test günüme yakın kullandığım jel ile birlikte iki kere siyah parça geldi hepsi bu. Karnımda hafif adet sancısı oldu. Bence çok belirti beklemeyin ve hatta transferi unutun. Kendinizi dinlemeyin. Herkesin metabolizması farklı. Sadece size gösterilen ilginin tadını çıkarın :) Karmım hafif agrıdında kalıma gelirdi benim. Yukarıya uzanmayın ağır kaldırmayın ve transferi unutun. Ben xuma transfer oldum pzt arabayla gezmelerdeydim. 2 gün istirahat ettim. Çok başindayım ama inşallah sağlıkla kucağıma alırım.Mrb kızlar transfer sonrası hiç lekelenme olmamış ise tutunmuş olma ihtimali yüksek mı ? Bu da bi tutunma belirtisi olabilir mı yarın kan vercem insallahh...
Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin canım teşekkürlerKızlar, ben 2 mayıs'ta blastokist yani 5.gün transferi oldum. mayısın 12'sinde yani 10 gün sonra hamile olduğumu ogrendim. Belirtilerim: transferin ilk 3 günü hafif hafif batmalarim oldu. Diğer günler bu batmalarla birlikte âdet ağrısına benzer ağrılar yaşadım. Ayrıca idrar yaparken biraz aci ve zorlanma vardı. karnım sisti. göğüs uçlarım oldukça acıyordu. ilaçların etkisi de olabilir diye düşündüm ama değilmiş..Benim belirtilerim bu şekilde oldu. kendinize dikkat edin, güzel haberleriniz olsun..
hayırlı olsun canım, darısı başımıza :)bende 3 mayıs Blastokist embriyosu transferi ile 9. günde hamile olduğumu öğrendim. Adet ağrısana benzer ağrılarım vardı kasıklarımda hala da devam ediyor .Ve 8. günde başlayıp 3 gün devam edip sonra kesilen kahverengi akıntım oldu. bide gögüslerim çok şiş ve ağrıyordu.
Amın :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.Ben cok bekledim İnsallah siz tez zamanda hamile kalırsınız .Benim gibi yolun henüz basında olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip eder .hayırlı olsun canım, darısı başımıza :)
Arkadaşlar dün transferim gerçekleşti,bugün kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi de kramplarım var normal mi sizce
Ay canım çok sağol Allah hepimize nasip etsin o kadar zor ki bebeksiz bir yuvaCanım Allah yardımcın olsun inşallah bebişin tutunmuştr.. Genelde tutunma belirtisi öyle oluyor diye biliyorum inşallah seninkide öyledir stres yapma farklı şeylerle uğraş unut demiyorum çünkü insanın aklından çıkmıyor kendimden biliyorum ama mutlu olacağın şeyler yap bn çok stres yaptım ve iki başarısız sonuç aldım sakin ol dinlenmenin tadını çıkar
NíAy canım çok sağol Allah hepimize nasip etsin o kadar zor ki bebeksiz bir yuva(
Benimki uzun süreli değil ara ara oldu geçti şöyle bir yokluyorNí
Canim benim de pazartesi oldu transfer. Ve uc gundur kasiklarimda batma ve agri var. Ben de cok stresliyim
Benimki de oyle ara ara oluyor. İnşallah tutunuyorlardir. Sizin kac embriyo transfer edildi. Nerde yaptirdirnizBenimki uzun süreli değil ara ara oldu geçti şöyle bir yokluyor
Özel Ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım,2tane 3.gün embriyosu transferi yapıldı,yaşım 35,sorunumuz azospermiBenimki de oyle ara ara oluyor. İnşallah tutunuyorlardir. Sizin kac embriyo transfer edildi. Nerde yaptirdirniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?